|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 17, 2007 8:50 am
EvilYuki Rynn the Vampire Dobrze.
Po rozmowie ze studentką japonistyki stwierdziłam, że to dobry pomysł.
Będę studiować japonistykę.
LAWL.
: D
<3 *zazdrości zazdrości* ale będziesz miałą zabawyyy... ale jak będziesz w japonii, to masz mi przysyłać prezerwatywy z Hello Kitty smile
xD Dobrze.
Kurczę. To chyba jednak dobry wybór. To takie dość niszowe studia. Dają szansę opanowania japońskiego, co może się okazać przydatne.
Stresuję się trochę, ale i cieszę (:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 17, 2007 8:52 am
Rynn the Vampire EvilYuki Rynn the Vampire Dobrze.
LAWL.
<3 *zazdrości zazdrości* ale będziesz miałą zabawyyy... ale jak będziesz w japonii, to masz mi przysyłać prezerwatywy z Hello Kitty smile
xD Dobrze.
Kurczę. To chyba jednak dobry wybór. To takie dość niszowe studia. Dają szansę opanowania japońskiego, co może się okazać przydatne.
Stresuję się trochę, ale i cieszę (: rozne sa zdania, moj znajomy po japonistyce pracuje w JPF, tlumaczy im Fullmetala, wyjechaldo japonii i tam zyje i mieszka, bla bla, ale sa ludzie, ktorzy uwazaja, ze po takich kierunkach roboty nie ma... ale to sprawa dyskusyjna :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 17, 2007 8:54 am
Rynn the Vampire
xD Dobrze.
Stresuję się trochę, ale i cieszę (:moglas isc na marketing&zarzadzanie Rynno.. to bys byla niszowa.. o! rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 17, 2007 8:59 am
opcy Rynn the Vampire
xD Dobrze.
Stresuję się trochę, ale i cieszę (:moglas isc na marketing&zarzadzanie Rynno.. to bys byla niszowa.. o! rofl
xD albo polonistykę nauczycielską.
@Yuki - cóż. Nie mam pojęcia co będę robiła po tych cholernych studiach. Rzucam się na głęboką wodę ; D łudzę się, że musi być dobrze. x)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 17, 2007 9:05 am
Rynn the Vampire
xD albo polonistykę nauczycielską.u mnie wszyscy kotrzy nie mieli juz gdzie isc a koniecznie chce miec wyzsze siedza na pedagogice (specjalnej/geriatrycznej.. sami pedagodzy beda w tym kraju)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 17, 2007 9:06 am
Rynn the Vampire opcy Rynn the Vampire
xD Dobrze.
xD albo polonistykę nauczycielską.
@Yuki - cóż. Nie mam pojęcia co będę robiła po tych cholernych studiach. Rzucam się na głęboką wodę ; D łudzę się, że musi być dobrze. x)
przynajmniej bedzie ciekawie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 17, 2007 9:25 am
Mój kot jest kocicą gonk burning_eyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 17, 2007 9:26 am
Rynn the Vampire EvilYuki Rynn the Vampire Dobrze.
LAWL.
xD Dobrze.
Stresuję się trochę, ale i cieszę (:Wybacz, że się wcinam ale niszowe to złe słowo ... to są bardzo popularne studia, a i stają się coraz bardziej modne. Kilka lat temu na Japonistykę można było iść z ulicy a dziś ... no zobaczysz co będzie za kilka lat, 2-3. Powinnaś iść na Hungarystyke xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 17, 2007 9:32 am
ArielleChan Mój kot jest kocicą gonk burning_eyes zdaza sie.. bedziesz teraz mial wiecej kotorów.. 3nodding mrgreen Slint [Live@Chicago 3-3-1989 #10] Cortez The Killer [7:59]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 17, 2007 9:36 am
BeeWolf Powinnaś iść na Hungarystyke xD nauczyla bys sie mowic tylko spolgloskami.. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 17, 2007 9:36 am
BeeWolf Rynn the Vampire EvilYuki Rynn the Vampire Dobrze.
LAWL.
xD Dobrze.
Stresuję się trochę, ale i cieszę (:Wybacz, że się wcinam ale niszowe to złe słowo ... to są bardzo popularne studia, a i stają się coraz bardziej modne. Kilka lat temu na Japonistykę można było iść z ulicy a dziś ... no zobaczysz co będzie za kilka lat, 2-3. Powinnaś iść na Hungarystyke xD Zaraz, zaraz, cos mi sie nie zgadza - ze niby kilka lat temu to mozna bylo isc z ulicy na japonistyke? - ze niby jak ja zdawalem ok. 8 lat temu? Wtedy kiedy bylo 18 innych osob na moje miejsce? Ze niby z ulicy tak? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 17, 2007 9:37 am
opcy ArielleChan Mój kot jest kocicą gonk burning_eyes zdaza sie.. bedziesz teraz mial wiecej kotorów.. 3nodding mrgreen Slint [Live@Chicago 3-3-1989 #10] Cortez The Killer [7:59] i wyszło też że jest rasy brytyjskiej (od początku mówiłam, ale jak zwykle wszyscy stwierdzili, że głupoty gadam) 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 17, 2007 9:44 am
racqel Zaraz, zaraz, cos mi sie nie zgadza - ze niby kilka lat temu to mozna bylo isc z ulicy na japonistyke? - ze niby jak ja zdawalem ok. 8 lat temu? Wtedy kiedy bylo 18 innych osob na moje miejsce? Ze niby z ulicy tak? eek No wiesz, ja mam informacje z 3-ej ręki, jak moja koleżanka chciała się dostać lat 4 to na Japonistyce świeciło pustkami. "pustkami w przenośni 3-4 osoby na miejsce to jest mało" .18 na miejsce to nie jest źle, jak zdawałem na UW na Biologie miałem przed sobą 47, 3/4 kandydata czy jakoś tak, podobnie na SGGW na biologie było mało bo aż 16 osób. a na PW na ochronę około 20 paru. Tak więc wybacz iż uraziłem twoje uczucia, opierałem się na innych danych. Co nie zmienia faktu iż Rynienka jest Fartowna i zdolna. BANZAI dla na jej cześć. ps: napisz mi coś na GG bo lista poszła w pizdu. opcy BeeWolf Powinnaś iść na Hungarystyke xD nauczyla bys sie mowic tylko spolgloskami.. mrgreen Fajnie nie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 17, 2007 9:49 am
ArielleChan opcy ArielleChan Mój kot jest kocicą gonk burning_eyes zdaza sie.. bedziesz teraz mial wiecej kotorów.. 3nodding mrgreen Slint [Live@Chicago 3-3-1989 #10] Cortez The Killer [7:59] i wyszło też że jest rasy brytyjskiej (od początku mówiłam, ale jak zwykle wszyscy stwierdzili, że głupoty gadam) 3nodding i ze naprawde nie jest kotem tylko to przebrany inkasent gazowy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 17, 2007 9:55 am
opcy ArielleChan opcy ArielleChan Mój kot jest kocicą gonk burning_eyes zdaza sie.. bedziesz teraz mial wiecej kotorów.. 3nodding mrgreen Slint [Live@Chicago 3-3-1989 #10] Cortez The Killer [7:59] i wyszło też że jest rasy brytyjskiej (od początku mówiłam, ale jak zwykle wszyscy stwierdzili, że głupoty gadam) 3nodding i ze naprawde nie jest kotem tylko to przebrany inkasent gazowy... niee... ona jest z CBA xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|