|
|
|
|
Posted: Mon Jul 30, 2007 9:24 am
Rin_Youkai EvilYuki heh, moi rodzice tez byli przeciwni abym pracowala, ale sie uparlam i juz, poszlam to robic Z NUDÓW. o.o to juz przegiecie paly XD no i musialam zarobic na dollfa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 30, 2007 9:28 am
EvilYuki Rin_Youkai EvilYuki heh, moi rodzice tez byli przeciwni abym pracowala, ale sie uparlam i juz, poszlam to robic Z NUDÓW. o.o to juz przegiecie paly XD no i musialam zarobic na dollfa masz go w koncu?XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 30, 2007 11:07 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 30, 2007 11:13 am
*wylania sie z cienia* no czesc mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 30, 2007 11:15 am
Lethiel *wylania sie z cienia* no czesc mrgreen ale masz fajny obrazek w sigu mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 30, 2007 11:19 am
Marcinka Lethiel *wylania sie z cienia* no czesc mrgreen ale masz fajny obrazek w sigu mrgreen dziekuje 4laugh szkoda ze nie moge zeskanowac bo bylby ladniej xD
to co slychac ? ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 30, 2007 11:22 am
Lethiel Marcinka Lethiel *wylania sie z cienia* no czesc mrgreen ale masz fajny obrazek w sigu mrgreen dziekuje 4laugh szkoda ze nie moge zeskanowac bo bylby ladniej xD
to co slychac ? ;> aa... pogoda popsuła mnie się i zamiast leżeć w parku na moim przykrym kocyku muszę w domu wegetować. a u cie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 30, 2007 11:25 am
Marcinka Lethiel Marcinka Lethiel *wylania sie z cienia* no czesc mrgreen ale masz fajny obrazek w sigu mrgreen dziekuje 4laugh szkoda ze nie moge zeskanowac bo bylby ladniej xD
to co slychac ? ;> aa... pogoda popsuła mnie się i zamiast leżeć w parku na moim przykrym kocyku muszę w domu wegetować. a u cie? wyszlo wreszcie slonce ale wial wiater potworny a ze jestem chora wyjsc nie moglam >.< dowiedzialam sie ze z pracy wolne mam i dopiero w czwartek ide, no i dobrze moze sie dolecze ;3 heart
dlaczego twoj kocyk jest przykry ? D:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 30, 2007 11:29 am
Lethiel
bo jest różowy ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 30, 2007 11:31 am
Marcinka Lethiel
bo jest różowy ninja aaaaw.... xD jak milusko ! znaczy sie ze jest szpanerskim kocykiem, nie mow ze jest przykry bo bedzie mu smutno razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 30, 2007 11:37 am
Lethiel Marcinka Lethiel
bo jest różowy ninja aaaaw.... xD jak milusko ! znaczy sie ze jest szpanerskim kocykiem, nie mow ze jest przykry bo bedzie mu smutno razz może chcesz go przygarnąć 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 30, 2007 11:42 am
Marcinka Lethiel Marcinka Lethiel
bo jest różowy ninja aaaaw.... xD jak milusko ! znaczy sie ze jest szpanerskim kocykiem, nie mow ze jest przykry bo bedzie mu smutno razz może chcesz go przygarnąć 4laugh jezeli jest cieply i puszysty.. czemu nie mrgreen ale ! na czym bedziesz siedziec jak slonce wyjdzie ! D:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 30, 2007 11:46 am
Lethiel Marcinka Lethiel Marcinka Lethiel
bo jest różowy ninja aaaaw.... xD jak milusko ! znaczy sie ze jest szpanerskim kocykiem, nie mow ze jest przykry bo bedzie mu smutno razz może chcesz go przygarnąć 4laugh jezeli jest cieply i puszysty.. czemu nie mrgreen ale ! na czym bedziesz siedziec jak slonce wyjdzie ! D: jest polarkowy z frędzelkami. ja? na pupie 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 30, 2007 11:48 am
Marcinka jest polarkowy z frędzelkami. ja? na pupie 4laugh mraf.. tez cieply ;3 przeziebisz sobie pupe ! *panika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 30, 2007 11:56 am
Lethiel jezeli jest cieply i puszysty.. czemu nie mrgreen ale ! na czym bedziesz siedziec jak slonce wyjdzie ! D: Na tyłku ;p Miałem jechać na woodstok , a starsza wyskoczyła mi z tekstem że tam jest nie bezpiecznie i mi nie da kasy crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|