Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 28734 28735 28736 28737 28738 28739 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Aidanna

PostPosted: Mon Jul 23, 2007 2:17 pm

Delein the Wildest
Marcinka
t gaje kasz sie kupuje jak gift credits http://www.gaiaonline.com/shop/?from=gpass#gstore_SelectorGPassWrap a jest to po to -> User Image
to tylko takie burzuazyjne goldy.

Jest roznica miedzy cash a gift credit..

Q: Will it work just like the Gift Credits?
A: Somewhat. Gold prices and Cash prices are a little different, where Cash prices are much lower than that of Gold. Fairy Wings cost 40,000 Gold yet only 667 Cash

Czyli taki pic na wode, bo za 25 to i tak nic nie kupi sie porzadnego...
ee tam xp
PostPosted: Mon Jul 23, 2007 2:18 pm

Marcinka
opcy
Marcinka
ja sie juz oduczylam rolleyes

ale za to kazda muze przyjmuje.. chociaz nie zawsze slucham whee
masz last.fm'a moze?
a mam... po formacie zainstalowalam jeszcze raz ale od tego czasu jakos mi nie zapisuje.. a ikonka sie pojawia. link
o..

jak lubisz zero7 to sciagnij sobie album Sia - colour the small one..

to solowa plyta pani kotra spiewala w 'distractions' na plycie zero7 zreszta w innych kawalki tez..

opcy

Ksyksy

6,450 Points
  • Megathread 100
  • Mark Twain 100
  • Forum Junior 100
PostPosted: Mon Jul 23, 2007 2:21 pm

lece miśki 4laugh

brnoc

opc - sciagne wink
PostPosted: Mon Jul 23, 2007 2:23 pm

opcy
Marcinka
opcy
Marcinka
ja sie juz oduczylam rolleyes

ale za to kazda muze przyjmuje.. chociaz nie zawsze slucham whee
masz last.fm'a moze?
a mam... po formacie zainstalowalam jeszcze raz ale od tego czasu jakos mi nie zapisuje.. a ikonka sie pojawia. link
o..

jak lubisz zero7 to sciagnij sobie album Sia - colour the small one..

to solowa plyta pani kotra spiewala w 'distractions' na plycie zero7 zreszta w innych kawalki tez..

o_O

*odsłuchuje zero7 na lastFM*

też se ściągnę jak mi coś wolnego transweru zostanie xd

Valter

Valter

PostPosted: Mon Jul 23, 2007 2:25 pm

Aidanna
Delein the Wildest
A potem sie okaze, ze trza cos z wlasnej kieszeni doplacac >.>
to by bylo za piekne zeby bylo prawdziwe ;p Kazdemu na gai po 25$ to by bylo zaaa duzo. Rzeczy by im nie starczylo ;p

oni to wprowadzili ... bo można płacić prawdziwymi dolarami żeby dostać te "gaia cash" .
Czyli jeśli ktoś szasta kasą to se może kupić dużo więcej niż ten kto jej niema i pisze posty. stare
PostPosted: Mon Jul 23, 2007 2:32 pm

Valter

oni to wprowadzili ... bo można płacić prawdziwymi dolarami żeby dostać te "gaia cash" .
Czyli jeśli ktoś szasta kasą to se może kupić dużo więcej niż ten kto jej niema i pisze posty. stare

no i po co ta kasa, na gai jest taki wybor itemkow, ze nie majac za duzo goldow mozna sie ladnie ubrac

Omega Sun
Captain

Delein the Wildest

Versatile Hunter

13,250 Points
  • Hunter 50
  • Nudist Colony 200
  • Survivor 150
PostPosted: Mon Jul 23, 2007 2:35 pm

Omega Sun
Valter

no i po co ta kasa, na gai jest taki wybor itemkow, ze nie majac za duzo goldow mozna sie ladnie ubrac

Nu dokladnie...a teraz ci ktorzy zbierali na lepsze itemki czuja sie poszkodowani, bo amerykance wysla pare dolcow i tak naprawde moga miec wszystko za free...
PostPosted: Mon Jul 23, 2007 2:37 pm

Omega Sun
Valter

ja w sumie potrzebuje jeszcze jakiś biały item który będzie wokół mnie ... ( chyba chmurki będą ok ) i potem już chyba nic więcej nie będe zakładał na siebię .

