|
|
|
|
Posted: Thu Jul 05, 2007 12:09 pm
Aidanna BeeWolf Aidanna tak Beczko! Babskie rozmowy! Juka... Gleboki szok przezylas. Nie wiem co bym zrobila gdyby ktos mi tak wyskoczyl >.>' glupia sprawa xp ale trzeba bylo mu dac. Badz co badz bidny. 13-stego pijemy wiesz ? jak zwykle dowiaduje sie ostatnia? bedzie co opijac. Poltorej roku razem z Ozzusiem bedziemy 4laugh no... i ja przyjezdzam dramallama co ja gadam >.> ' rok i 7 miesiecy. No laaaadnie ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire W 33 to ja ostatnio wchodziłam jak miałam 10 lat xD
A co do trolla - nie bywam, bo nie ma raczej czarnych/czerwonych ubrań..za to spodnie często kupuję np. w reporterze, bo są dobre jakościowo i są czarnymi bojówkami bez ozdóbek (; ja nosze 32, czyli mieszcze sie w ich nietolerancyjnych normach. A moja siostra nosi 28 i ma problem w druga strone- nie sprowadzaja takich malenkich rozmiarow.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
chciałem zrobić nowego questa a tu takie coś jest :
To participate in this quest, you must either have participated in and completed the previous Last Mimzy promotion, or have a Mimzy Plushie item currently in your inventory.
WTF question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 05, 2007 12:12 pm
Valter chciałem zrobić nowego questa a tu takie coś jest : To participate in this quest, you must either have participated in and completed the previous Last Mimzy promotion, or have a Mimzy Plushie item currently in your inventory. WTF question nie zrobiles pierwszego mimziowego questa i nie mozesz dlatego zaczac czesci drugiej. Zrob pierwszy albo kup krolika, to sie odblokuje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 05, 2007 12:15 pm
Omega Sun Valter chciałem zrobić nowego questa a tu takie coś jest : To participate in this quest, you must either have participated in and completed the previous Last Mimzy promotion, or have a Mimzy Plushie item currently in your inventory. WTF question nie zrobiles pierwszego mimziowego questa i nie mozesz dlatego zaczac czesci drugiej. Zrob pierwszy albo kup krolika, to sie odblokuje. możesz podać linka do pierwszego questa lub/i nazwę królika question *robi kocie oczka ze shreka* proszuuu ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 05, 2007 12:18 pm
Valter możesz podać linka do pierwszego questa lub/i nazwę królika question *robi kocie oczka ze shreka* proszuuu .... Krolik nazywa sie Mimzy, a pierwszego questa znajdziesz na forum w dziale z ogloszeniami.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 05, 2007 12:23 pm
dziendobry.. mam slabosc do swetrow w paski
i slinta..
I'm Not A Gun [Everything At Once #03] These Thoughts Break [5:00]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 05, 2007 12:31 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 05, 2007 12:34 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 05, 2007 12:38 pm
opcy dziendobry.. mam slabosc do swetrow w paski i slinta.. I'm Not A Gun [Everything At Once #03] These Thoughts Break [5:00]witam ... slii.. czego question a tak wogle to ty masz drugi profil "pafnuc" question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 05, 2007 12:41 pm
Valter opcy dziendobry.. mam slabosc do swetrow w paski i slinta.. I'm Not A Gun [Everything At Once #03] These Thoughts Break [5:00]witam ... slii.. czego question a tak wogle to ty masz drugi profil "pafnuc" question nie.. to moj zly brat blizniak
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 05, 2007 12:50 pm
opcy Valter opcy dziendobry.. mam slabosc do swetrow w paski i slinta.. I'm Not A Gun [Everything At Once #03] These Thoughts Break [5:00]witam ... slii.. czego question a tak wogle to ty masz drugi profil "pafnuc" question nie.. to moj zly brat blizniak aha ... to jak by co to powiec braciszkowi że mi sie nudziło i mam questa/konkursa dla niego xd Nagroda oczywiście jak zwykle symbolicznie śmieszna ... ale liczą sie przeca szczere chęci xd Dobra .. co ja ściemniam ... zawsze mnie zastanawiało jak bardzo jesteś maniakiem komputerowym i ten test/konkurs idelnie to zobrazuje rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 05, 2007 12:52 pm
przepraszam, czy widzicie ten sam błąd co ja? xD
mrrr.... topless ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 05, 2007 12:56 pm
Valter aha ... to jak by co to powiec braciszkowi że mi sie nudziło i mam questa/konkursa dla niego xd Nagroda oczywiście jak zwykle symbolicznie śmieszna ... ale liczą sie przeca szczere chęci xd Dobra .. co ja ściemniam ... zawsze mnie zastanawiało jak bardzo jesteś maniakiem komputerowym i ten test/konkurs idelnie to zobrazuje rofl nastepnym razem jak bedzie Ci sie nudzilo, to zamiast siedziec przed kompem, moze poczytaj sobie slownik?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 05, 2007 12:57 pm
Czarna Lisiczka przepraszam, czy widzicie ten sam błąd co ja? xD
mrrr.... topless ;P nie ... zdecydowanie to nie jest błąd .. nazwał bym to raczej "objawieniem" tudzież innym "gajotworem" rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|