|
|
|
|
Posted: Sat Jul 07, 2007 3:11 pm
opcy EvilYuki opcy EvilYuki gadam na skajpie ze chłopokiem, ale cos mi sie rozlaczyl pewnie swintuszycie... cool nie, wlasnie jeczy, ze mi sie nie podoba jego rysunek ale jednak jeczy.. jestescie na dobrej drodze.. no tak, niedlugo, cala noc przed nami mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 07, 2007 3:12 pm
Iael Zuzia ostatnio rysnela ziemniaka zuaa XD ale mnie sie podobal XD gaiowa para? ;D ze tak zapytam chamsko, widzieliscie sie chociaz na zywo? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 07, 2007 3:15 pm
EvilYuki Iael Zuzia ostatnio rysnela ziemniaka zuaa XD ale mnie sie podobal XD gaiowa para? ;D ze tak zapytam chamsko, widzieliscie sie chociaz na zywo? 3nodding jade do niej za tydzien lub dwa ^^ (gupie kilometry xd)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 07, 2007 3:16 pm
Iael EvilYuki Iael Zuzia ostatnio rysnela ziemniaka zuaa XD ale mnie sie podobal XD gaiowa para? ;D ze tak zapytam chamsko, widzieliscie sie chociaz na zywo? 3nodding jade do niej za tydzien lub dwa ^^ (gupie kilometry xd) ile do siebie macie? ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 07, 2007 3:22 pm
EvilYuki Iael EvilYuki Iael Zuzia ostatnio rysnela ziemniaka zuaa XD ale mnie sie podobal XD gaiowa para? ;D ze tak zapytam chamsko, widzieliscie sie chociaz na zywo? 3nodding jade do niej za tydzien lub dwa ^^ (gupie kilometry xd) ile do siebie macie? ;D xd kolo 600 km xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 07, 2007 3:23 pm
Iael EvilYuki Iael Zuzia ostatnio rysnela ziemniaka zuaa XD ale mnie sie podobal XD gaiowa para? ;D ze tak zapytam chamsko, widzieliscie sie chociaz na zywo? 3nodding jade do niej za tydzien lub dwa ^^ (gupie kilometry xd) z tego co pamietam to Zuzia jest moja sasiadka (mieszka pare km ode mnie). Mysle, ze Ci sie spodoba w tych stronach, jak bedziesz tu dluzej, to moge Ci napisac gdzie sie warto wybrac i co zobaczyc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 07, 2007 3:26 pm
Iael EvilYuki Iael EvilYuki Iael Zuzia ostatnio rysnela ziemniaka zuaa XD ale mnie sie podobal XD gaiowa para? ;D ze tak zapytam chamsko, widzieliscie sie chociaz na zywo? 3nodding jade do niej za tydzien lub dwa ^^ (gupie kilometry xd) ile do siebie macie? ;D xd kolo 600 km xd ożby, trzy razy wiecej niz ja xd powodzenia biggrin ide spac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 07, 2007 3:26 pm
Omega Sun Iael EvilYuki Iael Zuzia ostatnio rysnela ziemniaka zuaa XD ale mnie sie podobal XD gaiowa para? ;D ze tak zapytam chamsko, widzieliscie sie chociaz na zywo? 3nodding jade do niej za tydzien lub dwa ^^ (gupie kilometry xd) z tego co pamietam to Zuzia jest moja sasiadka (mieszka pare km ode mnie). Mysle, ze Ci sie spodoba w tych stronach, jak bedziesz tu dluzej, to moge Ci napisac gdzie sie warto wybrac i co zobaczyc. niu ^^ ale nie za dlugo raczej xd podlasianka jestes? ^^ fanie fanie XD przydalo by sie jakies BIG BIIIG Gildiowe spotkanie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 07, 2007 3:27 pm
EvilYuki Iael EvilYuki Iael EvilYuki Iael Zuzia ostatnio rysnela ziemniaka zuaa XD ale mnie sie podobal XD gaiowa para? ;D ze tak zapytam chamsko, widzieliscie sie chociaz na zywo? 3nodding jade do niej za tydzien lub dwa ^^ (gupie kilometry xd) ile do siebie macie? ;D xd kolo 600 km xd ożby, trzy razy wiecej niz ja xd powodzenia biggrin ide spac dobranoc ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 07, 2007 3:31 pm
