|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 16, 2007 6:17 am
Lucjusz i znowu 16 golodow smile <----- jak kogos denerwuje to bardzo mi przykro *wczytuje się w chmurkę w jej profilu* a. *z pełnym zrozumieniem kiwa głową* xD a tak poza tym witaj...? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 16, 2007 6:17 am
wybacz opcy rubryczki mi sie pomylily nie dostalam goldow i wyslalam wiadomosc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 16, 2007 6:19 am
dziekuje za wszelkie gratulacje xd
dzis sie oficjalnie dowiedzialam, ze bylam ostatnia na liscie przyjetych blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 16, 2007 6:19 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 16, 2007 6:21 am
no właścwie to już was musze pożegnać. 3majta się!
Beczuło, jak Ty o mnie dbasz.
ciao ciao :3
*znika z wielkim plecakiem na plecach*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 16, 2007 6:22 am
Terrorystka Frania
*znika z wielkim plecakiem na plecach* trudno, cobyś go miała na głowie ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 16, 2007 6:22 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 16, 2007 6:24 am
EvilYuki dziekuje za wszelkie gratulacje xd dzis sie oficjalnie dowiedzialam, ze bylam ostatnia na liscie przyjetych blaugh nie lam sie jak to mowi biblia ostatni beda pierwszymi rofl <------------4goldy crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 16, 2007 6:26 am
dobra spadam nie widze tu juz zadnego zarobku ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 16, 2007 6:27 am
Lucjusz EvilYuki dziekuje za wszelkie gratulacje xd dzis sie oficjalnie dowiedzialam, ze bylam ostatnia na liscie przyjetych blaugh nie lam sie jak to mowi biblia ostatni beda pierwszymi rofl <------------4goldy crying oj, miejmy nadzieje wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 16, 2007 6:27 am
Lucjusz, cut the crap : ] Takie śmieci możesz postować w chatterboxie. Na gildii się nie spamuje. Kthxbai.
Blergh, topię się x___x
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 16, 2007 6:34 am
Rynn the Vampire Lucjusz, cut the crap : ] Takie śmieci możesz postować w chatterboxie. Na gildii się nie spamuje. Kthxbai.
Blergh, topię się x___x wybacz zawsze jak tu jestem to albo nikogo nie ma albo nie ma skim gadac smile a forsa zawsze sie przyda tymbardziej ze teraz cierpie na niedostatek goldow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 16, 2007 6:52 am
Lucjusz Rynn the Vampire Lucjusz, cut the crap : ] Takie śmieci możesz postować w chatterboxie. Na gildii się nie spamuje. Kthxbai.
Blergh, topię się x___x wybacz zawsze jak tu jestem to albo nikogo nie ma albo nie ma skim gadac smile a forsa zawsze sie przyda tymbardziej ze teraz cierpie na niedostatek goldow *powrcil najedzony* no tak.. ale co to ma wspolnego z tym twoim spamowaniem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 16, 2007 7:06 am
Ozzy gania muszke, zeby do pajeczyny weszla. A tam wielki pajak siedzi crying Juz nie wiem co gorsze... pajak,czy grzyb w piwie gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|