|
|
|
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 1:10 pm
ci ludzie to jednak idioci... kupili ode mnie czosnek za 1500...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 1:12 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 1:13 pm
odpowiem wiec na twoje pełne wyrazu przywitanie- witaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 1:15 pm
Lavagetas_heqetai odpowiem wiec na twoje pełne wyrazu przywitanie- witaj O lol ktos mnie zauwazyl xD Ludzie wy macie skleroze czy jak?
Hey Lava ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 1:16 pm
Baliaur Lavagetas_heqetai odpowiem wiec na twoje pełne wyrazu przywitanie- witaj O lol ktos mnie zauwazyl xD Ludzie wy macie skleroze czy jak?
Hey Lava ^^boją sie Ciebie ;P no hej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 1:17 pm
Lavagetas_heqetai ci ludzie to jednak idioci... kupili ode mnie czosnek za 1500... Oszukujesz biednych gaian ninja Zlooooo ! Czesc Bali.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 1:19 pm
Omega Sun Lavagetas_heqetai ci ludzie to jednak idioci... kupili ode mnie czosnek za 1500... Oszukujesz biednych gaian ninja Zlooooo ! Czesc Bali. hejo Wiesz Omi slyszalam jak inni mowili na to bardziej fachowo - biznes mrgreen rofl xD Czyli pogon za frajerem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 1:19 pm
Witam ... dawno cię nie widziałem na sieci ... XD sory że przypominam ... ale ... nagrałaś mi "Paranoye" question rofl *zastanawia sie: "co mi da kolejna aktualizacja LastFM"*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 1:20 pm
Valter Witam ... dawno cię nie widziałem na sieci ... XD sory że przypominam ... ale ... nagrałaś mi "Paranoye" question rofl *zastanawia sie: "co mi da kolejna aktualizacja LastFM"* Nie nubie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 1:21 pm
Omega Sun Lavagetas_heqetai ci ludzie to jednak idioci... kupili ode mnie czosnek za 1500... Oszukujesz biednych gaian ninja Zlooooo ! Czesc Bali. a co, w koncu zacząłem pracowac w biznesie i poznaje swiat oszukiwania ludzi wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 1:22 pm
Omega Sun Lavagetas_heqetai ci ludzie to jednak idioci... kupili ode mnie czosnek za 1500... Oszukujesz biednych gaian ninja Zlooooo ! Czesc Bali. no właśnie ... oszust ... scream a odemnie nie chcą kupić nawet za 500g sweatdrop rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 1:23 pm
>szuka frajera< >potyka sie o adddika< oh nooooooooooooooooooo~~~! >spierdziela<
(sora ale brakuje mi 200 g dla helsonek xD)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 1:24 pm
Baliaur Valter Witam ... dawno cię nie widziałem na sieci ... XD sory że przypominam ... ale ... nagrałaś mi "Paranoye" question rofl *zastanawia sie: "co mi da kolejna aktualizacja LastFM"* Nie nubieto wypadało by żebyś w końcu dotrzymała obietnicy ... wiesz ... nagrywanie marnej DVD nie przeszkodzi ci w korzystaniu z przeglądarki , zwłaszcza że masz nowy pc xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 1:25 pm
Valter Omega Sun Lavagetas_heqetai ci ludzie to jednak idioci... kupili ode mnie czosnek za 1500... Oszukujesz biednych gaian ninja Zlooooo ! Czesc Bali. no właśnie ... oszust ... scream a odemnie nie chcą kupić nawet za 500g sweatdrop rofl bo jestes za malo charyzmatyczny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 1:26 pm
Valter to wypadało by żebyś w końcu dotrzymała obietnicy ... wiesz ... nagrywanie marnej DVD nie przeszkodzi ci w korzystaniu z przeglądarki , zwłaszcza że masz nowy pc xp no i?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|