|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 2:17 pm
Delein the Wildest Jest roznica miedzy cash a gift credit.. Q: Will it work just like the Gift Credits? A: Somewhat. Gold prices and Cash prices are a little different, where Cash prices are much lower than that of Gold. Fairy Wings cost 40,000 Gold yet only 667 Cash Czyli taki pic na wode, bo za 25 to i tak nic nie kupi sie porzadnego... ee tam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 2:18 pm
Marcinka opcy Marcinka ja sie juz oduczylam rolleyes ale za to kazda muze przyjmuje.. chociaz nie zawsze slucham whee masz last.fm'a moze? a mam... po formacie zainstalowalam jeszcze raz ale od tego czasu jakos mi nie zapisuje.. a ikonka sie pojawia. linko.. jak lubisz zero7 to sciagnij sobie album Sia - colour the small one.. to solowa plyta pani kotra spiewala w 'distractions' na plycie zero7 zreszta w innych kawalki tez..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 2:21 pm
lece miśki 4laugh
brnoc
opc - sciagne wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 2:23 pm
opcy Marcinka opcy Marcinka ja sie juz oduczylam rolleyes ale za to kazda muze przyjmuje.. chociaz nie zawsze slucham whee masz last.fm'a moze? a mam... po formacie zainstalowalam jeszcze raz ale od tego czasu jakos mi nie zapisuje.. a ikonka sie pojawia. linko.. jak lubisz zero7 to sciagnij sobie album Sia - colour the small one.. to solowa plyta pani kotra spiewala w 'distractions' na plycie zero7 zreszta w innych kawalki tez.. o_O *odsłuchuje zero7 na lastFM* też se ściągnę jak mi coś wolnego transweru zostanie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 2:25 pm
Aidanna Delein the Wildest A potem sie okaze, ze trza cos z wlasnej kieszeni doplacac >.> to by bylo za piekne zeby bylo prawdziwe ;p Kazdemu na gai po 25$ to by bylo zaaa duzo. Rzeczy by im nie starczylo ;p oni to wprowadzili ... bo można płacić prawdziwymi dolarami żeby dostać te "gaia cash" . Czyli jeśli ktoś szasta kasą to se może kupić dużo więcej niż ten kto jej niema i pisze posty. stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 2:32 pm
Valter oni to wprowadzili ... bo można płacić prawdziwymi dolarami żeby dostać te "gaia cash" . Czyli jeśli ktoś szasta kasą to se może kupić dużo więcej niż ten kto jej niema i pisze posty. stare no i po co ta kasa, na gai jest taki wybor itemkow, ze nie majac za duzo goldow mozna sie ladnie ubrac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 2:35 pm
Omega Sun Valter oni to wprowadzili ... bo można płacić prawdziwymi dolarami żeby dostać te "gaia cash" . Czyli jeśli ktoś szasta kasą to se może kupić dużo więcej niż ten kto jej niema i pisze posty. stare no i po co ta kasa, na gai jest taki wybor itemkow, ze nie majac za duzo goldow mozna sie ladnie ubrac Nu dokladnie...a teraz ci ktorzy zbierali na lepsze itemki czuja sie poszkodowani, bo amerykance wysla pare dolcow i tak naprawde moga miec wszystko za free...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 2:37 pm
Omega Sun Valter oni to wprowadzili ... bo można płacić prawdziwymi dolarami żeby dostać te "gaia cash" . Czyli jeśli ktoś szasta kasą to se może kupić dużo więcej niż ten kto jej niema i pisze posty. stare no i po co ta kasa, na gai jest taki wybor itemkow, ze nie majac za duzo goldow mozna sie ladnie ubrac ja w sumie potrzebuje jeszcze jakiś biały item który będzie wokół mnie ... ( chyba chmurki będą ok ) i potem już chyba nic więcej nie będe zakładał na siebię . Gaia jest poto żeby rozmawiać .. a nie ładnie wyglądać stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 2:38 pm
