|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 16, 2007 10:51 am
Terrorystka Frania EvilYuki BeeWolf W takim wypadku to Wywrotowiec a nie student, powiedz jeszcze, że alkoholu nie pije! pije... nawet wiecej niz ja, szczegolnie piwa. a na jakich studiach jest? polonistyka mrgreen ale nie wziela sobie specjalnosci nauczycielskiej, tylko jakies teatralne, dziennikarskie i korektorskie, jakos tak.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 16, 2007 10:53 am
EvilYuki BeeWolf W takim wypadku to Wywrotowiec a nie student, powiedz jeszcze, że alkoholu nie pije! pije... nawet wiecej niz ja, szczegolnie piwa. No to przynajmniej, nie jest wywrotowcem świadomie uszczuplającym budżet państwa.
@Franiu, ujowy a spróbuj się 3 dni z rzędu uczyć prawa karnego, już mi uszami wychodzi. A na dodatek jest gorąco a mojej ślicznej niema.
Ide się upić, albo przynajmniej spróbowac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 16, 2007 10:59 am
BeeWolf
@Franiu, ujowy a spróbuj się 3 dni z rzędu uczyć prawa karnego, już mi uszami wychodzi. A na dodatek jest gorąco a mojej ślicznej niema.
Ide się upić, albo przynajmniej spróbowac.
nie bede próbować, wierze Ci ; p
ale mi tak jest ujowo ;< rodzice mnie denerwują, inni ludzie napotkani na ulicy i nie ma mnie na koncertach, bo widzimisię rodzicieli. ażkurwdemaćććććććććć....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 16, 2007 10:59 am
EvilYuki Terrorystka Frania EvilYuki BeeWolf W takim wypadku to Wywrotowiec a nie student, powiedz jeszcze, że alkoholu nie pije! pije... nawet wiecej niz ja, szczegolnie piwa. a na jakich studiach jest? polonistyka mrgreen ale nie wziela sobie specjalnosci nauczycielskiej, tylko jakies teatralne, dziennikarskie i korektorskie, jakos tak. o teatralne i dziennikarskie to ja bym chetnie wzieła : D zwłaszcza dziennikarskie ; p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 16, 2007 11:05 am
Terrorystka Frania o teatralne i dziennikarskie to ja bym chetnie wzieła : D zwłaszcza dziennikarskie ; p tylko nie idz na dziennikarstwo sweatdrop rodzice... nie maja co mnie wkurzac, praktycznie ich nie ma xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 16, 2007 11:05 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 16, 2007 11:10 am
EvilYuki Terrorystka Frania o teatralne i dziennikarskie to ja bym chetnie wzieła : D zwłaszcza dziennikarskie ; p tylko nie idz na dziennikarstwo sweatdrop rodzice... nie maja co mnie wkurzac, praktycznie ich nie ma xd alez oczywiscie ze nie pojde! dziennikasrwto, kulturoznawsto, politologia i socjologia to najgorsze studia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 16, 2007 11:18 am
Terrorystka Frania EvilYuki Terrorystka Frania o teatralne i dziennikarskie to ja bym chetnie wzieła : D zwłaszcza dziennikarskie ; p tylko nie idz na dziennikarstwo sweatdrop rodzice... nie maja co mnie wkurzac, praktycznie ich nie ma xd alez oczywiscie ze nie pojde! dziennikasrwto, kulturoznawsto, politologia i socjologia to najgorsze studia. no wreszcie ktoś rozsądny... fajne dziennikarstwo jest na UKSW, jest to dziennikarstwo teologiczne, uczą Cię jak być dziennikarzem, artykuły, telewizja, lecz masz także potężne zaplecze wiedzy teologicznej, dzięki czemu jesteś ekspertem na jakoweś tematy, możesz iść do Radia Maryja blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 16, 2007 11:20 am
Terrorystka Frania EvilYuki Terrorystka Frania o teatralne i dziennikarskie to ja bym chetnie wzieła : D zwłaszcza dziennikarskie ; p tylko nie idz na dziennikarstwo sweatdrop rodzice... nie maja co mnie wkurzac, praktycznie ich nie ma xd alez oczywiscie ze nie pojde! dziennikasrwto, kulturoznawsto, politologia i socjologia to najgorsze studia.
Mów sobie co chcesz, wszystkie wymienione, może oprócz kulturoznawstwa, są świetne x))) Tylko trzeba się tym interesować/mieć pomysł na pracę po nich. Jak się chce iść tylko dlatego, że nie ma się innego pomysłu, to są do bani. Ja się wybieram na socjologię P:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 16, 2007 11:24 am
Rynn the Vampire Terrorystka Frania EvilYuki Terrorystka Frania o teatralne i dziennikarskie to ja bym chetnie wzieła : D zwłaszcza dziennikarskie ; p tylko nie idz na dziennikarstwo sweatdrop rodzice... nie maja co mnie wkurzac, praktycznie ich nie ma xd alez oczywiscie ze nie pojde! dziennikasrwto, kulturoznawsto, politologia i socjologia to najgorsze studia.
