|
|
|
|
Posted: Thu Aug 16, 2007 2:43 pm
Terrorystka Frania Anzelmo Lavagetas_heqetai no to ja uciekam miłego wieczoru
adieu... Frania: heja-hej xD
no jooł jooł! jak tam co tam?
*idzie do kuchni po naleśnika* czesc Fra... nalesnika ? o.o *idzie za nia jak cien od czasu do czasu popijajac herbatke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 16, 2007 2:50 pm
Terrorystka Frania no jooł jooł! jak tam co tam?
*idzie do kuchni po naleśnika* a ni tam... turlam sie po swiecie... (narazie jestem kolo Waw-y... i nie wiem czy dlugo tu pourzeduje... xD )
(mi tez przynies nalesnika Dx ) >xD
a jak tam u Ciebie? jak ten kurs/oboz fotograficzny poszedl? xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 16, 2007 2:54 pm
Lethiel wcale nie jest dziwna ! poprostu jest.. specjalna >.>... *trzyma kubeczek i rozglada sie lekliwie* *siorb!*
wlasnie staram sie zrobic jedno z zamowien na sklepik xD *rysiu rysiu* cos mi dziwnie idzie i chyba jej popsulam usto xD a tak ogolnie to dzis Azram chcial mi zrobic niespodzianke i wziasc do zoooo.. a ja spalam i potem bylo za pozno >.< bylam zla zla chlip... no i.. jade nad morze ! heart ninja dobziu, dobziu... peleryna jest 'specjalna'... po prostu bardzo 'specjalna'... o__O
xDD
usta 'popsulas'? i tam i tak bedzie dobrze xDD
<_< >_> zoo, powiadasz... ninja ogladac biedne malpki, ktore kotluja sie w klatkach... (i takie tam ) xDD
morze, powiadasz... a ja w tym roku nie bylem... i chyba juz nie bede... (chyba ze pojade posprzatac grob brata mojego ojca... Dx )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 16, 2007 2:59 pm
Anzelmo Lethiel wcale nie jest dziwna ! poprostu jest.. specjalna >.>... *trzyma kubeczek i rozglada sie lekliwie* *siorb!*
wlasnie staram sie zrobic jedno z zamowien na sklepik xD *rysiu rysiu* cos mi dziwnie idzie i chyba jej popsulam usto xD a tak ogolnie to dzis Azram chcial mi zrobic niespodzianke i wziasc do zoooo.. a ja spalam i potem bylo za pozno >.< bylam zla zla chlip... no i.. jade nad morze ! heart ninja dobziu, dobziu... peleryna jest 'specjalna'... po prostu bardzo 'specjalna'... o__O
xDD
usta 'popsulas'? i tam i tak bedzie dobrze xDD
<_< >_> zoo, powiadasz... ninja ogladac biedne malpki, ktore kotluja sie w klatkach... (i takie tam ) xDD
morze, powiadasz... a ja w tym roku nie bylem... i chyba juz nie bede... (chyba ze pojade posprzatac grob brata mojego ojca... Dx ) wlasnie ! *glaszcze ja* >w< a co do ust to nikt nic nie zauwazy ! zamaskuje w photoshopie mrgreen .. na dzis dosc xP skoncze jutro
robic zdjecia bo dzis bylo ladne sloneczko i gorac wiec zwierzeta by sie za bardzo nie ruszaly xD jestes w Warszawie ? o.o.. gdzie ?
jedziemy 23..albo 24.. cos jakos tak ! ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 16, 2007 3:10 pm
Lethiel wlasnie ! *glaszcze ja* >w< a co do ust to nikt nic nie zauwazy ! zamaskuje w photoshopie mrgreen .. na dzis dosc xP skoncze jutro
robic zdjecia bo dzis bylo ladne sloneczko i gorac wiec zwierzeta by sie za bardzo nie ruszaly xD jestes w Warszawie ? o.o.. gdzie ?
jedziemy 23..albo 24.. cos jakos tak ! ;] *wtula sie w jej peleryna* ninja przynajmniej mila w dotyku ninja xDD
btw. ile Ci zajmuje narysowanie i pokolorowanie jednego rysunku? =o (tak okolo xDD )
<_< >_> ladne sloneczko... jak dla mnie - za ladne Dx (bo zamiast odbyc mila i 'przyjemna' 6-cio godzinna jazde autobusem, to odbylem 6-cio godzinna mordolege w 'autobusowej saunie'... yay... xDD )
gdzie?... praktycznie i fizycznie nie wiem dokladnie, czy to jest Warszawa... (bo ino sie bracik co dopiero tu przeprowadzil... i ino sie nie rozeznaje tu jeszcze w 'terenie'... xD ) ino to sie zwie 'ząbki'... czy jakos tak... XDD
ale jutro przeniose sie na nocke do Pruszkowa xDD
23-24... ba... *siorbie cichutko herbatke* .__.
xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 16, 2007 3:20 pm
Anzelmo *wtula sie w jej peleryna* ninja przynajmniej mila w dotyku ninja xDD
btw. ile Ci zajmuje narysowanie i pokolorowanie jednego rysunku? =o (tak okolo xDD )
<_< >_> ladne sloneczko... jak dla mnie - za ladne Dx (bo zamiast odbyc mila i 'przyjemna' 6-cio godzinna jazde autobusem, to odbylem 6-cio godzinna mordolege w 'autobusowej saunie'... yay... xDD )
gdzie?... praktycznie i fizycznie nie wiem dokladnie, czy to jest Warszawa... (bo ino sie bracik co dopiero tu przeprowadzil... i ino sie nie rozeznaje tu jeszcze w 'terenie'... xD ) ino to sie zwie 'ząbki'... czy jakos tak... XDD
ale jutro przeniose sie na nocke do Pruszkowa xDD
23-24... ba... *siorbie cichutko herbatke* .__.
xD no wlasnie ;] wcale nie musi jej byc widac xD nie umiem Ci odpowiedziec ile.. czasem baaardzo szybko.. czasem baaardzo wolno, zalezy czy jestem w nastroju, czy mi wychodzi i czy akurat mam cierpliwosc do rysunku razz czeeemu pytasz ? ;>
ladne sloneczko mrgreen przyznaje ze bylo goraco ale to w koncu lato ;> tez sie dzis troche tluklam w zlym autobusie ale na szczescie pan kierowca otworzyl dachootwory ! .. hym.. wlasnie odkrywam coraz to nowsze udziabania komarze >.>
zabki D: tam jest strasznie i ja tam widzialam krowe kiedys ;( xD i pruszkow ! przecie tam sa wszedzie mafie ! *zaslania go niewidzialna peleryna* a do kiedy zostajesz ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 16, 2007 3:30 pm
Lethiel no wlasnie ;] wcale nie musi jej byc widac xD nie umiem Ci odpowiedziec ile.. czasem baaardzo szybko.. czasem baaardzo wolno, zalezy czy jestem w nastroju, czy mi wychodzi i czy akurat mam cierpliwosc do rysunku razz czeeemu pytasz ? ;>
ladne sloneczko mrgreen przyznaje ze bylo goraco ale to w koncu lato ;> tez sie dzis troche tluklam w zlym autobusie ale na szczescie pan kierowca otworzyl dachootwory ! .. hym.. wlasnie odkrywam coraz to nowsze udziabania komarze >.>
zabki D: tam jest strasznie i ja tam widzialam krowe kiedys ;( xD i pruszkow ! przecie tam sa wszedzie mafie ! *zaslania go niewidzialna peleryna* a do kiedy zostajesz ? aa... pytam, bo... pytam o_o tak sobie xDD
kuzwa... ja juz od dwoch lat mecze sie z rysowaniem i dalej mi (za przeproszeniem ) gowno wychodzi... xDD (ale co tam... w kazdym razie jest o wiele lepiej niz kiedys... bo kiedys to WOGOLE nie potrafilem czegokolwiek dobrze narysowac xDD )
ehh... tyle kartek z zeszytu od historii, biologii i matematyki poszlo w niebyt.... xDDD
hmm... *rozglada sie* hmm... a w bracika chalupie cosik dziwnego jest O_o" ino jest otwarte okno... a komarow ani widu ani slychu =O xD
nie no, krowa - straaasznaa rzecz... xDD (i taka nadzwyczajna... xDDDD )
mafia? łiśta z mafia! niech wiedza, ze do ich miasta wkroczy Tea Perv! *taa-daam!* >=D ... no dobra, mniejsza z mafia... xD
do kiedy? a ino chyba przez tydzien... czyli chyba do piatku =O (a moze byc i tak, ze dluzej xDD )
dobra, ja lece... jutro pogadamy Dx
dobranoc, lejdi *tuli tuli* milych snow =^_^"=
*poof - spada na niego szafa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 16, 2007 3:33 pm
jezu.. ciebie mozna czytac i czytac zajmowaczu mioejsca na forum ;> slodkich snow ! pokaz mi jakies swoje obrazki mrgreen a potem.. narysowj mi avka !!! mwhahahha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 16, 2007 4:07 pm
Ty, Anzelmo, masz swietna sygnaturke! Sam narysowales?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 16, 2007 4:12 pm
Clayra Ty, Anzelmo, masz swietna sygnaturke! Sam narysowales? ah ! to nocna marka ! D: *chowa sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 16, 2007 4:33 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 16, 2007 4:38 pm
marek >.< taki zly mar mar mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 16, 2007 4:46 pm
Lethiel marek >.< taki zly mar mar mrgreen o nie, to znowu Ty XD wink sypiasz w ogole? a dobry mar mar to co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 16, 2007 4:50 pm
Gagarin Lethiel marek >.< taki zly mar mar mrgreen o nie, to znowu Ty XD wink sypiasz w ogole? a dobry mar mar to co? tak to znowu ja ! i to znowu ty D: dzis musze spac bo Az kazal i bedzie zly i zalozy czarne okulary i bedzie mowil stanowczym tonem crying
dobry mar to senny mar mrgreen najlepiej taki mrauasny xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 16, 2007 4:58 pm
Az zly, ze co? ze nie spisz? lol i Ty go sluchasz? XD od spania jest dzien razz dzisiaj zamiast kielbasy mam banany ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|