Gaia jest poto żeby rozmawiać .. a nie ładnie wyglądać stare

Valter

Omega Sun
Captain

PostPosted: Mon Jul 23, 2007 2:38 pm

Delein the Wildest
Omega Sun
Valter

Nu dokladnie...a teraz ci ktorzy zbierali na lepsze itemki czuja sie poszkodowani, bo amerykance wysla pare dolcow i tak naprawde moga miec wszystko za free...

ale widzisz, to w gruncie rzeczy dobrze, bo nie bedzie takiego windowania cen w markecie, to zapobiegnie inflacji. Przez to, ze hamerykance kupuja za dolary, itemki sa mniej niedostepne bo jest ich wiecej w obiegu i ci, ktorzy maja tylko goldy wydaja ich mniej. To daje po kieszeni tylko bogatym gaianom, bo spadaja ceny inwestycji.
PostPosted: Mon Jul 23, 2007 2:42 pm

Omega Sun
Delein the Wildest
Omega Sun
Valter

ale widzisz, to w gruncie rzeczy dobrze, bo nie bedzie takiego windowania cen w markecie, to zapobiegnie inflacji. Przez to, ze hamerykance kupuja za dolary, itemki sa mniej niedostepne bo jest ich wiecej w obiegu i ci, ktorzy maja tylko goldy wydaja ich mniej. To daje po kieszeni tylko bogatym gaianom, bo spadaja ceny inwestycji.

No ok, ale po co oni mieszaja w systemie, to ja nie wiem...moze szukaja nowych sposobow na zdobycie sponsorow...

Delein the Wildest

Versatile Hunter

13,250 Points
  • Hunter 50
  • Nudist Colony 200
  • Survivor 150

Omega Sun
Captain

PostPosted: Mon Jul 23, 2007 2:45 pm

Delein the Wildest

No ok, ale po co oni mieszaja w systemie, to ja nie wiem...moze szukaja nowych sposobow na zdobycie sponsorow...

mieli dzisiaj remontowac sklep, moze im sie cos pochrzanilo
PostPosted: Mon Jul 23, 2007 2:48 pm

ok, znikam do lozeczka. Dobranoc

Omega Sun
Captain

Delein the Wildest

Versatile Hunter

13,250 Points
  • Hunter 50
  • Nudist Colony 200
  • Survivor 150
PostPosted: Mon Jul 23, 2007 2:50 pm

Omega Sun
Delein the Wildest

mieli dzisiaj remontowac sklep, moze im sie cos pochrzanilo

Admini tez ludzie...

Ale porruszenie wywolali niezle mrgreen wystarczy poczytac thready na Site Feeback
PostPosted: Mon Jul 23, 2007 2:53 pm

A ja mykam na Ro..ciao!

*puff*

Delein the Wildest

Versatile Hunter

13,250 Points
  • Hunter 50
  • Nudist Colony 200
  • Survivor 150

Kukus

PostPosted: Mon Jul 23, 2007 3:02 pm

Omega Sun
Owszem Kukusie, masz racje- informowac trzeba, ale to co sie dzieje w mediach to jakas paranoja. Oni sobie po prostu robia szopke z ludzkiej tragedii. Licytuja sie, kto zrobi bardziej zalobny material, kto pierwszy pokaze wywiad z rodzinami ofiar. Mogliby zostawic juz tych biednych ludzi w spokoju a nie pokazywac ich cierpienie zeby sobie nabic ogladalnosc.
W tym problem , Omego. Sposób jest potworny, ale nie zapominajmy o ogólnej znieczulicy i o tym, że dziś żeby do kogoś przemówić, trzeba mu ordynarnie przypierdolić w łeb z całej siły, sprzedaje się sensacja, ludzka tragedia, cierpienie. Więc zgadzam się z tobą w części, że lepiej dla rodzin by było gdyby dali im spokój, ale z drugiej strony by dotarło do tego motłochu cokolwiek musi być szok. To jest przykre. Bardzo przykre.
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 28734 28735 28736 28737 28738 28739 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games