|
|
|
|
Posted: Mon Aug 20, 2007 9:22 am
Rin_Youkai zuzika a no tak... XD widzę wpływ Stiga w sigu? ;3 I to wlasnie w kobietach kocham <3 a no jakos tak mnie na niego nagle wzielo o.o poza tym dobrze sie prezentuje w sigu XD James, Jeremy czy Richard, huh? ktory najfajniejszy ;D? omg nie mam pojęcia który...wszyscy są ostro zakręceni XD James...bo jest najmniejszy.solidaryzuję się z nim. XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 20, 2007 9:27 am
o czym wy rozmawiacie?! surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 20, 2007 9:31 am
opcy o czym wy rozmawiacie?! surprised o "Top Gear" XD ok.muszę już iść... :] pap ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 20, 2007 9:36 am
opcy Rinka co Ci sie stalo.. bylas taka silczna rozowa.. a teraz... crying teraz bede walczyc 3nodding i moje juziowe ciuchy by sie zabrudzily, wiec sie przebralam >.> Zuzia:.... ale to Richard jest najmniejszy....XD papa smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 20, 2007 9:37 am
Rin_Youkai opcy Rinka co Ci sie stalo.. bylas taka silczna rozowa.. a teraz... crying teraz bede walczyc 3nodding i moje juziowe ciuchy by sie zabrudzily, wiec sie przebralam >.> a z kim/czym walczyc? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 20, 2007 9:40 am
opcy Rin_Youkai opcy Rinka co Ci sie stalo.. bylas taka silczna rozowa.. a teraz... crying teraz bede walczyc 3nodding i moje juziowe ciuchy by sie zabrudzily, wiec sie przebralam >.> a z kim/czym walczyc? wink Ze zlem i wystepkiem! ninja tam tam tararara -nuci omg! Kaczuszki! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 20, 2007 9:47 am
Rin_Youkai opcy Rin_Youkai opcy Rinka co Ci sie stalo.. bylas taka silczna rozowa.. a teraz... crying teraz bede walczyc 3nodding i moje juziowe ciuchy by sie zabrudzily, wiec sie przebralam >.> a z kim/czym walczyc? wink Ze zlem i wystepkiem! ninja tam tam tararara -nuci omg! Kaczuszki! whee to moja mroczna armia ciemnosci.. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 20, 2007 9:51 am
trza te kaczki powystrzelac... i nie tylko te :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 20, 2007 9:58 am
opcy to moja mroczna armia ciemnosci.. wink orzesz ty potworze z mroczna armia ciemnosci! Unicestwie Cie mad ale zanim to nastapi to... moge poglaskac? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 20, 2007 9:58 am
Gagarin trza te kaczki powystrzelac... i nie tylko te :> *piorunujace spojrzenie paciorkowatych oczu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 20, 2007 10:00 am
Gagarin trza te kaczki powystrzelac... i nie tylko te :> to kaczory, kaczki sa brazowe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 20, 2007 10:03 am
Omega Sun Gagarin trza te kaczki powystrzelac... i nie tylko te :> to kaczory, kaczki sa brazowe to smutne, ze tak same kaczory ._.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 20, 2007 10:05 am
yaoi :] zaraz inny kaczor sie do tego doczepi, ze same kaczory masz razz ja mam za to swieta kure ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 20, 2007 10:06 am
Rin_Youkai Omega Sun Gagarin trza te kaczki powystrzelac... i nie tylko te :> to kaczory, kaczki sa brazowe to smutne, ze tak same kaczory ._. To w koncu armia Opcego, w armii na ogol sa sami faceci. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 20, 2007 10:08 am
Gagarin yaoi :] zaraz inny kaczor sie do tego doczepi, ze same kaczory masz razz ja mam za to swieta kure ^^ na swiety rosol? *ma kulinarna wizje dotyczaca jego kury*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|