|
|
|
|
Posted: Sat Jul 28, 2007 9:30 am
Omega Sun Lethiel no wiem wiem :/ szczegolnie ze to restauracja wiec nie moge nosic jedzenia i takie tam eh..
hm.. moze za malo ? na mnie juz niezawsze dziala jedna niestety trzeba 2 albo maxa kupic >.<
a mozesz wziac zwolnienie chorobowe? Hmm.. nie mam wiecej, a nie chce mi sie wychodzic w poszukiwaniu czynnej apteki. Przemecze sie jakos. chyba nie bardzo :/ bo pracuje tam krutko i w sumie za prawie 2 tyg wracam :/ mam nadzieje ze sie wylecze do jutra albo chociaz do pojutra xD
biedactwo heart *tuuuul pod koldrowy* moze zadziala z opoznieniem :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 28, 2007 9:32 am
Lethiel chyba nie bardzo :/ bo pracuje tam krutko i w sumie za prawie 2 tyg wracam :/ mam nadzieje ze sie wylecze do jutra albo chociaz do pojutra xD
biedactwo heart *tuuuul pod koldrowy* moze zadziala z opoznieniem :3
Mam nadzieje, ze Ci przejdzie. Wygrzej sie w lozeczku, to powinno byc lepiej. Bierzesz jakies lekarstwa?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 28, 2007 9:35 am
Omega Sun Mam nadzieje, ze Ci przejdzie. Wygrzej sie w lozeczku, to powinno byc lepiej. Bierzesz jakies lekarstwa? jak leze w lozku to tylko sie pograzam w chorobie dlatego wlasnie wstalam i staram sie oszukac sama siebie ze nic mi nie jest xD no zajadam sie lekami caly czas, mam nadzieje ze pomaga chociaz od wczoraj w sumie tylko sie pogorszylo >.<
*oferuje jej "przepyszny" koldreksopodobny cosiek o smaku pseudo miodu i cytryny* jaaam... xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 28, 2007 9:39 am
Lethiel Omega Sun Mam nadzieje, ze Ci przejdzie. Wygrzej sie w lozeczku, to powinno byc lepiej. Bierzesz jakies lekarstwa? jak leze w lozku to tylko sie pograzam w chorobie dlatego wlasnie wstalam i staram sie oszukac sama siebie ze nic mi nie jest xD no zajadam sie lekami caly czas, mam nadzieje ze pomaga chociaz od wczoraj w sumie tylko sie pogorszylo >.<
*oferuje jej "przepyszny" koldreksopodobny cosiek o smaku pseudo miodu i cytryny* jaaam... xP
*czestuje sie "coskiem"* zachowujemy sie jak staruszki-lekomanki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 28, 2007 9:44 am
Omega Sun Lethiel Omega Sun Mam nadzieje, ze Ci przejdzie. Wygrzej sie w lozeczku, to powinno byc lepiej. Bierzesz jakies lekarstwa? jak leze w lozku to tylko sie pograzam w chorobie dlatego wlasnie wstalam i staram sie oszukac sama siebie ze nic mi nie jest xD no zajadam sie lekami caly czas, mam nadzieje ze pomaga chociaz od wczoraj w sumie tylko sie pogorszylo >.<
*czestuje sie "coskiem"* zachowujemy sie jak staruszki-lekomanki xd prawda ze przepyszny ? *krzywi sie w nieudanym usmiechu* *macha reka* ah to nieprawda ! wydaje ci sie mrgreen *rozchyla polowke koldry odslaniajac szeroki wybor lekow przeciw grypowobolowych* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 28, 2007 9:45 am
Lethiel Omega Sun Lethiel Omega Sun Mam nadzieje, ze Ci przejdzie. Wygrzej sie w lozeczku, to powinno byc lepiej. Bierzesz jakies lekarstwa? jak leze w lozku to tylko sie pograzam w chorobie dlatego wlasnie wstalam i staram sie oszukac sama siebie ze nic mi nie jest xD no zajadam sie lekami caly czas, mam nadzieje ze pomaga chociaz od wczoraj w sumie tylko sie pogorszylo >.<
*czestuje sie "coskiem"* zachowujemy sie jak staruszki-lekomanki xd prawda ze przepyszny ? *krzywi sie w nieudanym usmiechu* *macha reka* ah to nieprawda ! wydaje ci sie mrgreen *rozchyla polowke koldry odslaniajac szeroki wybor lekow przeciw grypowobolowych* ninja
jak bylam mlodsza (i sie mieściłam) to sie kladlam pod kaloryferem z poduszką i kocykiem. pomagało 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 28, 2007 9:48 am
Marcinka jak bylam mlodsza (i sie mieściłam) to sie kladlam pod kaloryferem z poduszką i kocykiem. pomagało 4laugh *patrzy podejzliwie na kaloryfer i przebiegajacego pod nim pajaka* D: *wskakuje jej na rece*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 28, 2007 9:51 am
Lethiel Marcinka jak bylam mlodsza (i sie mieściłam) to sie kladlam pod kaloryferem z poduszką i kocykiem. pomagało 4laugh *patrzy podejzliwie na kaloryfer i przebiegajacego pod nim pajaka* D: *wskakuje jej na rece* wtedy jeszcze mama sprzątała mój pokój xD ide do sklepu 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 28, 2007 9:52 am
Marcinka Lethiel Marcinka jak bylam mlodsza (i sie mieściłam) to sie kladlam pod kaloryferem z poduszką i kocykiem. pomagało 4laugh *patrzy podejzliwie na kaloryfer i przebiegajacego pod nim pajaka* D: *wskakuje jej na rece* wtedy jeszcze mama sprzątała mój pokój xD ide do sklepu 4laugh *zlazi z niej* pajaki.. fujc !
