|
|
|
|
Posted: Thu Jun 14, 2007 1:29 pm
Rin_Youkai `Lisica` gratuluje wygranej mrgreen dzieki ^+^ to byl moj szczesliwy nr XD Enrique Iglesias - Para Que La Vida.mp3 oh Enrique! XDDDCo sobie kupisz za te pieniądze ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 14, 2007 1:32 pm
BeeWolf Co sobie kupisz za te pieniądze ? pewnie czerwcowy list >_> ciekawe co dadza >w<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 14, 2007 1:33 pm
`Lisica` gratuluje wygranej mrgreen Ronko - wygrałas? wrrrr :> fajnie masz.. wiesz ze wygralas tym samym kase ode mnie? XD biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 14, 2007 1:37 pm
Gagarin `Lisica` gratuluje wygranej mrgreen Ronko - wygrałas? wrrrr :> fajnie masz.. wiesz ze wygralas tym samym kase ode mnie? XD biggrin ciesze sie ogromnie, bo w totku zawsze nagroda przechodzi mi obok nosa ~.~ Tak wiem... i co w zwiazku z tym? ;> czuje, ze sa chetni do podzielenia XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 14, 2007 1:37 pm
rolleyes rolleyes rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 14, 2007 1:40 pm
Rin_Youkai BeeWolf Co sobie kupisz za te pieniądze ? pewnie czerwcowy list >_> ciekawe co dadza >w< cos na glowe z serii angelic/demon
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 14, 2007 1:40 pm
Gagarin `Lisica` gratuluje wygranej mrgreen Ronko - wygrałas? wrrrr :> fajnie masz.. wiesz ze wygralas tym samym kase ode mnie? XD biggrin Możesz się od dziś, że się tak brzydko wyrażę nazywać jej sponsorem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 14, 2007 1:43 pm
Omega Sun Rin_Youkai BeeWolf Co sobie kupisz za te pieniądze ? pewnie czerwcowy list >_> ciekawe co dadza >w< cos na glowe z serii angelic/demon yeee ^_^ Bee: z checia, ale chce za cos kupic ten list XD jak wygram znowu to wtedy cos zasponsoruje >.>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 14, 2007 1:53 pm
Terrorystka Frania rolleyes rolleyes rolleyes Ah te rozmarzone oczy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 14, 2007 2:02 pm
jaaa? nic... tylko sugeruje male party XD farciara z Ciebie razz gratz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 14, 2007 2:07 pm
Gagarin jaaa? nic... tylko sugeruje male party XD farciara z Ciebie razz gratz Moze wygram 2 raz, to wtedy zaszalejemy cool mi juz dzis kolezanka proponowala party " - Wow, Kaska , ale chata! Czemu nie robisz tu zadnych imprez! - Nie lubie obcych w domu XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 14, 2007 2:39 pm
Rin_Youkai Gagarin jaaa? nic... tylko sugeruje male party XD farciara z Ciebie razz gratz Moze wygram 2 raz, to wtedy zaszalejemy cool mi juz dzis kolezanka proponowala party " - Wow, Kaska , ale chata! Czemu nie robisz tu zadnych imprez! - Nie lubie obcych w domu XD Ale opcy to miły chłopak.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 14, 2007 2:42 pm
Rin_Youkai Gagarin jaaa? nic... tylko sugeruje male party XD farciara z Ciebie razz gratz Moze wygram 2 raz, to wtedy zaszalejemy cool mi juz dzis kolezanka proponowala party " - Wow, Kaska , ale chata! Czemu nie robisz tu zadnych imprez! - Nie lubie obcych w domu XD coz za szczerosc xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 14, 2007 2:43 pm
BeeWolf Rin_Youkai Gagarin jaaa? nic... tylko sugeruje male party XD farciara z Ciebie razz gratz Moze wygram 2 raz, to wtedy zaszalejemy cool mi juz dzis kolezanka proponowala party " - Wow, Kaska , ale chata! Czemu nie robisz tu zadnych imprez! - Nie lubie obcych w domu XD Ale opcy to miły chłopak. a przyznam, ze mily, mily whee ale jego krewniacy- obcy, nie sa jednak zawsze tak mili XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 14, 2007 2:49 pm
taka na moim dzieciecym poziomie XD Moj brat robil juz kiedys imprezy i nie powiem jak to sie dla mnie skonczylo XD ( chowaniem przed pianymi facetami ~.~ )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|