|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 06, 2007 7:57 am
EvilYuki xTriticosecale Kukus ale zapyta dopiero w poniedziałek, bo już jest zamknięta infolinia lepsze to niż żeby chłopaka to dręczyło miesiącami, co mogło by skutkować wylewem chorobą serca czy też dyndaniem na sznurze lepiej, gorzej, kto wie. zbyt wiele zmiennych, nie można w takiej sytuacji znaleźć jednoznacznego rozwiązania problemu jaki postawiono przed nami
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 06, 2007 7:59 am
*prytu prytu..*
ale tu gwarno..
ja czekam na pizze i wlasnie zrezygnoalem z wyjscia 'do baru'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 06, 2007 8:00 am
Kukus EvilYuki xTriticosecale Kukus ale zapyta dopiero w poniedziałek, bo już jest zamknięta infolinia lepsze to niż żeby chłopaka to dręczyło miesiącami, co mogło by skutkować wylewem chorobą serca czy też dyndaniem na sznurze lepiej, gorzej, kto wie. zbyt wiele zmiennych, nie można w takiej sytuacji znaleźć jednoznacznego rozwiązania problemu jaki postawiono przed nami prawie zawsze da sie coś uprościć i sprowadzić do trywialnego problemu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 06, 2007 8:07 am
xTriticosecale Kukus EvilYuki xTriticosecale Kukus ale zapyta dopiero w poniedziałek, bo już jest zamknięta infolinia lepsze to niż żeby chłopaka to dręczyło miesiącami, co mogło by skutkować wylewem chorobą serca czy też dyndaniem na sznurze lepiej, gorzej, kto wie. zbyt wiele zmiennych, nie można w takiej sytuacji znaleźć jednoznacznego rozwiązania problemu jaki postawiono przed nami prawie zawsze da sie coś uprościć i sprowadzić do trywialnego problemu ale wtedy i rozwiązanie staje się trywialne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 06, 2007 8:43 am
Kukus xTriticosecale Kukus EvilYuki xTriticosecale Kukus ale zapyta dopiero w poniedziałek, bo już jest zamknięta infolinia lepsze to niż żeby chłopaka to dręczyło miesiącami, co mogło by skutkować wylewem chorobą serca czy też dyndaniem na sznurze lepiej, gorzej, kto wie. zbyt wiele zmiennych, nie można w takiej sytuacji znaleźć jednoznacznego rozwiązania problemu jaki postawiono przed nami prawie zawsze da sie coś uprościć i sprowadzić do trywialnego problemu ale wtedy i rozwiązanie staje się trywialne. trywialne rozwiązanie jest najlepszym rozwiaząniem, zwykle pa trywialnie postawione pytanie człowiek szuka nie trywialnej odpowiedzi co jest błędem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 06, 2007 8:46 am
xTriticosecale trywialne rozwiązanie jest najlepszym rozwiaząniem, zwykle pa trywialnie postawione pytanie człowiek szuka nie trywialnej odpowiedzi co jest błędem tu masz słuszność pewną, ale wielkim błędem jest strywializowanie poważnego problemu badawczego, gdyż uproszczona odpowiedź go deprecjonuje deprecjonuje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 06, 2007 8:50 am
Kukus xTriticosecale trywialne rozwiązanie jest najlepszym rozwiaząniem, zwykle pa trywialnie postawione pytanie człowiek szuka nie trywialnej odpowiedzi co jest błędem tu masz słuszność pewną, ale wielkim błędem jest strywializowanie poważnego problemu badawczego, gdyż uproszczona odpowiedź go deprecjonuje deprecjonuje. dlatego badawczym zadaniem zajmować sie będzie niezawodny algorytm, a dzięki zdobyczą technologi takim jak p2p można wspierać instytucje badawcze udostępniając im swoją moc obliczeniową obliczeniową
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 06, 2007 8:58 am
Iael EvilYuki Iael Valter EvilYuki jakiej pracy? oO ty pracujesz? odróżniaj robienei czegoś dla siebie od prawdziwej pracy. nom ... pracuje . Jestem grafikiem i robię grę . Wczoraj mi sie dostało że sie spóźniam z terminami więc cały czas siedzę przy 3d maxie . A podczas renderowania podglądów , mam krótkie przerwy żeby napisać posta. propo gier ^^ widze ze pykasz w ragnaroka biggrin to nazedzie szatana zniklo mnie z gai na prawie rok XD ale dalej lubie ta gierke ^^ chcialam w to zagrac, ale nie moglam zainstalowac... T^T jakbys moja droga mieszkala w Gliwicach to bym Ci podrzucil XD wciaga strasznie ^^ Delein jest uzalezniona XD nie ma kompa tam w lublinie i slinka jej cieknie na slowo ragnarok xD biedna XD jakis rok temu plytke przesylal mi Bardiel, az jej posuzkam i moze sprobuje raz jeszcze zainstalowac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 06, 2007 9:03 am
