|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 5:42 am
Lina-san *Wbiega na teren gildii, wskakuje na drzewo i siedzi na nim cichutko* hejka biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 5:43 am
Lorak Cirilla SERAFIN-VAMPIRE Cirilla Pisarz, miało mnie nie byc ale jednak zdecydowałam ze zostane... Za bardzo bym za wami tęskniła Serafinku drogi, nie wiem... Ty pomyśl *daje buzi w policzek* * prawie w niebie* a co bys chciała * całuje w policzek* heh, nie wiem... *wtula sie i mruczy* Lorak, co sie nerwujesz? ^^ A Ty co tak się do Serafina kleisz *siada na fotelu* a nie moge? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cirilla *przytula sie mocno i daje następnego buziaka w policzek* napawrde bedziesz czekał az zdam na studia w Gdańsku? ^^ jej zacalujesz go na smiersc :XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Cirilla Lorak Cirilla SERAFIN-VAMPIRE Cirilla Pisarz, miało mnie nie byc ale jednak zdecydowałam ze zostane... Za bardzo bym za wami tęskniła Serafinku drogi, nie wiem... Ty pomyśl *daje buzi w policzek* * prawie w niebie* a co bys chciała * całuje w policzek* heh, nie wiem... *wtula sie i mruczy* Lorak, co sie nerwujesz? ^^ A Ty co tak się do Serafina kleisz *siada na fotelu* a nie moge? biggrin Czy ja coś mówie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witaj Dest Witaj Serafinie *wychyla się zza gałęzi które ją zasłaniały i uśmiecha się troche nieszczerze*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Cirilla *przytula sie mocno i daje następnego buziaka w policzek* napawrde bedziesz czekał az zdam na studia w Gdańsku? ^^ oczewiście a czemu nie bo sie bardzo lubimy no nie cirlla
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 5:44 am
dest Cirilla *przytula sie mocno i daje następnego buziaka w policzek* napawrde bedziesz czekał az zdam na studia w Gdańsku? ^^ jej zacalujesz go na smiersc :XP przeszkadza ci to Serafinku? no dobrze nie chce zeby mi mój toperek umarł, przestane ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 5:44 am
Lina-san Witaj Dest Witaj Serafinie *wychyla się zza gałęzi które ją zasłaniały i uśmiecha się troche nieszczerze* co zbroiłaś
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 5:45 am
Cirilla dest Cirilla *przytula sie mocno i daje następnego buziaka w policzek* napawrde bedziesz czekał az zdam na studia w Gdańsku? ^^ jej zacalujesz go na smiersc :XP przeszkadza ci to Serafinku? no dobrze nie chce zeby mi mój toperek umarł, przestane ^^ możesz dalej mie całowac ja od tego nie umre *teraz ja całuje w policzek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 5:46 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SERAFIN-VAMPIRE Lina-san Witaj Dest Witaj Serafinie *wychyla się zza gałęzi które ją zasłaniały i uśmiecha się troche nieszczerze* co zbroiłaś Nic... po prostu nie za dobrze sie czuje ...wszystko *wzrusza ramionami i spowrotem chowa się na drzewie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lina-san SERAFIN-VAMPIRE Lina-san Witaj Dest Witaj Serafinie *wychyla się zza gałęzi które ją zasłaniały i uśmiecha się troche nieszczerze* co zbroiłaś Nic... po prostu nie za dobrze sie czuje ...wszystko *wzrusza ramionami i spowrotem chowa się na drzewie* a co cie boli
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 5:47 am
SERAFIN-VAMPIRE Cirilla dest Cirilla *przytula sie mocno i daje następnego buziaka w policzek* napawrde bedziesz czekał az zdam na studia w Gdańsku? ^^ jej zacalujesz go na smiersc :XP przeszkadza ci to Serafinku? no dobrze nie chce zeby mi mój toperek umarł, przestane ^^ możesz dalej mie całowac ja od tego nie umre *teraz ja całuje w policzek* hihi blaugh *tula sie mocniej* mój przyjaciel, Lorak sie na mnie obraził i nie wiem czemu... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 5:47 am