|
|
|
|
Posted: Fri Sep 04, 2009 12:19 am
bocsi lurtz nem akartalak megbántani redface csak tényleg furin jött ki amit mondtál.... de tényleg bocsi
am sulikezdést túléltem, és már egyből csütörtök péntekre ki lettem kérve a suliból xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 04, 2009 2:57 am
Nálunk a gimi úgy kezdődött minden évben, hogy a tanév első hetén csütörtöktől vasárnapig vagy hétvégén osztálykirándulás (a la erdei suli).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 04, 2009 3:15 am
Éééés egyetlen fotó, amit igen, szertnék megmutatni smile A Nap aludni megyÉrdemes megnézni ^^ Némi ninfó a kép alatt, akit érdekelne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 04, 2009 7:27 am
Asszem megyek eszek egy kis macis kenyeret xD Najó, nem, perverz macit nem eszünk xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 04, 2009 7:32 am
Syrielle Asszem megyek eszek egy kis macis kenyeret xD Najó, nem, perverz macit nem eszünk xp eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 04, 2009 7:50 am
Syrielle Asszem megyek eszek egy kis macis kenyeret xD Najó, nem, perverz macit nem eszünk xp hmm... ez azt jelenti hogy nem perverz macit szabad enni??? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 04, 2009 8:07 am
eek eek eek eek semmilyen macit nem eszünk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 04, 2009 8:40 am
napsugar eek eek eek eek semmilyen macit nem eszünk gonk Dedee razz A husija (gondolom) fincsi, a bundáját meg megtartuk vagy jópénzért eladjuk rofl Perverz macit meg azért nem eszünk mert miközben nyúzzuk rácsap a fenekünkre scream xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 04, 2009 8:43 am
maci menekülj eek gonk (majd én elbújtatlak az ágyam alá ha gondolod) szegyén mackóm crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 04, 2009 8:48 am
Amúgy sztem nem én fogom Macit nyúzni, hanem ő fog engem, amiért ilyeneket beszélek róla xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 04, 2009 8:52 am
Syrielle Amúgy sztem nem én fogom Macit nyúzni, hanem ő fog engem, amiért ilyeneket beszélek róla xd Próbálkozni lehet twisted (morzsolja a kezét) Úgy is rég küzdöttem bárkivel. Mivel csak jövőhéten kezdődik az MMA edzésem (katonai kézitusa)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 04, 2009 8:56 am
Medvelaszlo Syrielle Amúgy sztem nem én fogom Macit nyúzni, hanem ő fog engem, amiért ilyeneket beszélek róla xd Próbálkozni lehet twisted (morzsolja a kezét) Úgy is rég küzdöttem bárkivel. Mivel csak jövőhéten kezdődik az MMA edzésem (katonai kézitusa) Nem azt mondtad hogy lányokat nem bántasz? sweatdrop ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 04, 2009 9:05 am
Syrielle Medvelaszlo Syrielle Amúgy sztem nem én fogom Macit nyúzni, hanem ő fog engem, amiért ilyeneket beszélek róla xd Próbálkozni lehet twisted (morzsolja a kezét) Úgy is rég küzdöttem bárkivel. Mivel csak jövőhéten kezdődik az MMA edzésem (katonai kézitusa) Nem azt mondtad hogy lányokat nem bántasz? sweatdrop ^^" Az MMA edzésen ott van Anna és Noémi is. Őket nem ütöttem meg soha sem. Csak egy pár egyszerű birkozó fogással tettem őket ártalmatlanná. twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 04, 2009 9:09 am
Medvelaszlo Syrielle Medvelaszlo Syrielle Amúgy sztem nem én fogom Macit nyúzni, hanem ő fog engem, amiért ilyeneket beszélek róla xd Próbálkozni lehet twisted (morzsolja a kezét) Úgy is rég küzdöttem bárkivel. Mivel csak jövőhéten kezdődik az MMA edzésem (katonai kézitusa) Nem azt mondtad hogy lányokat nem bántasz? sweatdrop ^^" Az MMA edzésen ott van Anna és Noémi is. Őket nem ütöttem meg soha sem. Csak egy pár egyszerű birkozó fogással tettem őket ártalmatlanná. twisted Hát ártottam én neked valaha is? rolleyes xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|