|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 5:58 am
SERAFIN-VAMPIRE Lina-san SERAFIN-VAMPIRE Lina-san Witaj Dest Witaj Serafinie *wychyla się zza gałęzi które ją zasłaniały i uśmiecha się troche nieszczerze* co zbroiłaś Nic... po prostu nie za dobrze sie czuje ...wszystko *wzrusza ramionami i spowrotem chowa się na drzewie* a co cie boli ... serce...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 5:59 am
roman_zbawicieL dest roman_zbawicieL dest słyszałem, że masz włosy łonowe na brodzie to prawda? pomysl zastanow sie 3 razy i sam sobie na to pytanie odpowiedz ... kukus wsyzstkim tak rozpowiada ja sie tylko pytam rolleyes przyznaje mu racje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 6:00 am
z powody zdrowotych czy duchowych
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
SERAFIN-VAMPIRE dest roman_zbawicieL dest słyszałem, że masz włosy łonowe na brodzie to prawda? pomysl zastanow sie 3 razy i sam sobie na to pytanie odpowiedz ... niekórzy wola muwic a później mysileći mam takiego kolege tsa biggrin kukus to rozne rzeczy gada ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
musze juz konczyc sad papatki sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 6:01 am
Delisa musze juz konczyc sad papatki sad narazie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 6:02 am
SERAFIN-VAMPIRE z powody zdrowotych czy duchowych Duchowych *wychyla sie za bardzo i spada z drzewa* au... *podnosi się* chyba na jakis czas zarzuce chodzenie po drzewach...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 6:02 am
SERAFIN-VAMPIRE roman_zbawicieL dest roman_zbawicieL dest słyszałem, że masz włosy łonowe na brodzie to prawda? pomysl zastanow sie 3 razy i sam sobie na to pytanie odpowiedz ... kukus wsyzstkim tak rozpowiada ja sie tylko pytam rolleyes przyznaje mu racje komu? pa delisa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 6:04 am
roman_zbawicieL SERAFIN-VAMPIRE roman_zbawicieL dest roman_zbawicieL dest słyszałem, że masz włosy łonowe na brodzie to prawda? pomysl zastanow sie 3 razy i sam sobie na to pytanie odpowiedz ... kukus wsyzstkim tak rozpowiada ja sie tylko pytam rolleyes przyznaje mu racje komu? pa delisa tobie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 6:05 am
Lina-san Duchowych *wychyla sie za bardzo i spada z drzewa* au... *podnosi się* chyba na jakis czas zarzuce chodzenie po drzewach... *podbiegam i pomagam podnieść sie * pewnie to przez chłopaka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 6:06 am
SERAFIN-VAMPIRE Lina-san Duchowych *wychyla sie za bardzo i spada z drzewa* au... *podnosi się* chyba na jakis czas zarzuce chodzenie po drzewach... *podbiegam i pomagam podnieść sie * pewnie to przez chłopaka Dzięki nie potrzebna mi pomoc^^ nie to nie przez chłopaka^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 6:07 am
Lina-san SERAFIN-VAMPIRE Lina-san Duchowych *wychyla sie za bardzo i spada z drzewa* au... *podnosi się* chyba na jakis czas zarzuce chodzenie po drzewach... *podbiegam i pomagam podnieść sie * pewnie to przez chłopaka Dzięki nie potrzebna mi pomoc^^ nie to nie przez chłopaka^^ a przez co lub kogo czasem trzeba przyjąć pomoc od innych
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 6:08 am
Lina-san SERAFIN-VAMPIRE Lina-san Duchowych *wychyla sie za bardzo i spada z drzewa* au... *podnosi się* chyba na jakis czas zarzuce chodzenie po drzewach... *podbiegam i pomagam podnieść sie * pewnie to przez chłopaka Dzięki nie potrzebna mi pomoc^^ nie to nie przez chłopaka^^ Skror serce to powinien być chłopak (bądz dziewczyna razz ), a jeśli nie to przez kogo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 6:09 am
Qatryk Lina-san SERAFIN-VAMPIRE Lina-san Duchowych *wychyla sie za bardzo i spada z drzewa* au... *podnosi się* chyba na jakis czas zarzuce chodzenie po drzewach... *podbiegam i pomagam podnieść sie * pewnie to przez chłopaka Dzięki nie potrzebna mi pomoc^^ nie to nie przez chłopaka^^ Skror serce to powinien być chłopak (bądz dziewczyna razz ), a jeśli nie to przez kogo? cze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 6:10 am
Qatryk Lina-san SERAFIN-VAMPIRE Lina-san Duchowych *wychyla sie za bardzo i spada z drzewa* au... *podnosi się* chyba na jakis czas zarzuce chodzenie po drzewach... *podbiegam i pomagam podnieść sie * pewnie to przez chłopaka Dzięki nie potrzebna mi pomoc^^ nie to nie przez chłopaka^^ Skror serce to powinien być chłopak (bądz dziewczyna razz ), a jeśli nie to przez kogo? kochanych przyjaciół stare Serafin wiem, ale ja często spadam z drzew ^^" juz nic mi sie nie dzieje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|