|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 11:24 am
Lethiel *udaje ze nie slyszy tej czesci wypowiedzi o upale iz e wcale nie jest zazdrosna* um.. zuuupe ? a jakaz to zupe gotowalas ? ;] hmm taki krem z marchewek z dodatkiem kawalkow filetow z kurczaka i zielonego groszku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 11:24 am
Lethiel opcy Lethiel *udaje ze nie slyszy tej czesci wypowiedzi o upale iz e wcale nie jest zazdrosna* um.. zuuupe ? a jakaz to zupe gotowalas ? ;] tajemnicza zupe... o! June Of 44 [Anahata #07] Five Bucks In My Pocket [4:06]*rozlega sie grzmot a niebo przecina pioron* o: *wspina mu sie po ramieniu na glowe* uwazaj an moja kultrendi czapke.. cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 11:28 am
Omega Sun Lethiel *udaje ze nie slyszy tej czesci wypowiedzi o upale iz e wcale nie jest zazdrosna* um.. zuuupe ? a jakaz to zupe gotowalas ? ;] hmm taki krem z marchewek z dodatkiem kawalkow filetow z kurczaka i zielonego groszku @,@... mniamcia.. musi miec cudne kolorki z tym groszkiem mrgreen .. ninja ... *skrada sie do kuchni Omi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 11:29 am
opcy Lethiel opcy Lethiel *udaje ze nie slyszy tej czesci wypowiedzi o upale iz e wcale nie jest zazdrosna* um.. zuuupe ? a jakaz to zupe gotowalas ? ;] tajemnicza zupe... o! June Of 44 [Anahata #07] Five Bucks In My Pocket [4:06]*rozlega sie grzmot a niebo przecina pioron* o: *wspina mu sie po ramieniu na glowe* uwazaj an moja kultrendi czapke.. cool *lapie za daszek* *podciag* *siada na samym czubku* *wgniot* upsi redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 11:30 am
Lethiel @,@... mniamcia.. musi miec cudne kolorki z tym groszkiem mrgreen .. ninja ... *skrada sie do kuchni Omi* *naklada jej wieeeelka miske*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 11:32 am
Omega Sun Lethiel @,@... mniamcia.. musi miec cudne kolorki z tym groszkiem mrgreen .. ninja ... *skrada sie do kuchni Omi* *naklada jej wieeeelka miske* he ?! >.> *wykrada sie z kuchni tylem* *wlazi przez glowne drzwi* oh to dla mnie ! skad wiedzialas ?! o: xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 11:33 am
Lethiel opcy uwazaj an moja kultrendi czapke.. cool *lapie za daszek* *podciag* *siada na samym czubku* *wgniot* upsi redface nie pogniec kwiatka wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 11:34 am
Lethiel Omega Sun Lethiel @,@... mniamcia.. musi miec cudne kolorki z tym groszkiem mrgreen .. ninja ... *skrada sie do kuchni Omi* *naklada jej wieeeelka miske* he ?! >.> *wykrada sie z kuchni tylem* *wlazi przez glowne drzwi* oh to dla mnie ! skad wiedzialas ?! o: xD
pomyslalam, ze Cie zle karmia na obczyznie. Kiedys mowilas, ze tam nie ma warzyw smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 11:39 am
Omega Sun pomyslalam, ze Cie zle karmia na obczyznie. Kiedys mowilas, ze tam nie ma warzyw smile sa male niesmaczne i drogie *obrzera sie zupa* jaaamciaaa...
co porabiasz tak wogole w wakacje ?
uuu.. wreszcie moge przebrac avka ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 11:50 am
Lethiel Omega Sun pomyslalam, ze Cie zle karmia na obczyznie. Kiedys mowilas, ze tam nie ma warzyw smile sa male niesmaczne i drogie *obrzera sie zupa* jaaamciaaa...
uuu.. wreszcie moge przebrac avka ;] hmm w sumie to co w inne dni roku z tym wyjatkiem, ze wiecej czasu spedzam poza domem ze znajomymi w dziwnych miejscach smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 11:54 am
Omega Sun Lethiel Omega Sun pomyslalam, ze Cie zle karmia na obczyznie. Kiedys mowilas, ze tam nie ma warzyw smile sa male niesmaczne i drogie *obrzera sie zupa* jaaamciaaa...
uuu.. wreszcie moge przebrac avka ;] hmm w sumie to co w inne dni roku z tym wyjatkiem, ze wiecej czasu spedzam poza domem ze znajomymi w dziwnych miejscach smile czyli czerpiesz z wakacji co najlepsze mrgreen a nie masz zadnych planow wyjazdowych ? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 11:58 am
Lethiel czyli czerpiesz z wakacji co najlepsze mrgreen a nie masz zadnych planow wyjazdowych ? smile W sumie bardzo chcialam w tym roku w koncu wyjechac i odpoczac (przydaloby sie zmienic otoczenie na jakis czas), ale niestety krucho z kasa. Musze sie zadowolic zwiedzaniem okolicy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 12:01 pm
Omega Sun Lethiel czyli czerpiesz z wakacji co najlepsze mrgreen a nie masz zadnych planow wyjazdowych ? smile W sumie bardzo chcialam w tym roku w koncu wyjechac i odpoczac (przydaloby sie zmienic otoczenie na jakis czas), ale niestety krucho z kasa. Musze sie zadowolic zwiedzaniem okolicy. hym... a co z Ajvonem ? moze cos z tego da sie uskrobac smile ja juz mam postanowione morze po powrocie ;] zobacze morze !!!!!!! heart *potrzasa Omi energicznie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 12:04 pm
Lethiel hym... a co z Ajvonem ? moze cos z tego da sie uskrobac smile ja juz mam postanowione morze po powrocie ;] zobacze morze !!!!!!! heart *potrzasa Omi energicznie* no wlasnie o ile zawsze zamowienia byly swietne, tak teraz ledwo dociagnelam do 200zl xp Klienci powyjezdzali, albo zrobili zapasy przed wakacjami. Ja tez chcialam crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 12:08 pm
Omega Sun Lethiel hym... a co z Ajvonem ? moze cos z tego da sie uskrobac smile ja juz mam postanowione morze po powrocie ;] zobacze morze !!!!!!! heart *potrzasa Omi energicznie* no wlasnie o ile zawsze zamowienia byly swietne, tak teraz ledwo dociagnelam do 200zl xp Klienci powyjezdzali, albo zrobili zapasy przed wakacjami. Ja tez chcialam crying gupi klienci :/ moze poszukaj jakis nowych niewyjechanych wink co dopiero planuja i nagle baaardzo bardzo im potrzeba? ;>
*tuuul tuuul* plasiam ! gonk juz nic nie mowie xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|