|
|
|
|
Posted: Mon Jul 02, 2007 3:35 pm
BeeWolf "A ja sobie gram na Gramofonie" trali tralalala gramofan graaaaa! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 02, 2007 6:21 pm
Terrorystka Frania BeeWolf "A ja sobie gram na Gramofonie" trali tralalala gramofan graaaaa! mrgreen to ja podylam do tego razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 03, 2007 12:41 am
Marcinka a ja potrzebuje pracy do końca lipca. bardzo potrzebuje. i co sądzisz? że napiszę Ci "o, wsiadaj mała, będziesz mi kawe z rana podawała"? neutral a tak to witajcie ;D *szuku szuku ofert*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 03, 2007 2:04 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 03, 2007 3:12 am
jak fajnie, w koncu po pracy.
witam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 03, 2007 3:24 am
tjjjaaaa ja sie ciesze tylko z tego ze oddalem pani promotor prace magisterska. Tylko jeszcze pewnie kilka poprawek i bede mial mgr przed nazwiskiem lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 03, 2007 4:38 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 03, 2007 4:40 am
tkwas tjjjaaaa ja sie ciesze tylko z tego ze oddalem pani promotor prace magisterska. Tylko jeszcze pewnie kilka poprawek i bede mial mgr przed nazwiskiem lol No i jeszcze taki mały szczegół ... obrona. talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 03, 2007 6:11 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 03, 2007 6:57 am
EvilYuki Marcinka a ja potrzebuje pracy do końca lipca. bardzo potrzebuje. i co sądzisz? że napiszę Ci "o, wsiadaj mała, będziesz mi kawe z rana podawała"? neutral a tak to witajcie ;D *szuku szuku ofert* no wiesz, ja to moge i kawe robić.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 03, 2007 7:09 am
czy ktos juz tatuowal avatara w nowym salonie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 03, 2007 7:23 am
Omega Sun czy ktos juz tatuowal avatara w nowym salonie? tak. dziary pojawiaja sie w zakładce accesories i możesz jes zmieniać jak ubrania
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 03, 2007 7:28 am
Omega Sun czy ktos juz tatuowal avatara w nowym salonie? Tatuował ja tam widziałem tylko kolczyki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 03, 2007 7:30 am
BeeWolf Omega Sun czy ktos juz tatuowal avatara w nowym salonie? Tatuował ja tam widziałem tylko kolczyki. trzeba kliknac guzik pod ludzikiem, ktory prowadzi sklep i jezeli masz tusze, to pojawi Ci sie cala strona tatuazy do wyboru.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 03, 2007 7:34 am
Omega Sun BeeWolf Omega Sun czy ktos juz tatuowal avatara w nowym salonie? Tatuował ja tam widziałem tylko kolczyki. trzeba kliknac guzik pod ludzikiem, ktory prowadzi sklep i jezeli masz tusze, to pojawi Ci sie cala strona tatuazy do wyboru. A gdzie nabyc tusze?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|