|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 6:55 am
Co ciekawego porabiacie sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun wyślemy petycje żeby jej szybciej naprawili 3nodding 'głos zza okna' *Wychyla się przez okno dalej tarmosząc pelrynę*Wrau!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katka1989 *przytula* nie martw się... teraz juz wiesz 3nodding wink
Wszem i wobec zostałam oświecona 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 6:56 am
Sei chan Sayokun Sei chan *Zaplątuje się w pelerynę*Nyu eek *Uderza o szafę* xp 'nie może wychamować potyka się o sei i przelatuje nad szafą i przez okno' Mrau!?*Wychyla łebek z pod peleryny* wstaje i przechodzi przez okno cały obłocony i widzisz co narobiłaś crying przebiera się i wszadza brudne rzeczy do pralki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 6:56 am
Lorak Co ciekawego porabiacie sad to co zwykle razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 6:57 am
Katka1989 Lorak Co ciekawego porabiacie sad to co zwykle razz Znaczy nic ciekawego...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun wstaje i przechodzi przez okno cały obłocony i widzisz co narobiłaś crying przebiera się i wszadza brudne rzeczy do pralki Sam przez okno wypadłeś.*Tarmosi pelerynę*Wrau!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Sayokun wyślemy petycje żeby jej szybciej naprawili 3nodding 'głos zza okna' *Wychyla się przez okno dalej tarmosząc pelrynę*Wrau!!! peleryna stare 'goni ją'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 6:59 am
Sayokun Sei chan Sayokun wyślemy petycje żeby jej szybciej naprawili 3nodding 'głos zza okna' *Wychyla się przez okno dalej tarmosząc pelrynę*Wrau!!! peleryna stare 'goni ją' *Zaczyna uciekać*Wrau!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lorak Katka1989 Lorak Co ciekawego porabiacie sad to co zwykle razz Znaczy nic ciekawego... nie ma to jak bycie optymistą...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Nerai Sayokun Nerai Buahahahaha ha! Oto znowu ja! Wturlam się z rozmachem w wasze życie! twisted
o tak......... xd witaj best best bumperze nerai xd a lethiel nadal nie ma kompa sad niestety nie crying I nie wiadomo jak długo to potrwa... cry Sayo nie nadążam za twoimi metamorfozami eek Tzn. Ekhem.... tak jest o Wielki Głosie Zza Okna 4laugh Petycja .... tajniacki plan ninja wyślemy petycje żeby jej szybciej naprawili 3nodding 'głos zza okna'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 7:00 am
 Kotki które narysowałam, chce ktos kupić jednego(50g jeden)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 7:01 am
Katka1989 Lorak Katka1989 Lorak Co ciekawego porabiacie sad to co zwykle razz Znaczy nic ciekawego... nie ma to jak bycie optymistą... Sora ale dziś nie mam dobrego dnia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 7:02 am
Sei chan Sayokun Sei chan Sayokun wyślemy petycje żeby jej szybciej naprawili 3nodding 'głos zza okna' *Wychyla się przez okno dalej tarmosząc pelrynę*Wrau!!! peleryna stare 'goni ją' *Zaczyna uciekać*Wrau!!! chyba spale trochę tłuszczu dużo tłuszczu tylko że i tak go dużo nie mam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 7:03 am
Sayokun chyba spale trochę tłuszczu dużo tłuszczu tylko że i tak go dużo nie mam *Wskakuje na szafę*Wrau!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|