|
|
|
|
Posted: Sun Sep 06, 2009 1:14 am
Medvelaszlo napsugar Medvelaszlo napsugar tessék ha már annyira medvét akartok enni xp Ez tetszik. Majd mindenkit orrba rugok. Az nem ütésnek számít twisted stare rossz maci! ül a maci! mindjárt meg leszel nevelve.....Gyertek csak.... twisted (nem vagyok kutya scream ) Ha rugkapálsz, levágom a lábad és megetetem veled! xD (amúgy meg most inkább sáskára hasonlítasz de mind1... xD)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 06, 2009 1:25 am
A sáska slank, engem moszatos, algás hegyre emlékeztet. Kreatív ruha-összeállítás azt kell mondjam.
@Napsugár: Nem tudod véletlenül melyik csatornán adják le ezt a macis cuccot?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 06, 2009 3:35 am
Jelentem, kész vagyok az Álomfogók 10. részével. Akit érdekel: katt
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 06, 2009 8:30 am
bibortetu A sáska slank, engem moszatos, algás hegyre emlékeztet. Kreatív ruha-összeállítás azt kell mondjam. @Napsugár: Nem tudod véletlenül melyik csatornán adják le ezt a macis cuccot? de igen biggrin a commedy central-on megy vagy ment azt nem tudom de youtube-on fent van az összes rész ha érdekel
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 06, 2009 10:39 am
napsugar bibortetu A sáska slank, engem moszatos, algás hegyre emlékeztet. Kreatív ruha-összeállítás azt kell mondjam. @Napsugár: Nem tudod véletlenül melyik csatornán adják le ezt a macis cuccot? de igen biggrin a commedy central-on megy vagy ment azt nem tudom de youtube-on fent van az összes rész ha érdekel Még mindig megy a commedy central-on és jön a harmadik évad csak az a baj hogy két nagy sorozatonként csak egy van rész róla valami ízléstelen francia ember miatt stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 06, 2009 10:40 am
oh köszi az infót.... az a gáz h nekem nincs commedy central-om sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 06, 2009 11:07 am
Riguna Jelentem, kész vagyok az Álomfogók 10. részével. Akit érdekel: kattDejóóó én már alig vártam!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 06, 2009 11:46 am
Én is marha jó lett az új fejezet (L) Am mindenkinek szia! biggrin Hiányoztatok nem is kicsit cry de most elméletileg visszatértem fáradtan nyúzva kiábrándultan de törve nem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 07, 2009 7:00 am
Köszi Maci, Aoyama! biggrin Akkor csak nem fölöslegesen csinálom whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 07, 2009 7:56 am
Üdv Aoyama ^^ Milyen macis cucc? *kíváncsiság* (Comedy Centralom nincs...) Bár akit érdekel elvileg országonként csoportosítva lehet TV-t nézni itt (Megbízható, nem vírusos, apukám mutatta.) Csak a Comedy Centalról jutott eszembe.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 07, 2009 11:42 am
Hungarian Aoyama Én is marha jó lett az új fejezet (L) Am mindenkinek szia! biggrin Hiányoztatok nem is kicsit cry de most elméletileg visszatértem fáradtan nyúzva kiábrándultan de törve nem biggrin Hiányoztál Ao 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 07, 2009 12:13 pm
Riguna Köszi Maci, Aoyama! biggrin Akkor csak nem fölöslegesen csinálom whee Naná! A másik folytatását is várom!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 08, 2009 6:33 am
Egy kérdés: Hogy lehet lerázni a jelszólopással próbálkozókat? Már kezdenek idegesíteni "-_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 08, 2009 6:37 am
Hajjaj...akkor bele kéne húznom? A rajz már kész, de még nem kezdtem el színezni... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 08, 2009 6:43 am
Womi Egy kérdés: Hogy lehet lerázni a jelszólopással próbálkozókat? Már kezdenek idegesíteni "-_- Ignore?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|