|
|
|
|
Posted: Mon Jun 18, 2007 10:24 am
Valter `Lisica` *tęskni za wygłupami Aidanny i Ozzwalda...* *tęskni razem z nią *
*nie tęskni ani trochę*
I ostatnio czytałam właśnie jakiś topic na GCD, że się znów zaczęły eventy pojawiać x)))
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 18, 2007 10:32 am
*zaczyna tańczyć na stole*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 18, 2007 11:20 am
EvilYuki ano nie ma... ale jakby zlozyli anons, to bym ich przyjela, po takim czasie moze sie zreformowali nie sadze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 18, 2007 11:34 am
Omega Sun EvilYuki ano nie ma... ale jakby zlozyli anons, to bym ich przyjela, po takim czasie moze sie zreformowali nie sadze napiłabym się herbaty...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 18, 2007 11:36 am
EvilYuki Omega Sun EvilYuki ano nie ma... ale jakby zlozyli anons, to bym ich przyjela, po takim czasie moze sie zreformowali nie sadze napiłabym się herbaty... *czestuje herbata* Widzieliscie? teraz mozna sobie kupic gaiowy samochod
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 18, 2007 11:48 am
esz....
szukam akceptacji
*szuka akceptacji*
Kazik [12 Groszy #09] O Kuchwa [3:49]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 18, 2007 11:51 am
opcy esz.... szukam akceptacji *szuka akceptacji* Kazik [12 Groszy #09] O Kuchwa [3:49]*akceptuje go* cos sie stalo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 18, 2007 11:53 am
Omega Sun *akceptuje go* cos sie stalo? dzieki... jeszce sie okaze.. nie chce uprzedzac faktow.. łodeva.. co tu sie ciekawego dzialo jak mnie nei bylo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 18, 2007 11:56 am
ano można kupić samochód :3 tylko to pewno kosztuje dużo :/ A tak w ogóle to witam, Nomi jestem XD *ukłon*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 18, 2007 12:00 pm
opcy Omega Sun *akceptuje go* cos sie stalo? dzieki... jeszce sie okaze.. nie chce uprzedzac faktow.. łodeva.. co tu sie ciekawego dzialo jak mnie nei bylo? nie wie o co chodzi, ale niech sie okaze po Twojej mysli hmm w sumie nic ciekawego sie nie dzialo: -otworzylismy druga loterie za co zostalismy obsmarowani przez zalozycielke na PPC -Rynn jest moderatorem i remontuje nam topiki z pomoca w tempie ekspresowym -Valter (ex Addik) nas zaszczyca codzien swoja filozofia zachwalajac jakis dziwna gre o kosciele, ktorej jest autorem; przedstawiajac jakie mazy ktore robi za niego komputer, opowiadajac o swojej rozrywkowosci i udowadniajac nam jaka religia jest bez sensu. Ogolnie nic nowego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 18, 2007 12:01 pm
nomikyo ano można kupić samochód :3 tylko to pewno kosztuje dużo :/ A tak w ogóle to witam, Nomi jestem XD *ukłon* z tego co patrzylam, to sa za darmo. witaj na POGGu. To moze powiesz cos o sobie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 18, 2007 12:03 pm
Omega Sun EvilYuki Omega Sun EvilYuki ano nie ma... ale jakby zlozyli anons, to bym ich przyjela, po takim czasie moze sie zreformowali nie sadze napiłabym się herbaty... *czestuje herbata* Widzieliscie? teraz mozna sobie kupic gaiowy samochod *siorbie powolutku* właśnie szaleje na rajdach :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 18, 2007 12:04 pm
nomikyo ano można kupić samochód :3 tylko to pewno kosztuje dużo :/ A tak w ogóle to witam, Nomi jestem XD *ukłon* z tego co zdazylem zauwazyc to jak na razie mozna wybrac jednego z trzeh darmowych samochodow.. @Omi: to milo.. musze poszukac na PPC tych jej wykwitow..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 18, 2007 12:09 pm
opcy nomikyo ano można kupić samochód :3 tylko to pewno kosztuje dużo :/ A tak w ogóle to witam, Nomi jestem XD *ukłon* z tego co zdazylem zauwazyc to jak na razie mozna wybrac jednego z trzeh darmowych samochodow.. @Omi: to milo.. musze poszukac na PPC tych jej wykwitow.. temat o tym, ze jest dumna i szczesliwa. w skrocie, ze sie obrazila i czuje sie wolna dzieki temu Ridsu pisala, zeby nas nie obgadywala, bo "Omi sie stara", co w jej ustach brzmialo jak ironia, Kasmizar stwierdził, że oni na PPC są normalni, nie to co na POGG, i smety paru osob, ktore chwalily Driade za jej decyzje... albo cos takiego... brum, bruuum! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 18, 2007 12:09 pm
opcy nomikyo ano można kupić samochód :3 tylko to pewno kosztuje dużo :/ A tak w ogóle to witam, Nomi jestem XD *ukłon* z tego co zdazylem zauwazyc to jak na razie mozna wybrac jednego z trzeh darmowych samochodow.. @Omi: to milo.. musze poszukac na PPC tych jej wykwitow.. link@Yuki, i jak to wyglada? Fajne te rajdy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|