milych zakopow ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 28, 2007 9:57 am
Lethiel prawda ze przepyszny ? *krzywi sie w nieudanym usmiechu* *macha reka* ah to nieprawda ! wydaje ci sie mrgreen *rozchyla polowke koldry odslaniajac szeroki wybor lekow przeciw grypowobolowych* ninja
wow xd coz za kolekcja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 28, 2007 9:58 am
Omega Sun Lethiel prawda ze przepyszny ? *krzywi sie w nieudanym usmiechu* *macha reka* ah to nieprawda ! wydaje ci sie mrgreen *rozchyla polowke koldry odslaniajac szeroki wybor lekow przeciw grypowobolowych* ninja
wow xd coz za kolekcja poczekaj no kochaniutka.. nie widzialasz jeszcze drugiej polowy koldry cool rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 28, 2007 10:06 am
Lethiel Omega Sun Lethiel prawda ze przepyszny ? *krzywi sie w nieudanym usmiechu* *macha reka* ah to nieprawda ! wydaje ci sie mrgreen *rozchyla polowke koldry odslaniajac szeroki wybor lekow przeciw grypowobolowych* ninja
wow xd coz za kolekcja poczekaj no kochaniutka.. nie widzialasz jeszcze drugiej polowy koldry cool rofl to jeszcze tylko wystarczy udziergac moherowy berecik i bedziesz rasowa przedstawicielka najbardziej uprzywilejowanego elektoratu w tym kraju smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 28, 2007 10:09 am
Omega Sun Lethiel Omega Sun Lethiel prawda ze przepyszny ? *krzywi sie w nieudanym usmiechu* *macha reka* ah to nieprawda ! wydaje ci sie mrgreen *rozchyla polowke koldry odslaniajac szeroki wybor lekow przeciw grypowobolowych* ninja
wow xd coz za kolekcja poczekaj no kochaniutka.. nie widzialasz jeszcze drugiej polowy koldry cool rofl to jeszcze tylko wystarczy udziergac moherowy berecik i bedziesz rasowa przedstawicielka najbardziej uprzywilejowanego elektoratu w tym kraju smile bosko xP
a propo kraaajuu.. swieci wam slonce ? masz moze jakies wiesci czy zaswieci pod koniec sierpnia ? >.>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 28, 2007 10:24 am
Lethiel bosko xP
a propo kraaajuu.. swieci wam slonce ? masz moze jakies wiesci czy zaswieci pod koniec sierpnia ? >.> mam nadzieje, ze jutro bedzie swiecic, bo mam zamiar chodzic po bagnach i plywac po rzece lodka oraz zwiedzac okolice smile Ostatnio jest brzydka pogoda, przynajmniej u mnie. A co do sierpnia to nie wiem, nie interesuje sie prognozami smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 28, 2007 11:50 am
Omega Sun Lethiel bosko xP
a propo kraaajuu.. swieci wam slonce ? masz moze jakies wiesci czy zaswieci pod koniec sierpnia ? >.> mam nadzieje, ze jutro bedzie swiecic, bo mam zamiar chodzic po bagnach i plywac po rzece lodka oraz zwiedzac okolice smile Ostatnio jest brzydka pogoda, przynajmniej u mnie. A co do sierpnia to nie wiem, nie interesuje sie prognozami smile u mnie gorąco jak cholera tylko prawie co noc burze są. zakupy udane 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|