|
|
|
|
Posted: Wed Jul 18, 2007 3:02 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 18, 2007 3:04 pm
a wogle to ktos moze powiedziec ile potrzeba tuszu na smoka? dalbym czarno zlotego o ile da sie cos takiego razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 18, 2007 3:06 pm
Omega Sun dwuczlonowe nazwy pisz w cudzyslowiu, w wiekszosci przypadkow pomaga smile na "red ink" to nie pojedzie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 18, 2007 3:14 pm
Gosza a wogle to ktos moze powiedziec ile potrzeba tuszu na smoka? dalbym czarno zlotego o ile da sie cos takiego razz
http://www.tektek.org/gaia/list_tattoo.php
Po lewej masz listę części ciała, nie są wymienione wszystkie na jednej liście ^^''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 18, 2007 3:16 pm
Rynn the Vampire Gosza a wogle to ktos moze powiedziec ile potrzeba tuszu na smoka? dalbym czarno zlotego o ile da sie cos takiego razz
Po lewej masz listę części ciała, nie są wymienione wszystkie na jednej liście ^^''nu taaa.. a ja szukalam po forach razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 18, 2007 3:22 pm
Lethiel Rynn the Vampire Gosza a wogle to ktos moze powiedziec ile potrzeba tuszu na smoka? dalbym czarno zlotego o ile da sie cos takiego razz
Po lewej masz listę części ciała, nie są wymienione wszystkie na jednej liście ^^''nu taaa.. a ja szukalam po forach razz
^^;; tektek zawsze pewniejszy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 18, 2007 3:41 pm
Właśnie powymieniałam wszystkie gnijące mi tusze z invo..mogę rozdać tatuaże, bo chodzą po kilkadziesiąt-kilkaset goldów, i nie chce mi się z tym bawić.
Powyżej lista : ] mówić, jak się coś komuś przyda. Tylko proszę do użytku własnego, a nie do sprzedania, ok? (;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 18, 2007 3:48 pm
Coś mi display invo nie zadziałał..
tu lista : ] serduszka są na policzek, czaszka i spiralka na ramię. Reszta chyba wiadomo ^^''
W zamian chętnie przyjmę te tanie itemki z eventów, bo mnie ominęło..labu necklaces, te krowie czapki/rogi etc ; D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 18, 2007 4:02 pm
leeeee crying crying nie moge odpowiednich spodni znalezc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 18, 2007 4:27 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 18, 2007 4:40 pm
dupa. schrzanilem, jutro tym sie zajme, dobranoc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 18, 2007 11:38 pm
Kukus Aidanna Kukus prawidłowo... jestem z niego dumny, prawdziwy samiec, tłucze cie, nie myje sam narzędzia i pośmiarduje z rana padliną. ostatnio znowu mnie uderzyl... lapajke mi przygniutl crying jaki ja jestem z niego dymny... mój Ozziutek dorasta mrgreen ja tez jestem z niego dumna. A ty Aidanna jesteś obleśna, skoro opowiadasz co wymywałaś swojemu facetowi gonk to nieładnie tak po publice, zważywszy na to, że to nie plecy a moszna... Mój chłopak mi umył dotychczas tylko łapki i kuchenkę mrgreen Znowu upał, ja nie wytrzymię... T^T
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 12:14 am
Ach , jaki piekny dzien 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 12:18 am
EvilYuki ja tez jestem z niego dumna. A ty Aidanna jesteś obleśna, skoro opowiadasz co wymywałaś swojemu facetowi gonk to nieładnie tak po publice, zważywszy na to, że to nie plecy a moszna... Mój chłopak mi umył dotychczas tylko łapki i kuchenkę mrgreen Znowu upał, ja nie wytrzymię... T^T Nie ma to jak sprzedawanie swojego zycia intymnego na publicznym forum...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 12:22 am
Omega Sun EvilYuki ja tez jestem z niego dumna. A ty Aidanna jesteś obleśna, skoro opowiadasz co wymywałaś swojemu facetowi gonk to nieładnie tak po publice, zważywszy na to, że to nie plecy a moszna... Mój chłopak mi umył dotychczas tylko łapki i kuchenkę mrgreen Znowu upał, ja nie wytrzymię... T^T Nie ma to jak sprzedawanie swojego zycia intymnego na publicznym forum... ...kuchenke, kuchenke mi umył, byłam wniebowzięta, ale teraz już nie jesteśmy sobie tacy bliscy, jak byliśmy, bo wyjechał do siebie i pewnie swojej gupiej matce myje kuchenke... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|