|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 4:33 am
Jak coś to mogę pujść po podręcznik i w czymś pomóc, sama właśnie mam zamiar zabrać się za swoją postać.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 4:34 am
Delein Aque Delein To może prześlij nam, albo napisz na rpg co, gdzie i jak. To jest zależne od rasy, klasy i wybranych atrybutów. Ja się sama w tym gubie, ale jak już pouzupełniałam to zobaczyłam, że to jest na www.zielonawieza.prv.pl tyle że bardzo skomplikowanie napisane :/ Chyba wolę poczekać na MG sweatdrop Jest na GG, idź go podręcz biggrin (nr 3740621)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 4:34 am
Delein Aque Delein To może prześlij nam, albo napisz na rpg co, gdzie i jak. To jest zależne od rasy, klasy i wybranych atrybutów. Ja się sama w tym gubie, ale jak już pouzupełniałam to zobaczyłam, że to jest na www.zielonawieza.prv.pl tyle że bardzo skomplikowanie napisane :/ Chyba wolę poczekać na MG sweatdrop słonka jakbyscie miały wzor to pokornie prosze o podesłanie mi, ja bym to wrzucił na serwer i kazdy mogłby zobaczyć moj adres bartek1881@wp.pl ja musze za chwile uciekać sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 4:36 am
Aque Delein Aque Delein To może prześlij nam, albo napisz na rpg co, gdzie i jak. To jest zależne od rasy, klasy i wybranych atrybutów. Ja się sama w tym gubie, ale jak już pouzupełniałam to zobaczyłam, że to jest na www.zielonawieza.prv.pl tyle że bardzo skomplikowanie napisane :/ Chyba wolę poczekać na MG sweatdrop Jest na GG, idź go podręcz biggrin (nr 3740621) Teraz będzie biedny^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 4:37 am
Pisarz Delein Aque Delein To może prześlij nam, albo napisz na rpg co, gdzie i jak. To jest zależne od rasy, klasy i wybranych atrybutów. Ja się sama w tym gubie, ale jak już pouzupełniałam to zobaczyłam, że to jest na www.zielonawieza.prv.pl tyle że bardzo skomplikowanie napisane :/ Chyba wolę poczekać na MG sweatdrop słonka jakbyscie miały wzor to pokornie prosze o podesłanie mi, ja bym to wrzucił na serwer i kazdy mogłby zobaczyć moj adres bartek1881@wp.pl ja musze za chwile uciekać sweatdrop Okej...tylko to od niego wyciągnę ^^ sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 4:38 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 4:41 am
Witaj, witaj. Właśnie rozprawiamy po raz setny o tym "jak ta karta postaci jest nieznośnie skomplikowana" :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 4:43 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 4:44 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 4:44 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 4:45 am
Geralt_Bialy_Wilk (13:34) moge pierwszo poziomowego mnicha człowieka zeskanować i wrzucić Geralt_Bialy_Wilk (13:34) bo mam gdzieś taką karte, ale w troche innym stylu... Geralt_Bialy_Wilk (13:35) wygląda inaczej, ale w zasadzie to jest to samo Geralt_Bialy_Wilk (13:35) zeskanować? Madeleine (13:35) aha Madeleine (13:35) jakbyś mógł Geralt_Bialy_Wilk (13:35) no to za jakiś czas wrzuce na gaie
i to by było na tyle
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 4:46 am
Delein Geralt_Bialy_Wilk (13:34)moge pierwszo poziomowego mnicha człowieka zeskanować i wrzucić Geralt_Bialy_Wilk (13:34)bo mam gdzieś taką karte, ale w troche innym stylu... Geralt_Bialy_Wilk (13:35)wygląda inaczej, ale w zasadzie to jest to samo Geralt_Bialy_Wilk (13:35)zeskanować? Madeleine (13:35)aha Madeleine (13:35)jakbyś mógł Geralt_Bialy_Wilk (13:35)no to za jakiś czas wrzuce na gaie i to by było na tyle skoro to prawie to samo to po co skanowac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 4:48 am
Kyoko Suomi Delein Geralt_Bialy_Wilk (13:34)moge pierwszo poziomowego mnicha człowieka zeskanować i wrzucić Geralt_Bialy_Wilk (13:34)bo mam gdzieś taką karte, ale w troche innym stylu... Geralt_Bialy_Wilk (13:35)wygląda inaczej, ale w zasadzie to jest to samo Geralt_Bialy_Wilk (13:35)zeskanować? Madeleine (13:35)aha Madeleine (13:35)jakbyś mógł Geralt_Bialy_Wilk (13:35)no to za jakiś czas wrzuce na gaie i to by było na tyle skoro to prawie to samo to po co skanowac? Chodzi o wzór wypełnienia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 4:48 am
Aque Witaj, witaj. Właśnie rozprawiamy po raz setny o tym "jak ta karta postaci jest nieznośnie skomplikowana" :] hej hej ^^ karty maja to do siebie ze sa skaplikowane ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 4:50 am
Delein Kyoko Suomi Delein Geralt_Bialy_Wilk (13:34)moge pierwszo poziomowego mnicha człowieka zeskanować i wrzucić Geralt_Bialy_Wilk (13:34)bo mam gdzieś taką karte, ale w troche innym stylu... Geralt_Bialy_Wilk (13:35)wygląda inaczej, ale w zasadzie to jest to samo Geralt_Bialy_Wilk (13:35)zeskanować? Madeleine (13:35)aha Madeleine (13:35)jakbyś mógł Geralt_Bialy_Wilk (13:35)no to za jakiś czas wrzuce na gaie i to by było na tyle skoro to prawie to samo to po co skanowac? Chodzi o wzór wypełnienia a-ha..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|