|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 07, 2007 12:33 pm
Lethiel BeeWolf Lethiel  nie nie wilczku.. bo widzisz.. dzieci tak naprawde nie biora sie z kapusty 3nodding taki duzy chlopczyk jak ty juz dawno poinien to wiedziec Dziwnie nazwałaś swojego kota. mrgreen Koniczyna opcy oh Beeczko jestes genialny ! od teraz tak sie bedzie nazywal rofl genialnie do niego pasuje lol To genialnie !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 07, 2007 12:35 pm
Gosza jak wam sie podoba moj nowy kombajn?? biggrin biggrin biggrin karta graficzna: GIGABYTE GeForce 8800GTX 768MB DDR3/384bit PCI-E (575/1800) pamięc: 2 x Pamięc DIMM (DDR II) PATRIOT DDR2 2048MB PC800 DUAL 2 x 1024 CL4 EP LLK (razem 4 GB biggrin biggrin tylko vista tyle wykrywa xD) proc: Procesory Intel Core 2 Quad PROCESOR CORE 2 QUAD Q6600 2.4GHz LGA775 BOX (4-rdzeniówka biggrin biggrin kazda po 2,4... jak podkrece to w efekcie bedzie 12ghz) plyta glowna: ciul... tez z gornej polki Dysk Twardy: Dysk Twardy SATA HDD SAMSUNG 500GB HD501LJ 7200 SATAII 16MBCACHE (mhh 32 MB nie znalazlem ...) ASAP i co fajny?? plus zasilacz TAGAN TG700-U33 (700 watt) gdyby stawał mi na dźwięk słowa 'gigabyte' to może by to na mnie zrobiło wrażenie, ale jako, że moje zachowania seksualne są w normie (jakiejś na pewno) to jedynie się zastanawiam jakie braki sobie tym rekompensujesz? emocjonalne czy fizyczne? bo jak rozumiem na samochód jesteś za młody, więc nie możesz kupić sobie supersporta ociekającego chromem i 100oktanówką.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 07, 2007 12:37 pm
Lethiel czesc Anz ! *bieg bieg wskok na turlajacego sie* wheeeeee whee a... hej lejdi =^_^"= (boze, moj krzyz... xD )
*tuli tuli lejdi* kurde... na ten tydzien mam robote... musze sie opiekowac czteroletnim dzieckiem =_=" (a jakie upierdliwe jest... xDD )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 07, 2007 12:38 pm
nu faktycznie.. skad mi sie to wzielo ? >.>
Anz jestes tam jeszcze ? xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 07, 2007 12:39 pm
Kukus Gosza jak wam sie podoba moj nowy kombajn?? biggrin biggrin biggrin karta graficzna: GIGABYTE GeForce 8800GTX 768MB DDR3/384bit PCI-E (575/1800) pamięc: 2 x Pamięc DIMM (DDR II) PATRIOT DDR2 2048MB PC800 DUAL 2 x 1024 CL4 EP LLK (razem 4 GB biggrin biggrin tylko vista tyle wykrywa xD) proc: Procesory Intel Core 2 Quad PROCESOR CORE 2 QUAD Q6600 2.4GHz LGA775 BOX (4-rdzeniówka biggrin biggrin kazda po 2,4... jak podkrece to w efekcie bedzie 12ghz) plyta glowna: ciul... tez z gornej polki Dysk Twardy: Dysk Twardy SATA HDD SAMSUNG 500GB HD501LJ 7200 SATAII 16MBCACHE (mhh 32 MB nie znalazlem ...) ASAP i co fajny?? plus zasilacz TAGAN TG700-U33 (700 watt) gdyby stawął mi na dźwięk słowa 'gigabyte' to może by to na mnie zrobiło wrażenie, ale jako, że moje zachowania seksualne są w normie (jakiejś na pewno) to jedynie się zastanawiam jakie braki sobie tym rekompensujesz? emocjonalne czy fizyczne? bo jak rozumiem na samochód jesteś za młody, więc nie możesz kupić sobie supersporta ociekającego chromem i 100oktanówką. ale to 4 rdzeniowkakuszakurnamac... wink juz sobie poszedl chyba..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 07, 2007 12:39 pm
Lethiel Anz jestes tam jeszcze ? xD ja, no gdzie... ni ma mnie... xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 07, 2007 12:40 pm
Anzelmo Lethiel czesc Anz ! *bieg bieg wskok na turlajacego sie* wheeeeee whee a... hej lejdi =^_^"= (boze, moj krzyz... xD )
*tuli tuli lejdi* kurde... na ten tydzien mam robote... musze sie opiekowac czteroletnim dzieckiem =_=" (a jakie upierdliwe jest... xDD ) ukręć główkę
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 07, 2007 12:41 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 07, 2007 12:42 pm
Anzelmo Lethiel czesc Anz ! *bieg bieg wskok na turlajacego sie* wheeeeee whee a... hej lejdi =^_^"= (boze, moj krzyz... xD )
*tuli tuli lejdi* kurde... na ten tydzien mam robote... musze sie opiekowac czteroletnim dzieckiem =_=" (a jakie upierdliwe jest... xDD ) *tuuul przytuuul* awww bedziesz swietna opiekunka ! mrgreen tylko nie zapijaj go herbatka >.>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 07, 2007 12:43 pm
Anzelmo a... hej lejdi =^_^"= (boze, moj krzyz... xD )
*tuli tuli lejdi* kurde... na ten tydzien mam robote... musze sie opiekowac czteroletnim dzieckiem =_=" (a jakie upierdliwe jest... xDD ) awww, rozkoszna dziecina ! 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 07, 2007 12:45 pm
