|
|
|
|
Posted: Mon Jun 25, 2007 5:25 am
jakies chlopaczysko Ci sie przykleilo do zdjecia ~.~ ale tak to gites >_> normalnie wyladnialas, ze hej! eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 25, 2007 7:48 am
Rin_Youkai jakies chlopaczysko Ci sie przykleilo do zdjecia ~.~ ale tak to gites >_> normalnie wyladnialas, ze hej! eek mojemojemojemojechłopaczysko. :3
ehe... dzięk,dziękuję ... sweatdrop
@Dariia: jest mój! pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 25, 2007 9:01 am
Terrorystka Frania Rin_Youkai jakies chlopaczysko Ci sie przykleilo do zdjecia ~.~ ale tak to gites >_> normalnie wyladnialas, ze hej! eek mojemojemojemojechłopaczysko. :3
ehe... dzięk,dziękuję ... sweatdrop
@Dariia: jest mój! pirate aaa to przepraszam wink fajny fajny. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 02, 2007 5:59 am
No, no ładna dziewoja z ciebie stwierdzam tak xD ... tylko powinnaś sobie brwi wyregulować ... NO heart mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 02, 2007 3:34 pm
BeeWolf
No, no ładna dziewoja z ciebie stwierdzam tak xD ... tylko powinnaś sobie brwi wyregulować ... NO heart mrgreen
tez o tym myślałam, ale szczerze jestem za leniwa, żeby tego pilnować XD ble bawić sie w skubanie. XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 03, 2007 4:39 am
Terrorystka Frania BeeWolf
tez o tym myślałam, ale szczerze jestem za leniwa, żeby tego pilnować XD ble bawić sie w skubanie. XDD
Pobaw się. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 03, 2007 1:02 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 03, 2007 1:18 pm
psuuuuuja!
a fryzura sjuper ; )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 03, 2007 1:23 pm
Terrorystka Frania psuuuuuja!
a fryzura sjuper ; ) Machnelam sobie reka i sru polecial na ziemie i od tamtej pory nie dziala jak trzeba xp Znajomy stwierdzil, ze wygladam z ta fryzura jak elf-punk eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 03, 2007 4:13 pm
Aidanna Terrorystka Frania psuuuuuja!
a fryzura sjuper ; ) Machnelam sobie reka i sru polecial na ziemie i od tamtej pory nie dziala jak trzeba xp Znajomy stwierdzil, ze wygladam z ta fryzura jak elf-punk eek fajneee :] fakt, wygladasz jak zbuntowane dziewcze, ale nie od razu jak punk XD napraw cyfrowke :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 04, 2007 2:44 am
Uwielbiam krótkie włosy! Wyglądasz bajecznie - mnie tak sie włoski nie chcą wywijać ^^' i kolor... naprawdę ciekawie. Zazdroszczę Ci małych uszu. Ja bym swoich nie pokazała mrgreen I tak fryzjerka za mocno jeden bok mi ciachnęła ech....
FRYZ SSSUPER!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 04, 2007 9:13 am
`Lisica` Uwielbiam krótkie włosy! Wyglądasz bajecznie - mnie tak sie włoski nie chcą wywijać ^^' i kolor... naprawdę ciekawie. Zazdroszczę Ci małych uszu. Ja bym swoich nie pokazała mrgreen I tak fryzjerka za mocno jeden bok mi ciachnęła ech....
FRYZ SSSUPER! Przestań marudzić masz śliczne uszka >Ciumka jej uszko<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 04, 2007 9:22 am
Gagarin Aidanna Terrorystka Frania psuuuuuja!
a fryzura sjuper ; ) Machnelam sobie reka i sru polecial na ziemie i od tamtej pory nie dziala jak trzeba xp Znajomy stwierdzil, ze wygladam z ta fryzura jak elf-punk eek fajneee :] fakt, wygladasz jak zbuntowane dziewcze, ale nie od razu jak punk XD napraw cyfrowke :> ja zbuntowana ;p moze troszku xp Lisica.... Jeszcze nie pofarbowane wlosy mam ;p mi sie wykrecaja tak, bo ogolnie maja tendencje do kedziorow ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 04, 2007 10:33 am
Aidanna, niech sie kręcą, fajnie wyglądają, moje proste druty są... prostymi drutami xD
Bee - jak zawsze szarmancki mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 05, 2007 4:49 pm
na łyso się opierdziel, cipka, będzie szacuken.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|