|
|
|
|
Posted: Fri Jul 13, 2007 12:14 am
dzieńdoberek. dzisiejsze dzieci są po prostu źle wychowywane. rodzice albo są leniwi albo uganiają się za szmalem. jak już się zainteresują dzieckiem to ułożą mu/jej plan dnia co do minuty i tak aż do końca studiów, najlepiej doktoranckich.
ehhhh ja się cieszę że moi rodzice są w miarę normalni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 13, 2007 12:36 am
tkwas dzieńdoberek. dzisiejsze dzieci są po prostu źle wychowywane. rodzice albo są leniwi albo uganiają się za szmalem. jak już się zainteresują dzieckiem to ułożą mu/jej plan dnia co do minuty i tak aż do końca studiów, najlepiej doktoranckich. ehhhh ja się cieszę że moi rodzice są w miarę normalni. ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 13, 2007 1:21 am
A witam witam.... *przygotowuje sniadanko* mraf x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 13, 2007 1:40 am
Aidanna A witam witam.... *przygotowuje sniadanko* mraf x3 To i mi zrob.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 13, 2007 2:01 am
BeeWolf Aidanna A witam witam.... *przygotowuje sniadanko* mraf x3 To i mi zrob. moge Ci zrobic jak przyjedziemy. Zrobie Ci PAROWKI!! gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 13, 2007 2:48 am
*puff*
Avsko...
Gods...nie moglam sie wybudzic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 13, 2007 2:56 am
Delein the Wildest *puff* Avsko... Gods...nie moglam sie wybudzic... Nie bierz tego świństwa to nie będzie problemu na przyszłość. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 13, 2007 3:00 am
BeeWolf Delein the Wildest *puff* Avsko... Gods...nie moglam sie wybudzic... Nie bierz tego świństwa to nie będzie problemu na przyszłość. mrgreen Masz racje, juz nigdy nie lykne wody mineralnej przed snem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 13, 2007 3:38 am
Delein the Wildest BeeWolf Delein the Wildest *puff* Avsko... Gods...nie moglam sie wybudzic... Nie bierz tego świństwa to nie będzie problemu na przyszłość. mrgreen Masz racje, juz nigdy nie lykne wody mineralnej przed snem... Wiedziałem, że się czymś szprycujesz ale nie podejrzewałem cię o Wode.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 13, 2007 5:39 am
BeeWolf Delein the Wildest BeeWolf Delein the Wildest *puff* Avsko... Gods...nie moglam sie wybudzic... Nie bierz tego świństwa to nie będzie problemu na przyszłość. mrgreen Masz racje, juz nigdy nie lykne wody mineralnej przed snem... Wiedziałem, że się czymś szprycujesz ale nie podejrzewałem cię o Wode. No i masz ci los, wydalo sie... Ale dalej mnie kochasz prawda?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 13, 2007 6:47 am
hej.....
Slint [Live, Chicago IL 3-3-89] Cortez The Killer [7:59]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 13, 2007 6:59 am
opcy hej..... Slint [Live, Chicago IL 3-3-89] Cortez The Killer [7:59]hei Dzika no nie wiem, jesteś w końcu uzależniona od Wody, może być problem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 13, 2007 7:35 am
BeeWolf opcy hej..... Slint [Live, Chicago IL 3-3-89] Cortez The Killer [7:59]hei Dzika no nie wiem, jesteś w końcu uzależniona od Wody, może być problem. emo Ja...ja z tym skoncze...obiecuje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 13, 2007 7:39 am
Delein the Wildest BeeWolf opcy hej..... Slint [Live, Chicago IL 3-3-89] Cortez The Killer [7:59]hei Dzika no nie wiem, jesteś w końcu uzależniona od Wody, może być problem. emo Ja...ja z tym skoncze...obiecuje... Musisz inaczej zniszczysz rodzinę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 13, 2007 7:42 am
BeeWolf Musisz inaczej zniszczysz rodzinę. Koniec z Woda...od dziaiaj bede pic tylko piwo. Nie dopuszcze do rozpadu mojej rodziny!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|