|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 3:04 pm
Aidanna to jest taka sama sytuacja jak z rozglosnieniem sytuacji po samobojstwe dziewczynki w gimnazjum. Rozglasniali to przez niewiadomo ile czasu. Wszyscy tylko na tym tracili Cała sytuacja została zaprzepaszczona tylko przez nieumiejętność wyciągnięcia z niej wniosków.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 3:16 pm
Kukus Omega Sun Owszem Kukusie, masz racje- informowac trzeba, ale to co sie dzieje w mediach to jakas paranoja. Oni sobie po prostu robia szopke z ludzkiej tragedii. Licytuja sie, kto zrobi bardziej zalobny material, kto pierwszy pokaze wywiad z rodzinami ofiar. Mogliby zostawic juz tych biednych ludzi w spokoju a nie pokazywac ich cierpienie zeby sobie nabic ogladalnosc. W tym problem , Omego. Sposób jest potworny, ale nie zapominajmy o ogólnej znieczulicy i o tym, że dziś żeby do kogoś przemówić, trzeba mu ordynarnie przypierdolić w łeb z całej siły, sprzedaje się sensacja, ludzka tragedia, cierpienie. Więc zgadzam się z tobą w części, że lepiej dla rodzin by było gdyby dali im spokój, ale z drugiej strony by dotarło do tego motłochu cokolwiek musi być szok. To jest przykre. Bardzo przykre. wiesz ... mnie nawet nie ruszyło jak odszedł J.P II ... a hecy było przy tym spooro . stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 3:23 pm
ninja
ok ... idem spać ... ...branoc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 3:39 pm
Valter Kukus Omega Sun Owszem Kukusie, masz racje- informowac trzeba, ale to co sie dzieje w mediach to jakas paranoja. Oni sobie po prostu robia szopke z ludzkiej tragedii. Licytuja sie, kto zrobi bardziej zalobny material, kto pierwszy pokaze wywiad z rodzinami ofiar. Mogliby zostawic juz tych biednych ludzi w spokoju a nie pokazywac ich cierpienie zeby sobie nabic ogladalnosc. W tym problem , Omego. Sposób jest potworny, ale nie zapominajmy o ogólnej znieczulicy i o tym, że dziś żeby do kogoś przemówić, trzeba mu ordynarnie przypierdolić w łeb z całej siły, sprzedaje się sensacja, ludzka tragedia, cierpienie. Więc zgadzam się z tobą w części, że lepiej dla rodzin by było gdyby dali im spokój, ale z drugiej strony by dotarło do tego motłochu cokolwiek musi być szok. To jest przykre. Bardzo przykre. wiesz ... mnie nawet nie ruszyło jak odszedł J.P II ... a hecy było przy tym spooro . stare Nie masz się czym chwalić, to potwierdza mą opinię, iż jesteś zbyt tępy, żeby zrozumieć kim był. Nic dziwnego, nawet nie sprawdzasz czy przypadkiem w internecie nie da się w ciągu 30 sekund zweryfikować tego co piszesz. Ponadto, nie wiem czy zauważyłeś, ale to był post skierowany do głównie Omegi, a przy tym jeszcze do inteligentnej części użytkowników forum. Gdy czytam twe posty upewniam się, że ty się do tej grupy nijak nie zaliczasz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 3:46 pm
Pozwolę sobie wypowiedzieć się na temat Gaia Cash.
Ludzie robią wiele hałasu o nic. Do tej pory wysyłając 2,5$ otrzymywało się donation item, za który dostawało się ok. 14-15k. Czyli za 5$ mamy 28-30k.
Teraz mamy gaia cash. Fairy wings kosztują ok 670 gaia cash i 40k. Wydajemy 5$, kupujemy w sklepie item za 500 gaia cash i otrzymujemy item o wartości ok. 35k. Ponieważ itemy sklepowe sprzedają się taniej, dostaniemy za niego ok. 30k.
Więc też za 5$ dostajemy ok. 30k.
Nie wiem o co ta histeria, że to jest niesprawiedliwe. Donation itemy w takim razie też są niesprawiedliwe.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 11:36 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 24, 2007 4:05 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 24, 2007 4:10 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 24, 2007 4:22 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 24, 2007 4:24 am
o_O hej Laskowik - Starych nie ma, chata wolna.mp3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 24, 2007 4:26 am
Rin_Youkai o_O hej Laskowik - Starych nie ma, chata wolna.mp3
uhuhu witam whee jak życie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 24, 2007 4:27 am
Marcinka Rin_Youkai o_O hej Laskowik - Starych nie ma, chata wolna.mp3
uhuhu witam whee jak życie? Na razie uplywa na sprzataniu i robieniu prania XD uh >_< jakies paskudztwo mnie uzarlo i ledwo reka ruszam XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 24, 2007 4:29 am
Rin_Youkai Marcinka Rin_Youkai o_O hej Laskowik - Starych nie ma, chata wolna.mp3
uhuhu witam whee jak życie? Na razie uplywa na sprzataniu i robieniu prania XD uh >_< jakies paskudztwo mnie uzarlo i ledwo reka ruszam XP pierzesz jedną ręką? jest jedno miejsce gdzie jezdzee na łikend majowy i są tam takie zmutowane mrówki ze jak ugryzie to miesien sztywnieje. albo mam uczulenie rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 24, 2007 4:36 am
mhh yoł elo o czym dyskutujecie? 68. Otros Aires - [Buddha Bar, Vol. 9 Disc 2 #12] Amor Que Se Baila [4:06]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 24, 2007 4:37 am
Gosza mhh yoł elo o czym dyskutujecie? 68. Otros Aires - [Buddha Bar, Vol. 9 Disc 2 #12] Amor Que Se Baila [4:06]jeszcze o niczym konkretnym whee *karmi chomiki miodem* uhuhu łakomczuchy ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|