|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 8:57 am
Point.Zer0 Katka1989 *gleba* jest właśnie dzisiaj razz Dark Wampirek Tak, nie jest to tylko wymysł przesiadujących na srutu-tutu Ludzie są głupsi niż myślałem.. po cholerę takie święto ? xp Zapytaj tych co je wymyślili ==" sweatdrop Bo jak dzień kobiet był to faceci zaczeli się domagać równouprawnienia =="
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 8:58 am
BeeWolf Omega Sun Pisarz hej wszystkim ponownie ^^ nie poznałam Cię w tych ciuchach eek A gdzie wczorajszy "szlafroczek" wink ? Niech Tej kiecki nie nosi bo mu glupie rzeczy przychodzą do głowy !!! siema biggrin .. spadam narazie wam Czes sie uczyć Biologji xd do zobaczenia heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Katka1989 *gleba* jest właśnie dzisiaj razz Dark Wampirek Tak, nie jest to tylko wymysł przesiadujących na srutu-tutu Ludzie są głupsi niż myślałem.. po cholerę takie święto ? xp heh... dzień kobiet jest 8 marca a dzień faceta 30 września. Proste i logoczne sweatdrop blaugh Musze kończyć. PAPATKI!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wired_Yuki Fifek wired_Yuki Fifek wired_Yuki Fifek a wiec witam (w samych gatkach co za wstyd crying ) cześć , ktoś ty jest?? KTOS TY JEST!! scream JESTEM JEDNYM Z OJCÓW POLSKIEJ GILDI NA GAIA (tylko w samych gatkach) MUHAHAHAHAHAHAHH!!! stressed przepraszam , niechciałam urażić , a gdzież sie podziała się twa odzież? crying crying crying gaia nie chce chyba zebym ja ubral niemartw sie * usmiecha sie * jezdzisz na desce ? taa ... aha! i evil rulez! rammstein ! soad ! linkin park scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Point.Zer0 Rany , jest coś takiego jak dzień człopaka ? Karina i Delisa mają to w opisie na stratu-tatu neutral eek serio? nie wiedziałam, że panowie też mają swoje święto, ale skoro tak to WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO wszystkim mężczyznom i zadatkom na mężczyzn wink heart Dziękuję w imieniu mężczyzn xd ale dalej nie rozkminiam po jaką cholerę to święto ? równouprawnienie czy po prostu lenistwo ? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Pisarz moj szlafroczek w praniu blaugh a te iście matrixowskie xd ciuchy nabylem po okazyjnych cenach mieszczac sie ze wszystkim w 2k biggrin WItam witam wszystkich i kazdego z osobna ^^ cze pisarz nie zauważyłem cię odstatnio wszyscy o to proszą więc sprubuje cię uprzedzić chcesz wspólny pokoik z delein??? ps. narka bee emm wiesz my mamy wspolny strych- jeśli byłbyś tak uprzejmy sweatdrop O rany Okulary!! Wampirku- zapomnialem xp ale kasiorki juz nie mam stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 8:59 am
Katka1989 Point.Zer0 Katka1989 *gleba* jest właśnie dzisiaj razz Dark Wampirek Tak, nie jest to tylko wymysł przesiadujących na srutu-tutu Ludzie są głupsi niż myślałem.. po cholerę takie święto ? xp heh... dzień kobiet jest 8 marca a dzień faceta 30 września. Proste i logoczne sweatdrop blaugh Musze kończyć. PAPATKI! 3maj się :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 8:59 am
Katka1989 Point.Zer0 Katka1989 *gleba* jest właśnie dzisiaj razz Dark Wampirek Tak, nie jest to tylko wymysł przesiadujących na srutu-tutu Ludzie są głupsi niż myślałem.. po cholerę takie święto ? xp heh... dzień kobiet jest 8 marca a dzień faceta 30 września. Proste i logoczne sweatdrop blaugh Musze kończyć. PAPATKI! Na razie Katka xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 9:00 am
Point.Zer0 Omega Sun Point.Zer0 Rany , jest coś takiego jak dzień człopaka ? Karina i Delisa mają to w opisie na stratu-tatu neutral eek serio? nie wiedziałam, że panowie też mają swoje święto, ale skoro tak to WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO wszystkim mężczyznom i zadatkom na mężczyzn wink heart Dziękuję w imieniu m ężczyzn xd ale dalej nie rozkminiam po jaką cholerę to święto ? równouprawnienie czy po prostu lenistwo ? xp ja tez :* (patrzcie mam ubranko!)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 9:01 am
Katka1989 Point.Zer0 Katka1989 *gleba* jest właśnie dzisiaj razz Dark Wampirek Tak, nie jest to tylko wymysł przesiadujących na srutu-tutu Ludzie są głupsi niż myślałem.. po cholerę takie święto ? xp heh... dzień kobiet jest 8 marca a dzień faceta 30 września. Proste i logoczne sweatdrop blaugh Musze kończyć. PAPATKI! papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 9:01 am
Fifek taa ... aha! i evil rulez! rammstein ! soad ! linkin park scream o moj boże , słuchasz system of a down????!!!!!!! ja niemoge , extra , ja tez jezdze na desce , ja niemoge , wreszcie ktos extra na gai biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 9:02 am
Fifek ja tez :* (patrzcie mam ubranko!) Jejeje 3nodding No i się udało ==" A teraz wszystkich pożegnam. Jak Sei się pojawi to ją pozdówcie ode mnie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fifek Point.Zer0 Omega Sun Point.Zer0 Rany , jest coś takiego jak dzień człopaka ? Karina i Delisa mają to w opisie na stratu-tatu neutral eek serio? nie wiedziałam, że panowie też mają swoje święto, ale skoro tak to WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO wszystkim mężczyznom i zadatkom na mężczyzn wink heart Dziękuję w imieniu m ężczyzn xd ale dalej nie rozkminiam po jaką cholerę to święto ? równouprawnienie czy po prostu lenistwo ? xp ja tez :* (patrzcie mam ubranko!) ale ci sutek nabrzmiał xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wired_Yuki Fifek taa ... aha! i evil rulez! rammstein ! soad ! linkin park scream o moj boże , słuchasz system of a down????!!!!!!! ja niemoge , extra , ja tez jezdze na desce , ja niemoge , wreszcie ktos extra na gai biggrin biggrin biggrin Jedni jeżdżą na desce , inni chodzą na TaekwonDo i w wolnych chwilach ostrzą nóż , wszystko zależy od gustu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 9:03 am
narazie!
ej wiecie o ostatnio slyszalem na vivie HAHAHAHA jakies WYHYLYLYBYMY AAAAAAAHAHAHAHAHHAHAHAAHAHAHA ALE SIE NABRECHTALEM
dla niewtajemniczonych DJ600V - wyhyylylybymy
HAHAHAHAHAHAHHAhAhA *smiech* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |