|
|
|
|
Posted: Tue Jun 26, 2007 1:01 pm
opcy Omega Sun jak ktos sie nie umie poslugiwac samoopalaczem, nie przygotuje wczesniej skory, albo w trakcie "opalania" ja zamoczy to zamiast ladnej opalenizny bedzie mial zacieki. ja mam stopy opalone na wzor klapkow.. to chyba podobna sytuacja co? niezupelnie, Ty masz stopy opalone w paski, a skora w zaciekach wyglada jak brudna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 26, 2007 1:03 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 26, 2007 1:12 pm
opcy btw.. pa co mam(tak na szybko prowizorka) http://www.members.lycos.co.uk/opcy/logopogg.jpg to zamienie zaraz smile Sam zrobiles? musialo Ci sie nudzic strasznie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 26, 2007 1:15 pm
Omega Sun Sam zrobiles? musialo Ci sie nudzic strasznie smile wiesz jak jest.. smile e tam chwika tylko w colerlu.. przynajmniej nie wychodze z wprawy.. nie beda nam stekac ze zle pisze.. *nerwowo odgania tlumy gildiowiczow..* przez wakcje znowu tak bedzie.. jeszcze pusciej niz normalnie.. ostatecznie chyba tylko ja tu zostane.. .. dobre zycie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 26, 2007 1:15 pm
oso chodzi ninja
bab kadaaar *mowi przez zatkany nos* surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 26, 2007 1:17 pm
Dariia oso chodzi ninja bab kadaaar *mowi przez zatkany nos* surprised ale z czym konkretnie? *podaje chusteczki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 26, 2007 1:19 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 26, 2007 1:19 pm
opcy Omega Sun Sam zrobiles? musialo Ci sie nudzic strasznie smile wiesz jak jest.. smile e tam chwika tylko w colerlu.. przynajmniej nie wychodze z wprawy.. nie beda nam stekac ze zle pisze.. *nerwowo odgania tlumy gildiowiczow..* przez wakcje znowu tak bedzie.. jeszcze pusciej niz normalnie.. ostatecznie chyba tylko ja tu zostane.. .. dobre zycie wink Wiesz jak jest Opcy, jak nie ma komu rozkrecic rozmowy to ludzie sie tajniacza i sami sie nie odezwa. Ja ostatnio nie mialam glowy do rozkrecania tu atmosfery, ale skoro juz wracam do zdrowia, to moge tu bywac czesciej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 26, 2007 1:21 pm
Omega Sun opcy Omega Sun jak ktos sie nie umie poslugiwac samoopalaczem, nie przygotuje wczesniej skory, albo w trakcie "opalania" ja zamoczy to zamiast ladnej opalenizny bedzie mial zacieki. ja mam stopy opalone na wzor klapkow.. to chyba podobna sytuacja co? niezupelnie, Ty masz stopy opalone w paski, a skora w zaciekach wyglada jak brudna no to mój stary sobie zażyczył samoopalacz na dzień ojca... bo jest nierówno opalony od jeżdżenia na rowerze. dostał. i twierdzi że nie działa!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 26, 2007 1:26 pm
byla literowka w tym bannerku.. wiec go przersowalem troszke 3nodding Omega Sun Wiesz jak jest Opcy, jak nie ma komu rozkrecic rozmowy to ludzie sie tajniacza i sami sie nie odezwa. Ja ostatnio nie mialam glowy do rozkrecania tu atmosfery, ale skoro juz wracam do zdrowia, to moge tu bywac czesciej. trzeba siać siać siać i jeszcze raz siac mrgreen Tybierzesz nocki.. a ja do 23 bede zagadywal ludzi 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 26, 2007 1:29 pm
opcy byla literowka w tym bannerku.. wiec go przersowalem troszke 3nodding a co bylo wczesniej?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 26, 2007 1:31 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 26, 2007 1:31 pm
opcy byla literowka w tym bannerku.. wiec go przersowalem troszke 3nodding Omega Sun Wiesz jak jest Opcy, jak nie ma komu rozkrecic rozmowy to ludzie sie tajniacza i sami sie nie odezwa. Ja ostatnio nie mialam glowy do rozkrecania tu atmosfery, ale skoro juz wracam do zdrowia, to moge tu bywac czesciej. trzeba siać siać siać i jeszcze raz siac mrgreen Tybierzesz nocki.. a ja do 23 bede zagadywal ludzi 3nodding dobrze, nie ma sprawy. Ja od poniedzialku pracuje od 8-18, wiec w dzien nie mam dostepu do kompa nie liczac dni, kiedy pracuje przy zamowieniach w domu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 26, 2007 1:32 pm
ja mam pluszowego muminka ale go nie oddam za nic.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|