Delein the Wildest Omega Sun Valter oni to wprowadzili ... bo można płacić prawdziwymi dolarami żeby dostać te "gaia cash" . Czyli jeśli ktoś szasta kasą to se może kupić dużo więcej niż ten kto jej niema i pisze posty. stare no i po co ta kasa, na gai jest taki wybor itemkow, ze nie majac za duzo goldow mozna sie ladnie ubrac Nu dokladnie...a teraz ci ktorzy zbierali na lepsze itemki czuja sie poszkodowani, bo amerykance wysla pare dolcow i tak naprawde moga miec wszystko za free... ale widzisz, to w gruncie rzeczy dobrze, bo nie bedzie takiego windowania cen w markecie, to zapobiegnie inflacji. Przez to, ze hamerykance kupuja za dolary, itemki sa mniej niedostepne bo jest ich wiecej w obiegu i ci, ktorzy maja tylko goldy wydaja ich mniej. To daje po kieszeni tylko bogatym gaianom, bo spadaja ceny inwestycji.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 2:42 pm
Omega Sun Delein the Wildest Omega Sun Valter oni to wprowadzili ... bo można płacić prawdziwymi dolarami żeby dostać te "gaia cash" . Czyli jeśli ktoś szasta kasą to se może kupić dużo więcej niż ten kto jej niema i pisze posty. stare no i po co ta kasa, na gai jest taki wybor itemkow, ze nie majac za duzo goldow mozna sie ladnie ubrac Nu dokladnie...a teraz ci ktorzy zbierali na lepsze itemki czuja sie poszkodowani, bo amerykance wysla pare dolcow i tak naprawde moga miec wszystko za free... ale widzisz, to w gruncie rzeczy dobrze, bo nie bedzie takiego windowania cen w markecie, to zapobiegnie inflacji. Przez to, ze hamerykance kupuja za dolary, itemki sa mniej niedostepne bo jest ich wiecej w obiegu i ci, ktorzy maja tylko goldy wydaja ich mniej. To daje po kieszeni tylko bogatym gaianom, bo spadaja ceny inwestycji. No ok, ale po co oni mieszaja w systemie, to ja nie wiem...moze szukaja nowych sposobow na zdobycie sponsorow...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 2:45 pm
Delein the Wildest No ok, ale po co oni mieszaja w systemie, to ja nie wiem...moze szukaja nowych sposobow na zdobycie sponsorow... mieli dzisiaj remontowac sklep, moze im sie cos pochrzanilo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 2:48 pm
ok, znikam do lozeczka. Dobranoc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 2:50 pm
Omega Sun Delein the Wildest No ok, ale po co oni mieszaja w systemie, to ja nie wiem...moze szukaja nowych sposobow na zdobycie sponsorow... mieli dzisiaj remontowac sklep, moze im sie cos pochrzanilo Admini tez ludzie... Ale porruszenie wywolali niezle mrgreen wystarczy poczytac thready na Site Feeback
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 2:53 pm
A ja mykam na Ro..ciao!
*puff*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 3:02 pm
Omega Sun Owszem Kukusie, masz racje- informowac trzeba, ale to co sie dzieje w mediach to jakas paranoja. Oni sobie po prostu robia szopke z ludzkiej tragedii. Licytuja sie, kto zrobi bardziej zalobny material, kto pierwszy pokaze wywiad z rodzinami ofiar. Mogliby zostawic juz tych biednych ludzi w spokoju a nie pokazywac ich cierpienie zeby sobie nabic ogladalnosc. W tym problem , Omego. Sposób jest potworny, ale nie zapominajmy o ogólnej znieczulicy i o tym, że dziś żeby do kogoś przemówić, trzeba mu ordynarnie przypierdolić w łeb z całej siły, sprzedaje się sensacja, ludzka tragedia, cierpienie. Więc zgadzam się z tobą w części, że lepiej dla rodzin by było gdyby dali im spokój, ale z drugiej strony by dotarło do tego motłochu cokolwiek musi być szok. To jest przykre. Bardzo przykre.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|