Lethiel *tuuul przytuuul* awww bedziesz swietna opiekunka ! mrgreen tylko nie zapijaj go herbatka >.> (opiekunem, kurde... xD)
mam niezapijac go herbatka?... *chowa herbatke za plecy* do-dobrze... xD
Rinuś: ja tez podobnie z poczatku myslalem... (po godzinie zmienilem zdanie ) xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 07, 2007 12:47 pm
Anzelmo Lethiel *tuuul przytuuul* awww bedziesz swietna opiekunka ! mrgreen tylko nie zapijaj go herbatka >.> (opiekunem, kurde... xD)
mam niezapijac go herbatka?... *chowa herbatke za plecy* do-dobrze... xD
Rinuś: ja tez podobnie z poczatku myslalem... (po godzinie zmienilem zdanie ) xD nie e opiekunka ! ;] *kleps go w tylek* *zaglada mu za plecy* hym... *wskok i zabiera herbatke sama popijajac* huhu @.@
a co jest nie tak z tym zapewne slodkim dzieciaczkiem ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 07, 2007 12:59 pm
opcy ale to 4 rdzeniowkakuszakurnamac... wink juz sobie poszedl chyba.. swoją drogą, ja w najbliższym czasie mam w planach zakup supersporta, tyle że ja nie ukrywam pewnych braków, w szczególności emocjonalnych i socjopsychologicznych, jakie składają się na moją osobę mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 07, 2007 1:02 pm
Lethiel nie e opiekunka ! ;] *kleps go w tylek* *zaglada mu za plecy* hym... *wskok i zabiera herbatke sama popijajac* huhu @.@
a co jest nie tak z tym zapewne slodkim dzieciaczkiem ? po prostu jest U-P-I-E-R-D-L-I-W-Y... i to wystarcza, aby mi zepsul caly dzien xD nie no, przykladowa dzisiejsza sytuacja: on mi mowi, ze chce wyjsc na rowerek... no dobra, to ja mu mowie, zeby poszedl nalozyc buty... a ten dupa - ruszyc sie nie chce... i mowi zebym mu przyniosl i nalozyl buty... reakcja moja wiadoma - powtarzam mu, zeby SAM poszedl i nalozyl buty, bo ino potrafi... a ten w krzyk... wrzeszczal glosniej niz niejeden polityk... =_= no to ja stawiam mu ultimatum - nakladasz sam sobie buty, albo wogole nie idziemy... jeszcze jakies 10 minut sie z nim uzeralem, a w koncu poszedl nalozyc buty... ba... tylko ja tak zerkam na niego - on naklada bluze... zerkam na termometr - 31 stopni... nieee... kolejne 15 minut uzerania, zeby poszedl w samej podkoszulce, bo sie spoci i bedzie mu zle... jeszcze tam pare razy mi powiedzial, ze jestem glupi (i tyle samo razy przepraszal xD )... no i w koncu sobie pojezdzil na rowerze... 5 minut i powiedzial, zebysmy wracali... yey... jeszcze kazal sobie mnie wziasc na barana i wzial rower w rece, bo niby jest zbyt zmeczony... ale w koncu jakos udalo mi sie dotrzec do chalupy... po 10 kolejnych minutach...
tak, Rinuś, Lejdi... opiekuje sie naprawde 'milych' dzieckiem xDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 07, 2007 1:07 pm
Anzelmo Lethiel nie e opiekunka ! ;] *kleps go w tylek* *zaglada mu za plecy* hym... *wskok i zabiera herbatke sama popijajac* huhu @.@
a co jest nie tak z tym zapewne slodkim dzieciaczkiem ? po prostu jest U-P-I-E-R-D-L-I-W-Y... i to wystarcza, aby mi zepsul caly dzien xD nie no, przykladowa dzisiejsza sytuacja: on mi mowi, ze chce wyjsc na rowerek... no dobra, to ja mu mowie, zeby poszedl nalozyc buty... a ten dupa - ruszyc sie nie chce... i mowi zebym mu przyniosl i nalozyl buty... reakcja moja wiadoma - powtarzam mu, zeby SAM poszedl i nalozyl buty, bo ino potrafi... a ten w krzyk... wrzeszczal glosniej niz niejeden polityk... =_= no to ja stawiam mu ultimatum - nakladasz sam sobie buty, albo wogole nie idziemy... jeszcze jakies 10 minut sie z nim uzeralem, a w koncu poszedl nalozyc buty... ba... tylko ja tak zerkam na niego - on naklada bluze... zerkam na termometr - 31 stopni... nieee... kolejne 15 minut uzerania, zeby poszedl w samej podkoszulce, bo sie spoci i bedzie mu zle... jeszcze tam pare razy mi powiedzial, ze jestem glupi (i tyle samo razy przepraszal xD )... no i w koncu sobie pojezdzil na rowerze... 5 minut i powiedzial, zebysmy wracali... yey... jeszcze kazal sobie mnie wziasc na barana i wzial rower w rece, bo niby jest zbyt zmeczony... ale w koncu jakos udalo mi sie dotrzec do chalupy... po 10 kolejnych minutach...
tak, Rinuś, Lejdi... opiekuje sie naprawde 'milych' dzieckiem xDD nie dyskutuj z 4 latkiem bo to Ci w niczym nie pomoze ;> powiedz ze ma zalozyc buty i tyle jak bedzie marudzil to nie zwracaj uwagi w koncu polezie i zalozy,a z bluza trzeba bylo zostawic w spokoju razz sam by zdjal jakby sie zgrzal prawda ?
oj ! wybacz nie dokoncze bo mi sie SERIAL zaczyna !!!!! *wybiega*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|