|
|
|
|
Posted: Mon Aug 20, 2007 10:56 am
Wahh, sto lat mnie tu nie było :] A raczej się nie odzywałam, bo zaglądam regularnie.
Nie ma ktoś do wynajęcia mieszkania w Kraku dla dwóch osób? ;___;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 20, 2007 11:12 am
Rynn the Vampire Wahh, sto lat mnie tu nie było :] A raczej się nie odzywałam, bo zaglądam regularnie.
Nie ma ktoś do wynajęcia mieszkania w Kraku dla dwóch osób? ;___;to ja się dołączę do życzeń: nie ma ktoś do wynajęcia pokój 2 osobowy we Wrocku? ;___; edit// sprzątając znalazłem rodzinki z datą ważności 'maj 2006', przy czym wyglądają bardzo ładnie..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 20, 2007 11:20 am
Witam Państwa smile Autark, ja miałam do wynajęcia 2 pokoje 1 os. we Wrocku. Ale to na poczatku wakacji. Teraz ofert jest malo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 20, 2007 11:34 am
Kaplanka Meteorytu Witam Państwa smile Autark, ja miałam do wynajęcia 2 pokoje 1 os. we Wrocku. Ale to na poczatku wakacji. Teraz ofert jest malo... no Ryba a za ile je wynajmujesz, te dwa pokoiki? muszę dorwać jakieś mieszkanie(pokój) bo od października studia.. a większość strasznie dużo kosztuje.. przenocujesz mnie jeśli nic nie znajdę? nie zajmuję dużo miejsca na podłodze @.@
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 20, 2007 11:41 am
Autark Kaplanka Meteorytu Witam Państwa smile Autark, ja miałam do wynajęcia 2 pokoje 1 os. we Wrocku. Ale to na poczatku wakacji. Teraz ofert jest malo... no Ryba a za ile je wynajmujesz, te dwa pokoiki? muszę dorwać jakieś mieszkanie(pokój) bo od października studia.. a większość strasznie dużo kosztuje.. przenocujesz mnie jeśli nic nie znajdę? nie zajmuję dużo miejsca na podłodze @.@ Ha, przenocowac nie mam jak. Razem z moim mezczyzna zajmujemy pseudo 2 osobowa klite. Nie ma gdzie szpilki wetknac. A tamte dwa pokoje tez juz zajete. Mieszkanie nie moje, my tez wynajmujemy, a te pokoje 1 os. za 400 zl + 20 zl za neta.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 20, 2007 11:48 am
Aha, mozesz poszukac TU. Jest duzo ofert. A teraz sie zmywam, bo burza idzie i trzeba kompa wylaczyc. Ahoj szczury ladowe! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 20, 2007 12:06 pm
Kaplanka Meteorytu Aha, mozesz poszukac TU. Jest duzo ofert. A teraz sie zmywam, bo burza idzie i trzeba kompa wylaczyc. Ahoj szczury ladowe! wink dziękuję za link :* miłych snów
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 20, 2007 12:12 pm
jow XD ktos tu mnie jeszcze pamięta?XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 20, 2007 12:40 pm
Labudziak jow XD ktos tu mnie jeszcze pamięta?XDD noba.. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 20, 2007 2:00 pm
Rynn the Vampire Wahh, sto lat mnie tu nie było :] A raczej się nie odzywałam, bo zaglądam regularnie.
Nie ma ktoś do wynajęcia mieszkania w Kraku dla dwóch osób? ;___;sama szukam dla kupeli ale na 3 dziewuchy raczej cieszko bedzie crying ogolnie rodzice innej kupeli maja w rynku na tomasza za 2 tys miesiecznie mieszkanie ale to chyba za duio dla biednego studenta
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 20, 2007 2:31 pm
Ja sie chetnie zaopiekuje 3-pokojowym w Lublinie :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 20, 2007 3:51 pm
Labudziak jow XD ktos tu mnie jeszcze pamięta?XDD siur
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 20, 2007 4:32 pm
Labudziak jow XD ktos tu mnie jeszcze pamięta?XDD każdy posiada senne koszmary z dzieciństwa, których nie zapomni nigdy, a przed czym ostrzegały zrozumie tuż przed ostatnim zmrużeniem oczu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 21, 2007 2:57 am
Delein the Wildest Ja sie chetnie zaopiekuje 3-pokojowym w Lublinie :3 Oj w lublinie strasznie ciezko tak duze mieszkanie znalesc do wynajecia, a jak juz znajdziesz to jest w tak strasznym stanie ze odrzucasz oferte sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 21, 2007 3:14 am
Sei chan Delein the Wildest Ja sie chetnie zaopiekuje 3-pokojowym w Lublinie :3 Oj w lublinie strasznie ciezko tak duze mieszkanie znalesc do wynajecia, a jak juz znajdziesz to jest w tak strasznym stanie ze odrzucasz oferte sweatdrop A czy ja wiem, jeszcze jak tam bylam, to ogladalam pare...i to nie z mieszkaniami bylo cos nie tak, tylko z wynajmujacymi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|