Iael niu ^^ ale nie za dlugo raczej xd podlasianka jestes? ^^ fanie fanie XD przydalo by sie jakies BIG BIIIG Gildiowe spotkanie XD tak, mieszkam na podlasiu smile Ale big-spotkanie podlaskie odpada, bo oprocz mnie i mojej siostry nikt z gai tu nie mieszka xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 07, 2007 3:32 pm
Marcinka Iael Marcinka patrze przez okno na panienke na szpilkach która goni swojego tyci pieska bo go zwiało rofl O__O *paczy za okno w poszukiwaniu biegajacej panienki.. zamiast tego widzi grupke meneli na lawce...* xd nie wiem czy moge to powiedziec ale ta pani znana jest na osiedlu z tego że nosi buty na wielkich platformach, chyba jest po 30 a wygląda jak anorektyczna 14 i ma pseudonim artystyczny wy*uchana pi*da . nie mam pojęcia dlaczego rolleyes cool ja moge liczyc tylko na tchorzofretki. ostatnio sporo ich sie tu kreci u mnie za oknem ;d dobry wieczor. zimno jak cholera
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 07, 2007 3:34 pm
Omega Sun Iael niu ^^ ale nie za dlugo raczej xd podlasianka jestes? ^^ fanie fanie XD przydalo by sie jakies BIG BIIIG Gildiowe spotkanie XD tak, mieszkam na podlasiu smile Ale big-spotkanie podlaskie odpada, bo oprocz mnie i mojej siostry nikt z gai tu nie mieszka xd no to w takim razie moze nie na podlasiu tylko gdzies bardziej po srodeczku xD w lodzi albo gdzies...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 07, 2007 3:37 pm
Dariia Marcinka Iael Marcinka patrze przez okno na panienke na szpilkach która goni swojego tyci pieska bo go zwiało rofl O__O *paczy za okno w poszukiwaniu biegajacej panienki.. zamiast tego widzi grupke meneli na lawce...* xd nie wiem czy moge to powiedziec ale ta pani znana jest na osiedlu z tego że nosi buty na wielkich platformach, chyba jest po 30 a wygląda jak anorektyczna 14 i ma pseudonim artystyczny wy*uchana pi*da . nie mam pojęcia dlaczego rolleyes cool ja moge liczyc tylko na tchorzofretki. ostatnio sporo ich sie tu kreci u mnie za oknem ;d dobry wieczor. zimno jak cholera ja siedze w kocu xD dobry dobry ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 07, 2007 3:40 pm
Iael Dariia Marcinka Iael Marcinka patrze przez okno na panienke na szpilkach która goni swojego tyci pieska bo go zwiało rofl O__O *paczy za okno w poszukiwaniu biegajacej panienki.. zamiast tego widzi grupke meneli na lawce...* xd nie wiem czy moge to powiedziec ale ta pani znana jest na osiedlu z tego że nosi buty na wielkich platformach, chyba jest po 30 a wygląda jak anorektyczna 14 i ma pseudonim artystyczny wy*uchana pi*da . nie mam pojęcia dlaczego rolleyes cool ja moge liczyc tylko na tchorzofretki. ostatnio sporo ich sie tu kreci u mnie za oknem ;d dobry wieczor. zimno jak cholera ja siedze w kocu xD dobry dobry ^^ ja w grubaśnym swetrze ;P koc to dobry pomysl. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 07, 2007 3:40 pm
Iael Omega Sun Iael niu ^^ ale nie za dlugo raczej xd podlasianka jestes? ^^ fanie fanie XD przydalo by sie jakies BIG BIIIG Gildiowe spotkanie XD tak, mieszkam na podlasiu smile Ale big-spotkanie podlaskie odpada, bo oprocz mnie i mojej siostry nikt z gai tu nie mieszka xd no to w takim razie moze nie na podlasiu tylko gdzies bardziej po srodeczku xD w lodzi albo gdzies... niezly pomysl, tylko ciekawe czy ludzie by przyszli smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|