Mów sobie co chcesz, wszystkie wymienione, może oprócz kulturoznawstwa, są świetne x))) Tylko trzeba się tym interesować/mieć pomysł na pracę po nich. Jak się chce iść tylko dlatego, że nie ma się innego pomysłu, to są do bani. Ja się wybieram na socjologię P: Mało ludzi jest takich jak Ty - z pasją i z chęciami...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 16, 2007 11:28 am
EvilYuki Terrorystka Frania EvilYuki Terrorystka Frania o teatralne i dziennikarskie to ja bym chetnie wzieła : D zwłaszcza dziennikarskie ; p tylko nie idz na dziennikarstwo sweatdrop rodzice... nie maja co mnie wkurzac, praktycznie ich nie ma xd alez oczywiscie ze nie pojde! dziennikasrwto, kulturoznawsto, politologia i socjologia to najgorsze studia. no wreszcie ktoś rozsądny... fajne dziennikarstwo jest na UKSW, jest to dziennikarstwo teologiczne, uczą Cię jak być dziennikarzem, artykuły, telewizja, lecz masz także potężne zaplecze wiedzy teologicznej, dzięki czemu jesteś ekspertem na jakoweś tematy, możesz iść do Radia Maryja blaugh och tak! marzyłam o tym od dziecka! biggrin nareszcie cos dla mnie! ihaihaiha! mrgreen rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 16, 2007 11:33 am
Rynn the Vampire
Mów sobie co chcesz, wszystkie wymienione, może oprócz kulturoznawstwa, są świetne x))) Tylko trzeba się tym interesować/mieć pomysł na pracę po nich. Jak się chce iść tylko dlatego, że nie ma się innego pomysłu, to są do bani. Ja się wybieram na socjologię P: dziennikarstwo JEST żałosne, z racji tego, że wykształca człowieka bardzo ogólnie. Moja siostra na polonistyce miała semestr zajęć dziennikarskich. Porównaj semestr do pięciu lat studiów. Dziennikarz musi dużo wiedzieć. Musi być obyty w świecie współczesnym, musi być ekspertem na dany temat. Po samych studiach dziennikarskich ma wciąż za mało wiedzy, może być co najwyżej panią pogodynką. Andrzej Pilipiuk swego czasu pisał artykuły do gazet. Jako archeolog z wykształcenia, z niezłym piórem miał większe wzięcie niż gołodupce z dzienniakarstwa, którzy nie potrafię nic konkretnego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 16, 2007 11:35 am
EvilYuki Rynn the Vampire
Mów sobie co chcesz, wszystkie wymienione, może oprócz kulturoznawstwa, są świetne x))) Tylko trzeba się tym interesować/mieć pomysł na pracę po nich. Jak się chce iść tylko dlatego, że nie ma się innego pomysłu, to są do bani. Ja się wybieram na socjologię P: dziennikarstwo JEST żałosne, z racji tego, że wykształca człowieka bardzo ogólnie. Moja siostra na polonistyce miała semestr zajęć dziennikarskich. Porównaj semestr do pięciu lat studiów. Dziennikarz musi dużo wiedzieć. Musi być obyty w świecie współczesnym, musi być ekspertem na dany temat. Po samych studiach dziennikarskich ma wciąż za mało wiedzy, może być co najwyżej panią pogodynką. Andrzej Pilipiuk swego czasu pisał artykuły do gazet. Jako archeolog z wykształcenia, z niezłym piórem miał większe wzięcie niż gołodupce z dzienniakarstwa, którzy nie potrafię nic konkretnego.
A gdzie ja powiedziałam, że te studia dobrze przygotują do zawodu? x)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 16, 2007 11:38 am
Rynn the Vampire
A gdzie ja powiedziałam, że te studia dobrze przygotują do zawodu? x) no coz, myslalam, ze to mowi samo za siebie, ale dobrze, skoro tak dalej traktujesz nasza dyskusje... teraz mysle, co kupic, halo czy chmurke... hmmm...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 16, 2007 11:47 am
EvilYuki Rynn the Vampire
A gdzie ja powiedziałam, że te studia dobrze przygotują do zawodu? x) no coz, myslalam, ze to mowi samo za siebie, ale dobrze, skoro tak dalej traktujesz nasza dyskusje... teraz mysle, co kupic, halo czy chmurke... hmmm...
Yuki, wyluzuj : ] Za poważnie do tego podchodzisz. Nikt Cię nie zmusza do pójścia na dziennikarstwo, a w przypadku tych którzy ten kierunek studiują - to ich wybór, i ich problem. Ja osobiście uważam, że to kierunek dobry do studiowania jak każdy inny.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|