|
|
|
|
Posted: Wed Sep 12, 2007 2:09 pm
Kukus Delein the Wildest Kurna kiedy ja sie wybiore do botanika...caly czas leje, musze zrobic zielnik, a liscie sie juz zolte robie kurna jego mac. trza się było nie opierdalać. W wakacje? chyba kpisz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 12, 2007 2:22 pm
Delein the Wildest Kukus Delein the Wildest Kurna kiedy ja sie wybiore do botanika...caly czas leje, musze zrobic zielnik, a liscie sie juz zolte robie kurna jego mac. trza się było nie opierdalać. W wakacje? chyba kpisz. trza było wyrobić się przed wakacjami. a jak zgapowałaś to teraz nie narzeka niech, o!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 1:57 am
Kukus Delein the Wildest Kukus Delein the Wildest Kurna kiedy ja sie wybiore do botanika...caly czas leje, musze zrobic zielnik, a liscie sie juz zolte robie kurna jego mac. trza się było nie opierdalać. W wakacje? chyba kpisz. trza było wyrobić się przed wakacjami. a jak zgapowałaś to teraz nie narzeka niech, o! A racja i jeszcze dzidą w plecy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 4:22 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 6:54 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 11:09 am
mój też mrgreen trza się rozpychać łokciami 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 11:16 am
>>A CHALLENGER APPEARS
mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 11:27 am
opcy >>A CHALLENGER APPEARS mrgreen Jak mi pomozesz wyeliminowac stan mego umyslu - czyt. ucze sie 5h, a nie pamietam nawet co czytalam :/ to moge nawet podrobic dowod i oddac na ciebie wiecej glosow, a~! i namowie innych XD Czy ten stan nazywa sie inaczej Milosc? XD Jak tak, to ja juz jej nie chce -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 11:30 am
opcy >>A CHALLENGER APPEARS mrgreen neutral hmmm... well, well, well... Opcy na premiera! razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 11:50 am
Rin_Youkai opcy >>A CHALLENGER APPEARS mrgreen Jak mi pomozesz wyeliminowac stan mego umyslu - czyt. ucze sie 5h, a nie pamietam nawet co czytalam :/ to moge nawet podrobic dowod i oddac na ciebie wiecej glosow, a~! i namowie innych XD Czy ten stan nazywa sie inaczej Milosc? XD Jak tak, to ja juz jej nie chce -_- rilax... smile ten stan to sie nazywa demencja .. wink @Lissi: phii.. premiera... ja bym chcial zostac komisja sledcza.. jednoosobowa.. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 12:08 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 12:09 pm
opcy phii.. premiera... ja bym chcial zostac komisja sledcza.. jednoosobowa.. mrgreen i co? będziesz w komisach śledzie jadł?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 12:12 pm
Kukus opcy phii.. premiera... ja bym chcial zostac komisja sledcza.. jednoosobowa.. mrgreen i co? będziesz w komisach śledzie jadł? mrgreen mrgreen mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 12:13 pm
Kukus opcy phii.. premiera... ja bym chcial zostac komisja sledcza.. jednoosobowa.. mrgreen i co? będziesz w komisach śledzie jadł? tak.. i nacieral sie olejem z tychze sledzi.. widomo.. dzien jak codzien...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 12:56 pm
opcy Kukus opcy phii.. premiera... ja bym chcial zostac komisja sledcza.. jednoosobowa.. mrgreen i co? będziesz w komisach śledzie jadł? tak.. i nacieral sie olejem z tychze sledzi.. widomo.. dzien jak codzien... Ty wiesz jak nas doprowadzić do wrzenia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|