|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 8:18 am
Lethiel zuzika opcy zuzika rower wykańcza...uhuhuhuhuhu heart 3nodding dzień dobry whee bry bry.. zly zly rower.. >w< zły, ale przynajmniej się opaliłam xD @Rinka: eeeem...oto chodzi, że troszkę szarżowałam xD ale wyszło tylko na dobre ^^ lubie być wykańczana przez rower 4laugh Uuuu.. rower.. heart pojezdzilabym sobie, tylko ze lenistwo czasem powstrzymuje za bardzo razz
mmm...prawda,prawda.ja się dziś do roweru zmusiłam x3 a teraz niestety (a raczej stety ^^') idę na dwórek xD pa pa *btw.Lethi ^^ witaj ponownie na POGGu whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 8:20 am
zuzika mmm...prawda,prawda.ja się dziś do roweru zmusiłam x3 a teraz niestety (a raczej stety ^^') idę na dwórek xD pa pa *btw.Lethi ^^ witaj ponownie na POGGu whee milej zabawy ! heart *przekrzykuje grzmoty burzowe zza okna*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 9:30 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 9:59 am
Lola... pamparara... Lola xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 10:01 am
dziekuje za Devowatcha ;3 *tul tuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 10:06 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 10:25 am
Lethiel dziekuje za Devowatcha ;3 *tul tuuul* prosz prosz. ładnom masz galeriem. rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 10:33 am
*podśpiewuje sobie/se* Oj-Dana-Dana... pidżama zasrana, Hej!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 10:57 am
Marcinka Lethiel dziekuje za Devowatcha ;3 *tul tuuul* prosz prosz. ładnom masz galeriem. rolleyes dziekuje smile to milo ze sie podoba wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 11:06 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 11:06 am
# goo goo dolls - iris heart w zlej jakosci z youtuba mmm...
Edit: Hej Omesiu smile co tam ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 11:14 am
Lethiel # goo goo dolls - iris heart w zlej jakosci z youtuba mmm...
Edit: Hej Omesiu smile co tam ? a w sumie nic ciekawego smile Upal wiec nic sie nie chce. Pol dnia gotowalam obiad realizujac swoja wizje zupy a potem ogladalam kolejna porcje odcinkow "Z archiwum X" smile A co u Ciebie? Tez tak goraco?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 11:16 am
Omega Sun Lethiel # goo goo dolls - iris heart w zlej jakosci z youtuba mmm...
Edit: Hej Omesiu smile co tam ? a w sumie nic ciekawego smile Upal wiec nic sie nie chce. Pol dnia gotowalam obiad realizujac swoja wizje zupy a potem ogladalam kolejna porcje odcinkow "Z archiwum X" smile A co u Ciebie? Tez tak goraco? *udaje ze nie slyszy tej czesci wypowiedzi o upale iz e wcale nie jest zazdrosna* um.. zuuupe ? a jakaz to zupe gotowalas ? ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 11:21 am
Lethiel *udaje ze nie slyszy tej czesci wypowiedzi o upale iz e wcale nie jest zazdrosna* um.. zuuupe ? a jakaz to zupe gotowalas ? ;] tajemnicza zupe... o! June Of 44 [Anahata #07] Five Bucks In My Pocket [4:06]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 11:23 am
opcy Lethiel *udaje ze nie slyszy tej czesci wypowiedzi o upale iz e wcale nie jest zazdrosna* um.. zuuupe ? a jakaz to zupe gotowalas ? ;] tajemnicza zupe... o! June Of 44 [Anahata #07] Five Bucks In My Pocket [4:06]*rozlega sie grzmot a niebo przecina pioron* o: *wspina mu sie po ramieniu na glowe*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|