Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 28613 28614 28615 28616 28617 28618 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

EvilYuki
Crew

PostPosted: Sat Jul 07, 2007 3:11 pm

opcy
EvilYuki
opcy
EvilYuki
gadam na skajpie ze chłopokiem, ale cos mi sie rozlaczyl
pewnie swintuszycie... cool
nie, wlasnie jeczy, ze mi sie nie podoba jego rysunek
ale jednak jeczy.. jestescie na dobrej drodze..
no tak, niedlugo, cala noc przed nami mrgreen
PostPosted: Sat Jul 07, 2007 3:12 pm

Iael
Zuzia ostatnio rysnela ziemniaka zuaa XD ale mnie sie podobal XD
gaiowa para? ;D ze tak zapytam chamsko, widzieliscie sie chociaz na zywo? 3nodding

EvilYuki
Crew

Iael

PostPosted: Sat Jul 07, 2007 3:15 pm

EvilYuki
Iael
gaiowa para? ;D ze tak zapytam chamsko, widzieliscie sie chociaz na zywo? 3nodding
jade do niej za tydzien lub dwa ^^ (gupie kilometry xd)
PostPosted: Sat Jul 07, 2007 3:16 pm

Iael
EvilYuki
Iael
ile do siebie macie? ;D

EvilYuki
Crew

Iael

PostPosted: Sat Jul 07, 2007 3:22 pm

EvilYuki
Iael
EvilYuki
Iael
ile do siebie macie? ;D
xd kolo 600 km xd
PostPosted: Sat Jul 07, 2007 3:23 pm

Iael
EvilYuki
Iael

z tego co pamietam to Zuzia jest moja sasiadka (mieszka pare km ode mnie). Mysle, ze Ci sie spodoba w tych stronach, jak bedziesz tu dluzej, to moge Ci napisac gdzie sie warto wybrac i co zobaczyc.

Omega Sun
Captain

EvilYuki
Crew

PostPosted: Sat Jul 07, 2007 3:26 pm

Iael
EvilYuki
Iael
EvilYuki
Iael
ile do siebie macie? ;D
xd kolo 600 km xd
ożby, trzy razy wiecej niz ja xd

powodzenia biggrin

ide spac
PostPosted: Sat Jul 07, 2007 3:26 pm

Omega Sun
Iael
EvilYuki
Iael

z tego co pamietam to Zuzia jest moja sasiadka (mieszka pare km ode mnie). Mysle, ze Ci sie spodoba w tych stronach, jak bedziesz tu dluzej, to moge Ci napisac gdzie sie warto wybrac i co zobaczyc.
niu ^^ ale nie za dlugo raczej xd podlasianka jestes? ^^ fanie fanie XD przydalo by sie jakies BIG BIIIG Gildiowe spotkanie XD

Iael

Iael

PostPosted: Sat Jul 07, 2007 3:27 pm

EvilYuki
Iael
EvilYuki
Iael
EvilYuki
Iael
ile do siebie macie? ;D
xd kolo 600 km xd
ożby, trzy razy wiecej niz ja xd

powodzenia biggrin

ide spac
dobranoc ^^
PostPosted: Sat Jul 07, 2007 3:31 pm

Iael
niu ^^ ale nie za dlugo raczej xd podlasianka jestes? ^^ fanie fanie XD przydalo by sie jakies BIG BIIIG Gildiowe spotkanie XD

tak, mieszkam na podlasiu smile Ale big-spotkanie podlaskie odpada, bo oprocz mnie i mojej siostry nikt z gai tu nie mieszka xd

Omega Sun
Captain

Fuzja

PostPosted: Sat Jul 07, 2007 3:32 pm

Marcinka
Iael
Marcinka
patrze przez okno na panienke na szpilkach która goni swojego tyci pieska bo go zwiało rofl
O__O *paczy za okno w poszukiwaniu biegajacej panienki.. zamiast tego widzi grupke meneli na lawce...* xd
nie wiem czy moge to powiedziec ale ta pani znana jest na osiedlu z tego że nosi buty na wielkich platformach, chyba jest po 30 a wygląda jak anorektyczna 14 i ma pseudonim artystyczny wy*uchana pi*da . nie mam pojęcia dlaczego rolleyes cool
ja moge liczyc tylko na tchorzofretki. ostatnio sporo ich sie tu kreci u mnie za oknem ;d

dobry wieczor. zimno jak cholera
PostPosted: Sat Jul 07, 2007 3:34 pm

Omega Sun
Iael

tak, mieszkam na podlasiu smile Ale big-spotkanie podlaskie odpada, bo oprocz mnie i mojej siostry nikt z gai tu nie mieszka xd
no to w takim razie moze nie na podlasiu tylko gdzies bardziej po srodeczku xD w lodzi albo gdzies...

Iael

Iael

PostPosted: Sat Jul 07, 2007 3:37 pm

Dariia
Marcinka
Iael
Marcinka
patrze przez okno na panienke na szpilkach która goni swojego tyci pieska bo go zwiało rofl
O__O *paczy za okno w poszukiwaniu biegajacej panienki.. zamiast tego widzi grupke meneli na lawce...* xd
nie wiem czy moge to powiedziec ale ta pani znana jest na osiedlu z tego że nosi buty na wielkich platformach, chyba jest po 30 a wygląda jak anorektyczna 14 i ma pseudonim artystyczny wy*uchana pi*da . nie mam pojęcia dlaczego rolleyes cool
ja moge liczyc tylko na tchorzofretki. ostatnio sporo ich sie tu kreci u mnie za oknem ;d

ja siedze w kocu xD dobry dobry ^^
PostPosted: Sat Jul 07, 2007 3:40 pm

Iael
Dariia
Marcinka
Iael
Marcinka

ja siedze w kocu xD dobry dobry ^^
ja w grubaśnym swetrze ;P koc to dobry pomysl. wink

Fuzja

Omega Sun
Captain

PostPosted: Sat Jul 07, 2007 3:40 pm

Iael
Omega Sun
Iael

no to w takim razie moze nie na podlasiu tylko gdzies bardziej po srodeczku xD w lodzi albo gdzies...

niezly pomysl, tylko ciekawe czy ludzie by przyszli smile
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 28613 28614 28615 28616 28617 28618 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games