|
|
|
|
Posted: Fri Aug 17, 2007 3:07 am
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel nie mam plaskiego brzucha xP jest takim plumciem xD
juz nic.. znalazlam druga mrgreen heart jezu.. mam w lodowce 2 maslanki i do dzis o tym nie wiedzialam.. mniaamciaaa... jaka ona dobra z tymi kanapkami heart plumciem? ok od dzis bede sie zwracal do Ciebie plumcia xd heart no co, przeciez ja lubie sie dzielic ;P gonk ! *zamyka sie w sobie* plumc emo
nu nu plumciu nie smutaj ;D ...gdzie moj skalpel...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 17, 2007 3:13 am
Lavagetas_heqetai nu nu plumciu nie smutaj ;D ...gdzie moj skalpel...nie chce byc pluuumcieeeem crying plumcie sa grubasne i flaczne gonk chlip... *przyssala sie do butelki z maslanka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 17, 2007 3:15 am
Lethiel Lavagetas_heqetai nu nu plumciu nie smutaj ;D ...gdzie moj skalpel...nie chce byc pluuumcieeeem crying plumcie sa grubasne i flaczne gonk chlip... *przyssala sie do butelki z maslanka* no juz dobrze, bedziesz czyms innym. Czym? ;D ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 17, 2007 3:21 am
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai nu nu plumciu nie smutaj ;D ...gdzie moj skalpel...nie chce byc pluuumcieeeem crying plumcie sa grubasne i flaczne gonk chlip... *przyssala sie do butelki z maslanka* no juz dobrze, bedziesz czyms innym. Czym? ;D ..nie czym tylko Kim ! *domaga sie swoich praw wymachijac butelka i rozchlapujac maslanke* ups >.>
skanuje sobie to co mam w sigu wiec teraz bedzie ladne i czyste ! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 17, 2007 3:23 am
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai nu nu plumciu nie smutaj ;D ...gdzie moj skalpel...nie chce byc pluuumcieeeem crying plumcie sa grubasne i flaczne gonk chlip... *przyssala sie do butelki z maslanka* no juz dobrze, bedziesz czyms innym. Czym? ;D ..nie czym tylko Kim ! *domaga sie swoich praw wymachijac butelka i rozchlapujac maslanke* ups >.>
skanuje sobie to co mam w sigu wiec teraz bedzie ladne i czyste ! biggrin jak zawsze masz racje
yyy... to super Oo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 17, 2007 3:26 am
Lavagetas_heqetai jak zawsze masz racje
yyy... to super Oo powiedz mi cos czego nie wiem cool rofl
*biegnie za nim z suszarka* pomoooge Ciii ! 4laugh xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 17, 2007 3:29 am
Lethiel powiedz mi cos czego nie wiem cool rofl
*biegnie za nim z suszarka* pomoooge Ciii ! 4laugh xD nie ośmiele sie xD tylko uwazaj i nie spal mnie nią
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 17, 2007 3:38 am
oła ... dlaczego poranki są takie bolesne question
wczoraj grałem w RO od 10 do 3 .... i dziś tez już zacząłem grać .
btw. Zapraszam na fajny nowy serwer. SerenityRO rate 25/25/10 odrobina customów , bez pvp na mapkach , 11,3 prawie ze wszystkimi możliwi i updetami . Oczywiście polska gildia juz jest.
Hes ... zapraszam bo priesta sam nie wyekspie . Ktos musi mobowac cale to ścierwo w nif ;]
hmmm ... moze Delejn sie skusi na młody i fajny serw ? GM wymiata , prawie codziennie jakis event robi ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 17, 2007 3:41 am
Lavagetas_heqetai Lethiel powiedz mi cos czego nie wiem cool rofl
*biegnie za nim z suszarka* pomoooge Ciii ! 4laugh xD nie ośmiele sie xD tylko uwazaj i nie spal mnie nią *szaleje dookola niego z suszarka spiewajac wraz z szumem* wheeee !
Valterze.. wyjdz na dwor !.. wylacz.. komputer.. wylacz kompuuteeer... *macha mu suszarka przed oczami*
EDIT: a propo mrgreen znikam Az sie objawil o.o xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 17, 2007 3:43 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 17, 2007 3:44 am
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel powiedz mi cos czego nie wiem cool rofl
*biegnie za nim z suszarka* pomoooge Ciii ! 4laugh xD nie ośmiele sie xD tylko uwazaj i nie spal mnie nią *szaleje dookola niego z suszarka spiewajac wraz z szumem* wheeee !
Valterze.. wyjdz na dwor !.. wylacz.. komputer.. wylacz kompuuteeer... *macha mu suszarka przed oczami*
EDIT: a propo mrgreen znikam Az sie objawil o.o xD przynajmniej mnie wysuszyla ;d do zobaczyska!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 17, 2007 3:55 am
Witka ludziska...
*wcholguje sie* Boze myslalam ze nigdy tu sie nie dostane XP
Co za zamulacz....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 17, 2007 3:57 am
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel powiedz mi cos czego nie wiem cool rofl
EDIT: a propo mrgreen znikam Az sie objawil o.o xD na dwoor .... ale tam slonce jest , i woogle.... sweatdrop Na dwoze bym sie tylko noodził.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 17, 2007 3:59 am