|
|
|
|
Posted: Thu Aug 25, 2005 9:54 am
Hadogenes witam partyzantow (jesli takowych zastalem) oczywiscie ze tak ninja oi my wstretni lurkerzy mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 25, 2005 10:03 am
no to witam (sory, ze tak puzno, ale nie widzialem, ze jest nowa strona)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 25, 2005 10:08 am
Hadogenes no to witam (sory, ze tak puzno, ale nie widzialem, ze jest nowa strona) ninja s**t happens rofl ostatnio mnie to haslo rozwala........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 25, 2005 10:11 am
no patrz, a mnie to, ze jeszcze 1 tyg. i szkola
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 25, 2005 10:14 am
Hadogenes no patrz, a mnie to, ze jeszcze 1 tyg. i szkola lajf iz brutal xd
ja sie ciesze ze w koncu przestane sie tluc przez pol miasta zatloczonym autobusem do szkoly cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 25, 2005 10:17 am
a ja ide do 2 klasy i bardzo mnie pociesza fakt, ze znowu zobacze twarze kochanch nauczycieli... cudowna pani Korta - ech
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 25, 2005 10:21 am
Hadogenes a ja ide do 2 klasy i bardzo mnie pociesza fakt, ze znowu zobacze twarze kochanch nauczycieli... cudowna pani Korta - ech ja ide do pierwszej tak, smark ze mnie........ ciekawe jakie mordy przyjdzie mi ogladac I-wszego ninja
u nas podobno kadra jest z deka walnieta lol ludzia na starosc odbija......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 25, 2005 10:21 am
tej na polskiej gildi jest cos ciekawego ?? bo nie wiem czy tam zajrzec
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 25, 2005 10:24 am
Hadogenes tej na polskiej gildi jest cos ciekawego ?? bo nie wiem czy tam zajrzec shtypa stanadardowo ninja *kopie zlego mula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 25, 2005 10:26 am
Baliaur ja ide do pierwszej tak, smark ze mnie........ ciekawe jakie mordy przyjdzie mi ogladac I-wszego ninja
u nas podobno kadra jest z deka walnieta lol ludzia na starosc odbija...... spoko ja tez sie balem jak szedlem do 1 klasy ale okazalo sie, ze nie jest az tak zle (moze prucz 1 nauczyciela) a tak wogule nie uwazam Cie za smarka tylko za czlowieka nie doswiadczonego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 25, 2005 10:27 am
Baliaur shtypa stanadardowo ninja *kopie zlego mula* To nie wpadne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 25, 2005 10:28 am
Hadogenes Baliaur ja ide do pierwszej tak, smark ze mnie........ ciekawe jakie mordy przyjdzie mi ogladac I-wszego ninja
u nas podobno kadra jest z deka walnieta lol ludzia na starosc odbija...... spoko ja tez sie balem jak szedlem do 1 klasy ale okazalo sie, ze nie jest az tak zle (moze prucz 1 nauczyciela) a tak wogule nie uwazam Cie za smarka tylko za czlowieka nie doswiadczonego ja sie nie boje cool i bede chodzic z ok polowa mojej bylej klasy.... do klasy sweatdrop a wiesz nie zawsze wiek ma duzo do doswiadczenia..... wiekosc 16 latkow mnie przeraza........ //edit ni9e zawsze ale zazwyczaj blaugh
ale lepiej byc szczesliwym i glupim niz nieszczesliwym i madrym mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 25, 2005 10:32 am
ale w tym przypadku ma - nie bylas jeszcze w liceum, a ja bylem (i jestem) a tak wogule to mam 17 lat (wiec to juz mnie nie dotyczy)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 25, 2005 10:39 am
Hadogenes ale w tym przypadku ma - nie bylas jeszcze w liceum, a ja bylem (i jestem) a tak wogule to mam 17 lat (wiec to juz mnie nie dotyczy) "chodza po ludziach przypadki a ja jestem przypadkiem rzadkim" blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|