|
|
|
|
Posted: Sat Sep 22, 2007 12:07 pm
opcy Rin_Youkai opcy yo yo oy wink DIGIT-ALL-LOVE [DIGITALLLOVE #03] Skinflower [3:53]kurde czemu polskie zespoly na swiatwym poziomie, ktorych i tak nikt nie zauwazy, zawsze sa z Wrocławia? Pewnie tylko Ci sie tak wydaje XD to Ci sie sni, sie sni, sie sni... ninja ohoho, ale mam fajna skore mrgreen nie wydaje mi sie.. Kanał Audytywny, L.U.C. , Husky - z Patrysią na czele heart , Pati Yang... no i teraz DIGI.. skore? jaka masz? pokaż skore cool o Digi było w ówmiesięcznej machinie :3 wychwalane bardzo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 22, 2007 12:15 pm
opcy Rin_Youkai opcy yo yo oy wink DIGIT-ALL-LOVE [DIGITALLLOVE #03] Skinflower [3:53]kurde czemu polskie zespoly na swiatwym poziomie, ktorych i tak nikt nie zauwazy, zawsze sa z Wrocławia? Pewnie tylko Ci sie tak wydaje XD to Ci sie sni, sie sni, sie sni... ninja ohoho, ale mam fajna skore mrgreen nie wydaje mi sie.. Kanał Audytywny, L.U.C. , Husky - z Patrysią na czele heart , Pati Yang... no i teraz DIGI.. skore? jaka masz? pokaż skore cool Bucku, podrzuć zipa na tlenie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 22, 2007 12:27 pm
Terrorystka Frania o Digi było w ówmiesięcznej machinie :3 wychwalane bardzo machiny nie ruszam od czasu gdy zaczeli jechac na tanich skandalach a 50% ich slicznych lakierowanych stron zajmuja ekskluzywne reklamy..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 23, 2007 1:05 am
buuu... a w piątek rozpoczęcie kolejnego roku akademickiego... koniec wakacji sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 23, 2007 3:36 am
mój mój mój najsłodszy, kochany etc. (co ja się tu będę znowu rozpisywać ;P)
jeszcze tylko cztery dni, a nasze relacje znowu się zacieśnią mrgreen
katar mam, kurde, głupia alergia :/ jutro ponowne testy skórne - ciekawe, czy zaszły jakieś zmiany w reakcjach z alergenami xD a potem i tak przepisze mi Zyrtec czy Aleric i odeśle cu hałze stare pies by to...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 23, 2007 4:29 am
opcy Terrorystka Frania o Digi było w ówmiesięcznej machinie :3 wychwalane bardzo machiny nie ruszam od czasu gdy zaczeli jechac na tanich skandalach a 50% ich slicznych lakierowanych stron zajmuja ekskluzywne reklamy.. niestety w tamtych czasach przez głowe by mi nie przeszło, że istnieje cos takiego jak machina, ale dzięki niej odkryłam Naughtiego Jamesa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 23, 2007 5:17 am
Biri bom biri bom biri boma.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 23, 2007 5:18 am
BeeWolf Biri bom biri bom biri boma. domokun domokun domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 23, 2007 5:19 am
Terrorystka Frania BeeWolf Biri bom biri bom biri boma. domokun domokun domokun dupa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 23, 2007 5:28 am
BeeWolf Terrorystka Frania BeeWolf Biri bom biri bom biri boma. domokun domokun domokun  nie jedenmu psu na imie burek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 23, 2007 5:29 am
Terrorystka Frania BeeWolf Terrorystka Frania BeeWolf Biri bom biri bom biri boma. domokun domokun domokun  nie jedenmu psu na imie burek Nie no teraz to przyczesałaś jak łysy grzywą o kant kuli.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 23, 2007 5:37 am
lol, czyja to "dupa"? stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 23, 2007 5:43 am
Czarna Lisiczka lol, czyja to "dupa"? stressed Nie wiem wpisałem w Google "dupa" i znalazło "Dupę"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 23, 2007 5:54 am
BeeWolf Czarna Lisiczka lol, czyja to "dupa"? stressed Nie wiem wpisałem w Google "dupa" i znalazło "Dupę" źle podtarta jest
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 23, 2007 5:58 am
a ja mniej więcej tak teraz wyglądam crying nie, nie mam blond włosów i nie jestem panią około trzydziestki ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|