|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 5:09 am
Cirilla Ja zmieniłam fryc i nawet przefarbowałam kłaki... przesilicznie teraz wydlądasz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 5:10 am
Delisa Muezzin Jak wam sie podoba mój nowy fryz? Sei mi go ułorzyła, przypadkiem ale fajnie biggrin fajny xd extra
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SERAFIN-VAMPIRE Cirilla Ja zmieniłam fryc i nawet przefarbowałam kłaki... przesilicznie teraz wydlądasz dziękuje 4laugh 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
eeeee.......... a jak bym wygladala w takich sweatdrop xd :  ????? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 5:11 am
Cirilla SERAFIN-VAMPIRE Cirilla Ja zmieniłam fryc i nawet przefarbowałam kłaki... przesilicznie teraz wydlądasz dziękuje 4laugh 3nodding niema za co ja tylko prawde mówie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Natalii Delisa Muezzin Jak wam sie podoba mój nowy fryz? Sei mi go ułorzyła, przypadkiem ale fajnie biggrin fajny xd extra No popieram i THX za komplemęciory.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delisa eeeee.......... a jak bym wygladala w takich sweatdrop xd :  ????? wink fajnie fajnie tylko czemu chcesz scinac takie piękne długie włoski?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 5:12 am
Delisa eeeee.......... a jak bym wygladala w takich sweatdrop xd :  ????? wink też ładnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 5:12 am
Delisa eeeee.......... a jak bym wygladala w takich sweatdrop xd :  ????? wink fajnie podobne troche do tych obecnych ale jakies takie bardziej naturalne biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 5:13 am
Natalii Delisa eeeee.......... a jak bym wygladala w takich sweatdrop xd :  ????? wink fajnie podobne troche do tych obecnych ale jakies takie bardziej naturalne biggrin Jednym słowem są zaje-dwabiste. Bierz je ! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 5:14 am
Delisa eeeee.......... a jak bym wygladala w takich sweatdrop xd :  ????? wink ładnie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 5:15 am
Cirilla Delisa eeeee.......... a jak bym wygladala w takich sweatdrop xd :  ????? wink fajnie fajnie tylko czemu chcesz scinac takie piękne długie włoski? bo mnie juz troche nudza xd ale bede je scinala (chyba) dopiero gdzies tak za 2 tyd - 3 tyd wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 5:15 am
Omega Sun Delisa eeeee.......... a jak bym wygladala w takich sweatdrop xd :  ????? wink ładnie 3nodding ojej, Omaga- san sie odezwała ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 5:16 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 5:16 am
*Gwiźdze, po czym zza choryzontu nadlatuje anielski Pegaz (zobacz go na mojej Artarenie) po czym dosiada go Jogin mówiąć:* Choć Natalii na nas już czas wyciąga w jej kierunku rękę.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|