|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 15, 2007 3:38 am
Witaj, napięta atmosfero. : ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 15, 2007 3:41 am
Adwokat Kozy Delein the Wildest Adwokat Kozy "było dziko?" "no ba!" <- durne gadanie. ... jestes przewrazliwiony. no jestem... kobiety mi brakuje.. oj jeszcze 2 tygonie :* Ave Rynncia :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 15, 2007 3:51 am
Oi <3
Cholera, ale drogie te envelopki. Ale co tam, jutro i tak skoczą o 1-2k, więc zarobię. : 3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 15, 2007 3:51 am
jak ja lubie powitania xD
WITAJCIE, O, PRZYDROŻNE ŚLIMAKI! ~~~~~~~~~~
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 15, 2007 3:52 am
`Lisica` jak ja lubie powitania xD
WIAJCIE, O, PRZYDROŻNE ŚLIMAKI! ~~~~~~~~~~
WITAJ, O, ROZWIJAJĄCA SIĘ BIEDRONKO!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 15, 2007 3:53 am
Rynn the Vampire
WITAJ, O, ROZWIJAJĄCA SIĘ BIEDRONKO! witaj o rozdwajający się włosie... włośnico... eeee...... ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 15, 2007 3:55 am
WITAJCIE, O, PRZYDROŻNE ŚLIMAKI! ~~~~~~~~~~ witaj podziemna glisto..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 15, 2007 3:55 am
WITAJCIE, O, PRZYDROŻNE ŚLIMAKI! ~~~~~~~~~~ Witaj larwo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 15, 2007 3:57 am
spodobało Wam się, widzę xd hjo hjo hjo
edit: zrobię sobie budyń
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 15, 2007 4:01 am
`Lisica` spodobało Wam się, widzę xd hjo hjo hjoedit: zrobię sobie budyń A ja sobie nic nie zrobie, bo sie zdrowo odzywiam, o!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 15, 2007 4:02 am
Delein the Wildest `Lisica` spodobało Wam się, widzę xd hjo hjo hjoedit: zrobię sobie budyń A ja sobie nic nie zrobie, bo sie zdrowo odzywiam, o! no i?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 15, 2007 4:03 am
Rynn the Vampire Oi <3
Cholera, ale drogie te envelopki. Ale co tam, jutro i tak skoczą o 1-2k, więc zarobię. : 316k ... yy ... to nie na moją kieszeń sweatdrop lisica - z tym budyniem to całkiem dobry pomysł ... "też se zrobię" czekoladowy czy truskawkowy .... a może waniliowy question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 15, 2007 4:04 am
Delein the Wildest `Lisica` spodobało Wam się, widzę xd hjo hjo hjoedit: zrobię sobie budyń A ja sobie nic nie zrobie, bo sie zdrowo odzywiam, o! ..w przerwach między odżywianiem się razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein the Wildest `Lisica` spodobało Wam się, widzę xd hjo hjo hjoedit: zrobię sobie budyń A ja sobie nic nie zrobie, bo sie zdrowo odzywiam, o!
Nieszczęśliwa kobieta xD Ja sobie zrobiłam płatków z mlekiem, bo to w sumie śniadanie dla mnie. Godzinkę temu wstałam x)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
`Lisica` Delein the Wildest `Lisica` spodobało Wam się, widzę xd hjo hjo hjoedit: zrobię sobie budyń A ja sobie nic nie zrobie, bo sie zdrowo odzywiam, o! no i?no i nic, dbam o siebie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|