xTriticosecale Kukus xTriticosecale trywialne rozwiązanie jest najlepszym rozwiaząniem, zwykle pa trywialnie postawione pytanie człowiek szuka nie trywialnej odpowiedzi co jest błędem tu masz słuszność pewną, ale wielkim błędem jest strywializowanie poważnego problemu badawczego, gdyż uproszczona odpowiedź go deprecjonuje deprecjonuje. dlatego badawczym zadaniem zajmować sie będzie niezawodny algorytm, a dzięki zdobyczą technologi takim jak p2p można wspierać instytucje badawcze udostępniając im swoją moc obliczeniową obliczeniową zawsze możesz pomóc znaleść kosmitów udostępniając swoje GPU http://www.setiathome.pl/home_polish.shtmllub pomuc zwalczyć raka http://folding.stanford.edu/ rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 06, 2007 9:06 am
EvilYuki jakis rok temu plytke przesylal mi Bardiel, az jej posuzkam i moze sprobuje raz jeszcze zainstalowac. yyy . rok temu .... oprucz tego że to"zainstalujesz" to musisz chyba ściągnąć nowego pacha i zaktualizować ro. a tak wogle to do ro jest jakaś instalka ?? bo ja mam "twardą kopie" plików . A jak chcesz zaczynać to chyba najlepiej zacząć na DarkKDR , wmiare wysoki rate i sami polacy. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 06, 2007 9:18 am
Valter yyy . rok temu .... oprucz tego że to"zainstalujesz" to musisz chyba ściągnąć nowego pacha i zaktualizować ro. a tak wogle to do ro jest jakaś instalka ?? bo ja mam "twardą kopie" plików . A jak chcesz zaczynać to chyba najlepiej zacząć na DarkKDR , wmiare wysoki rate i sami polacy. xp jestem świadoma tego, że będzie mi sie patchowało pół roku wink ale wolę to niż ściąganie od nowa - mam najmniejsza neozdradę... Bardiel przesłał mi te właśnie twarde pliki (ściąganie RO zajęłoby mi lata!), ale jak jesteś taki pomocny, to zapraszam na moje gg 8842290 poprowadzisz mnie przez etapy rozpakowywania i patchowania ^0^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 06, 2007 9:28 am
EvilYuki Valter yyy . rok temu .... oprucz tego że to"zainstalujesz" to musisz chyba ściągnąć nowego pacha i zaktualizować ro. a tak wogle to do ro jest jakaś instalka ?? bo ja mam "twardą kopie" plików . A jak chcesz zaczynać to chyba najlepiej zacząć na DarkKDR , wmiare wysoki rate i sami polacy. xp jestem świadoma tego, że będzie mi sie patchowało pół roku wink ale wolę to niż ściąganie od nowa - mam najmniejsza neozdradę... Bardiel przesłał mi te właśnie twarde pliki (ściąganie RO zajęłoby mi lata!), ale jak jesteś taki pomocny, to zapraszam na moje gg 8842290 poprowadzisz mnie przez etapy rozpakowywania i patchowania ^0^ yyy ... nie ... szczerze mówiąc ja wziołem ro od kumpla razem z klijentem serwera i wogle ... takiego gotowca . Więc sie nie znam ... ale z tego co wiem to nie powinno ci to sprawić żadnych problemów. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 06, 2007 9:41 am
Ja pierdykam ale korki na mieście to jest koszmarne, już widzę Euro 2012 i mecze w Warszawie. Centrum jeden wielki korek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 06, 2007 9:41 am
Valter EvilYuki Valter yyy . rok temu .... oprucz tego że to"zainstalujesz" to musisz chyba ściągnąć nowego pacha i zaktualizować ro. a tak wogle to do ro jest jakaś instalka ?? bo ja mam "twardą kopie" plików . A jak chcesz zaczynać to chyba najlepiej zacząć na DarkKDR , wmiare wysoki rate i sami polacy. xp jestem świadoma tego, że będzie mi sie patchowało pół roku wink ale wolę to niż ściąganie od nowa - mam najmniejsza neozdradę... Bardiel przesłał mi te właśnie twarde pliki (ściąganie RO zajęłoby mi lata!), ale jak jesteś taki pomocny, to zapraszam na moje gg 8842290 poprowadzisz mnie przez etapy rozpakowywania i patchowania ^0^ yyy ... nie ... szczerze mówiąc ja wziołem ro od kumpla razem z klijentem serwera i wogle ... takiego gotowca . Więc sie nie znam ... ale z tego co wiem to nie powinno ci to sprawić żadnych problemów. wink a wlasnie sprawia, bo to gotowiec sprzed roku i nie wszystko sie zgadza np. patcher z KDR sie nie wlacza jak powinien... ale zaraz, ja sie nim zajme, chwila! *podkasa rękawy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 06, 2007 9:43 am
BeeWolf Ja pierdykam ale korki na mieście to jest koszmarne, już widzę Euro 2012 i mecze w Warszawie. Centrum jeden wielki korek. dzieki bogu, ze juz nie pracuje w centrum... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|