Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 28753 28754 28755 28756 28757 28758 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Sat Jul 28, 2007 9:30 am

Omega Sun
Lethiel

no wiem wiem :/ szczegolnie ze to restauracja wiec nie moge nosic jedzenia i takie tam eh..

hm.. moze za malo ? na mnie juz niezawsze dziala jedna niestety trzeba 2 albo maxa kupic >.<

a mozesz wziac zwolnienie chorobowe?

Hmm.. nie mam wiecej, a nie chce mi sie wychodzic w poszukiwaniu czynnej apteki. Przemecze sie jakos.

chyba nie bardzo :/ bo pracuje tam krutko i w sumie za prawie 2 tyg wracam :/ mam nadzieje ze sie wylecze do jutra albo chociaz do pojutra xD

biedactwo heart
*tuuuul pod koldrowy*
moze zadziala z opoznieniem :3

PostPosted: Sat Jul 28, 2007 9:32 am

Lethiel

chyba nie bardzo :/ bo pracuje tam krutko i w sumie za prawie 2 tyg wracam :/ mam nadzieje ze sie wylecze do jutra albo chociaz do pojutra xD

biedactwo heart
*tuuuul pod koldrowy*
moze zadziala z opoznieniem :3

Mam nadzieje, ze Ci przejdzie. Wygrzej sie w lozeczku, to powinno byc lepiej. Bierzesz jakies lekarstwa?

Omega Sun
Captain

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Sat Jul 28, 2007 9:35 am

Omega Sun

Mam nadzieje, ze Ci przejdzie. Wygrzej sie w lozeczku, to powinno byc lepiej. Bierzesz jakies lekarstwa?

jak leze w lozku to tylko sie pograzam w chorobie dlatego wlasnie wstalam i staram sie oszukac sama siebie ze nic mi nie jest xD
no zajadam sie lekami caly czas, mam nadzieje ze pomaga chociaz od wczoraj w sumie tylko sie pogorszylo >.<

*oferuje jej "przepyszny" koldreksopodobny cosiek o smaku pseudo miodu i cytryny*
jaaam... xP

PostPosted: Sat Jul 28, 2007 9:39 am

Lethiel
Omega Sun

jak leze w lozku to tylko sie pograzam w chorobie dlatego wlasnie wstalam i staram sie oszukac sama siebie ze nic mi nie jest xD
no zajadam sie lekami caly czas, mam nadzieje ze pomaga chociaz od wczoraj w sumie tylko sie pogorszylo >.<

*oferuje jej "przepyszny" koldreksopodobny cosiek o smaku pseudo miodu i cytryny*
jaaam... xP

*czestuje sie "coskiem"* zachowujemy sie jak staruszki-lekomanki xd

Omega Sun
Captain

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Sat Jul 28, 2007 9:44 am

Omega Sun
Lethiel
Omega Sun

jaaam... xP

prawda ze przepyszny ?
*krzywi sie w nieudanym usmiechu*
*macha reka*
ah to nieprawda ! wydaje ci sie mrgreen
*rozchyla polowke koldry odslaniajac szeroki wybor lekow przeciw grypowobolowych*
ninja
PostPosted: Sat Jul 28, 2007 9:45 am

Lethiel
Omega Sun
Lethiel
Omega Sun

jaaam... xP

prawda ze przepyszny ?
*macha reka*
*rozchyla polowke koldry odslaniajac szeroki wybor lekow przeciw grypowobolowych*
ninja
jak bylam mlodsza (i sie mieściłam) to sie kladlam pod kaloryferem z poduszką i kocykiem. pomagało 4laugh

Ksyksy

6,450 Points
  • Megathread 100
  • Mark Twain 100
  • Forum Junior 100

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Sat Jul 28, 2007 9:48 am

Marcinka
jak bylam mlodsza (i sie mieściłam) to sie kladlam pod kaloryferem z poduszką i kocykiem. pomagało 4laugh

*patrzy podejzliwie na kaloryfer i przebiegajacego pod nim pajaka*
D:
*wskakuje jej na rece*
PostPosted: Sat Jul 28, 2007 9:51 am

Lethiel
Marcinka

D:
*wskakuje jej na rece*
wtedy jeszcze mama sprzątała mój pokój xD

ide do sklepu 4laugh

Ksyksy

6,450 Points
  • Megathread 100
  • Mark Twain 100
  • Forum Junior 100

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Sat Jul 28, 2007 9:52 am

Marcinka
Lethiel
Marcinka

D:
*wskakuje jej na rece*
wtedy jeszcze mama sprzątała mój pokój xD

ide do sklepu 4laugh

*zlazi z niej*
pajaki.. fujc !

milych zakopow ;]
PostPosted: Sat Jul 28, 2007 9:57 am

Lethiel

prawda ze przepyszny ?
*macha reka*
ninja

wow xd coz za kolekcja

Omega Sun
Captain

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Sat Jul 28, 2007 9:58 am

Omega Sun
Lethiel

prawda ze przepyszny ?
*macha reka*
ninja

wow xd coz za kolekcja

poczekaj no kochaniutka.. nie widzialasz jeszcze drugiej polowy koldry cool
rofl
PostPosted: Sat Jul 28, 2007 10:06 am

Lethiel
Omega Sun
Lethiel

prawda ze przepyszny ?
*macha reka*
ninja

wow xd coz za kolekcja

rofl

to jeszcze tylko wystarczy udziergac moherowy berecik i bedziesz rasowa przedstawicielka najbardziej uprzywilejowanego elektoratu w tym kraju smile

Omega Sun
Captain

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Sat Jul 28, 2007 10:09 am

Omega Sun
Lethiel
Omega Sun
Lethiel

prawda ze przepyszny ?
*macha reka*
ninja

wow xd coz za kolekcja

rofl

to jeszcze tylko wystarczy udziergac moherowy berecik i bedziesz rasowa przedstawicielka najbardziej uprzywilejowanego elektoratu w tym kraju smile

bosko xP

a propo kraaajuu.. swieci wam slonce ? masz moze jakies wiesci czy zaswieci pod koniec sierpnia ? >.>
PostPosted: Sat Jul 28, 2007 10:24 am

Lethiel

bosko xP

a propo kraaajuu.. swieci wam slonce ? masz moze jakies wiesci czy zaswieci pod koniec sierpnia ? >.>

mam nadzieje, ze jutro bedzie swiecic, bo mam zamiar chodzic po bagnach i plywac po rzece lodka oraz zwiedzac okolice smile Ostatnio jest brzydka pogoda, przynajmniej u mnie.

A co do sierpnia to nie wiem, nie interesuje sie prognozami smile

Omega Sun
Captain

Ksyksy

6,450 Points
  • Megathread 100
  • Mark Twain 100
  • Forum Junior 100
PostPosted: Sat Jul 28, 2007 11:50 am

Omega Sun
Lethiel

bosko xP

mam nadzieje, ze jutro bedzie swiecic, bo mam zamiar chodzic po bagnach i plywac po rzece lodka oraz zwiedzac okolice smile Ostatnio jest brzydka pogoda, przynajmniej u mnie.

A co do sierpnia to nie wiem, nie interesuje sie prognozami smile
u mnie gorąco jak cholera tylko prawie co noc burze są.

zakupy udane 4laugh
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 28753 28754 28755 28756 28757 28758 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games