|
|
|
|
Posted: Sun Jul 08, 2007 2:58 pm
Delein the Wildest Anzelmo Delein: ave, ave... =^_^"= jak tam leci, 'dzika' dziewczyno/kobieto? xD (jak kto woli... xD ) w 40% jestem facetem, jesli to cos wyjasni :3 A wrocilam wlasnie ze studiow na wakacje do domu. 2 miesiace mnie nie bylo, stesknilam sie kurde balans... no to piąteczka
*hi5* mrgreen
edit: Anz: serdecznie witamy? sweatdrop jakośtakoś whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 08, 2007 2:59 pm
EvilYuki Aidanna BeeWolf confused ... nic sie nie dzieje. Beczko, Beczko... przyjedziesz po nas 13 odebrac z peronu, prawda? 3nodding heart ja tez przyjde mrgreen Oni mnie tak ładnie proszą bo chcą mieć zemnie taksówkę. dobra ale jako taksówka liczę sobie stawkę. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 08, 2007 3:01 pm
Terrorystka Frania Delein the Wildest Anzelmo Delein: ave, ave... =^_^"= jak tam leci, 'dzika' dziewczyno/kobieto? xD (jak kto woli... xD ) w 40% jestem facetem, jesli to cos wyjasni :3 A wrocilam wlasnie ze studiow na wakacje do domu. 2 miesiace mnie nie bylo, stesknilam sie kurde balans... no to piąteczka
*hi5* mrgreen
*piateczka* pomijajac fakt, ze nie mam gdzie mieszkac w lublinie, jest gicior. Witaj wulczus :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 08, 2007 3:01 pm
Delein the Wildest w 40% jestem facetem, jesli to cos wyjasni :3 A wrocilam wlasnie ze studiow na wakacje do domu. 2 miesiace mnie nie bylo, stesknilam sie kurde balans... 40%.... 40%... (Fraaaniaaa... to duzo? xD )
mniejsza z tym... xD
coz... *daje jej kubeczek herbatki* no to zycze Ci dobrego wypoczynku xD
btw. jaki kierunek studiow? o_o
BeeWolf: witaj o_o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 08, 2007 3:04 pm
Anzelmo Delein the Wildest w 40% jestem facetem, jesli to cos wyjasni :3 A wrocilam wlasnie ze studiow na wakacje do domu. 2 miesiace mnie nie bylo, stesknilam sie kurde balans... 40%.... 40%... (Fraaaniaaa... to duzo? xD )
mniejsza z tym... xD
coz... *daje jej kubeczek herbatki* no to zycze Ci dobrego wypoczynku xD
btw. jaki kierunek studiow? o_o
BeeWolf: witaj o_o *siorbie herbatkie* architektura krajobrazu. jedwabisty kierunek :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 08, 2007 3:06 pm
Terrorystka Frania no to piąteczka
*hi5* mrgreen
edit: Anz: serdecznie witamy? sweatdrop jakośtakoś whee yhm... >_> arigato za 'niemiecken' prziwitanie... xD (ostatnio goscilem w swoim domu przez tydzien pieciu ludzisk z Niemiec... i 'ni grzyba' nie moglem ich zrozumiec... a tym bardziej nauczyc sie od nich choc troche ich jezyka... xD )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 08, 2007 3:08 pm
Anzelmo Terrorystka Frania no to piąteczka
*hi5* mrgreen
edit: Anz: serdecznie witamy? sweatdrop jakośtakoś whee yhm... >_> arigato za 'niemiecken' prziwitanie... xD (ostatnio goscilem w swoim domu przez tydzien pieciu ludzisk z Niemiec... i 'ni grzyba' nie moglem ich zrozumiec... a tym bardziej nauczyc sie od nich choc troche ich jezyka... xD ) to barbarianie sa....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 08, 2007 3:11 pm
Delein the Wildest *siorbie herbatkie* architektura krajobrazu. jedwabisty kierunek :> =o jedwabisty? =o ... no... moze... troche... xD
ja bym sie na taki kierunek kompletnie nie nadawal xD (a moje zdanie podzielaja inni... xDD )
coz... tyylko ze ja mam maly problem o_o kierunki, ktore MI odpowiadaja... sa oblegane... (tak od 15 - do 30 osob na jedno miejsce... xD )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 08, 2007 3:12 pm
Delein the Wildest Anzelmo Terrorystka Frania no to piąteczka
*hi5* mrgreen
edit: Anz: serdecznie witamy? sweatdrop jakośtakoś whee yhm... >_> arigato za 'niemiecken' prziwitanie... xD (ostatnio goscilem w swoim domu przez tydzien pieciu ludzisk z Niemiec... i 'ni grzyba' nie moglem ich zrozumiec... a tym bardziej nauczyc sie od nich choc troche ich jezyka... xD ) to barbarianie sa.... chcemy czy nie, ale to wszystko zawdzięczamy germanom! [jak mawia moja pani historyk, a jak on coś powie to nie ma zmiłuj, więc napewno tak jest ;D ]
ale jakos ich tam nie lubie ; < i język mi się nie podoba. wole te romańskie , )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 08, 2007 3:13 pm
hmm? a nie wiem... nie pytalem... xD
nie no... calkiem spokojni byli... a jedna osoba 'troche' za spokojna... xD
Frania: romanskie? =o a moze lepiej azjatyckie? >xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 08, 2007 3:13 pm
Anzelmo Delein the Wildest *siorbie herbatkie* architektura krajobrazu. jedwabisty kierunek :> =o jedwabisty? =o ... no... moze... troche... xD
ja bym sie na taki kierunek kompletnie nie nadawal xD (a moje zdanie podzielaja inni... xDD )
coz... tyylko ze ja mam maly problem o_o kierunki, ktore MI odpowiadaja... sa oblegane... (tak od 15 - do 30 osob na jedno miejsce... xD ) a jakie to? no ja mialam to szzcescie, ze na moj wymarzony bylo niecale 3os/miejsce.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 08, 2007 3:18 pm
Delein the Wildest a jakie to? no ja mialam to szzcescie, ze na moj wymarzony bylo niecale 3os/miejsce. a... ino dziennikarstwo, japonistyka... no i ewentualnie anglistyka...
kiedys myslalem nad informatyka... ale cosik mi ochota na to przeszla xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 08, 2007 3:20 pm
Anzelmo Delein the Wildest a jakie to? no ja mialam to szzcescie, ze na moj wymarzony bylo niecale 3os/miejsce. a... ino dziennikarstwo, japonistyka... no i ewentualnie anglistyka...
kiedys myslalem nad informatyka... ale cosik mi ochota na to przeszla xD *wtrąca się*
dziennikarstwo to zło >____> i niepotrzebnynikomukierunek. każdy Ci to powie. oprócz Rynn.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 08, 2007 3:21 pm
Anzelmo hmm? a nie wiem... nie pytalem... xD
nie no... calkiem spokojni byli... a jedna osoba 'troche' za spokojna... xD
Frania: romanskie? =o a moze lepiej azjatyckie? >xD Ugrofinskie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 08, 2007 3:23 pm
Anzelmo Delein the Wildest a jakie to? no ja mialam to szzcescie, ze na moj wymarzony bylo niecale 3os/miejsce. a... ino dziennikarstwo, japonistyka... no i ewentualnie anglistyka...
kiedys myslalem nad informatyka... ale cosik mi ochota na to przeszla xD oj no to rzeczywiscie moze byc niezly szturm. Ale oni i tak potem robia taki odsiew, ze tylko sie czegos lapac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|