|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 09, 2007 8:36 am
Bee faceci powinni byc z siebie dumni, ze potrafia robic tyle rzeczy na raz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 09, 2007 9:13 am
dupa, nie poczta.
ech, ech.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 09, 2007 9:15 am
Delein the Wildest Bee faceci powinni byc z siebie dumni, ze potrafia robic tyle rzeczy na raz... No ja potrafię xD a przede wszystkim jestem skromny, xD jak widzi ci się moja sygnaturka xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 09, 2007 9:16 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 09, 2007 9:27 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 09, 2007 9:30 am
O! ^^ co tam, jak tam? ninja *a już myślałam, że gadam do ściany...xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 09, 2007 9:34 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 09, 2007 9:36 am
no to znikaj dramallama *znika ją*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 09, 2007 9:55 am
EvilYuki dupa, nie poczta. ech, ech. co znowu gonk ? Mi dzis poczta dostarczyla przesylke porozcinana (jest normalnie firmowa tasma przecieta naokolo nozykiem i ponownie zlozona do kupy tak zeby sie nie rozpadlo)... Widocznie zaintrygowal ich nadawca i ktos stwierdzil, ze moze w srodku jest cos godnego ukradniecia, ale chyba albumy o malarstwie ich nie zainteresowaly, bo zawartosc jest kompletna.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 09, 2007 10:10 am
może mi ktoś wytłumaczyć ...
dlaczego robienie grafiki 3d do gry nie jest takie proste gonk question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 09, 2007 10:24 am
Omega Sun EvilYuki dupa, nie poczta. ech, ech. co znowu gonk ? Mi dzis poczta dostarczyla przesylke porozcinana (jest normalnie firmowa tasma przecieta naokolo nozykiem i ponownie zlozona do kupy tak zeby sie nie rozpadlo)... Widocznie zaintrygowal ich nadawca i ktos stwierdzil, ze moze w srodku jest cos godnego ukradniecia, ale chyba albumy o malarstwie ich nie zainteresowaly, bo zawartosc jest kompletna. zaczynam się bać xd czekam na komórkę i wiadomo...a jak mi ją ktoś rąbnie z paczki? oj mam nadzieję, że nie będę miała takiej przygody jak Ty Omi... choć masz szczęście, że była tylko porozcinana...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 09, 2007 10:33 am
zuzika zaczynam się bać xd czekam na komórkę i wiadomo...a jak mi ją ktoś rąbnie z paczki? oj mam nadzieję, że nie będę miała takiej przygody jak Ty Omi... choć masz szczęście, że była tylko porozcinana... to skorzystaj z opcji otwierania w urzedzie pocztowym. Jak zawartosc sie nie zgadza, to nie musisz kwitowac. Mam nadzieje, ze nie zaplacilas za nia z gory. Trzeba bylo ja wziac kurierem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 09, 2007 10:36 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 09, 2007 10:37 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 09, 2007 10:46 am
zuzika Omega Sun EvilYuki dupa, nie poczta. ech, ech. co znowu gonk ? Mi dzis poczta dostarczyla przesylke porozcinana (jest normalnie firmowa tasma przecieta naokolo nozykiem i ponownie zlozona do kupy tak zeby sie nie rozpadlo)... Widocznie zaintrygowal ich nadawca i ktos stwierdzil, ze moze w srodku jest cos godnego ukradniecia, ale chyba albumy o malarstwie ich nie zainteresowaly, bo zawartosc jest kompletna. zaczynam się bać xd czekam na komórkę i wiadomo...a jak mi ją ktoś rąbnie z paczki? oj mam nadzieję, że nie będę miała takiej przygody jak Ty Omi... choć masz szczęście, że była tylko porozcinana... Nie martw się takie rzeczy dotykają tylko Omegi, ona jest jedyna osoba która ma problemy z pocztą.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|