|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 14, 2007 6:28 am
Omega Sun Rynn the Vampire A kierowanie obelg w Maryję, która jest jednym z najważniejszych symboli dla wielu Polaków i wszystkich katolików jest w stu procentach fair? I masz absolutne prawo do obrażania tego symbolu?
Twoje poglądy nie są abstrakcyjne, tylko są zwykłym szczeniackim buntowaniem się. Więc jak już powiedziałam, zachowaj je dla siebie. A już od mojego umysłu to się w ogóle odwal, bo nie ten, kto nie toleruje chamstwa ma 'wąski umysł' a ten, kto nie potrafi zachować swoich opinii dla siebie, i chce zwrócić na siebie uwagę żałosnymi i obraźliwymi uwagami.
nie karm trola Rynn, to jak gadanie do sciany... nie dosc, ze nic nie zrozumie to zaraz sobie dopisze do tego jakas filozofie.
*parsk* racja. Przepraszam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 14, 2007 6:31 am
Rynn the Vampire A kierowanie obelg w Maryję, która jest jednym z najważniejszych symboli dla wielu Polaków i wszystkich katolików jest w stu procentach fair? I masz absolutne prawo do obrażania tego symbolu?
Twoje poglądy nie są abstrakcyjne, tylko są zwykłym szczeniackim buntowaniem się. Więc jak już powiedziałam, zachowaj je dla siebie. A już od mojego umysłu to się w ogóle odwal, bo nie ten, kto nie toleruje chamstwa ma 'wąski umysł' a ten, kto nie potrafi zachować swoich opinii dla siebie, i chce zwrócić na siebie uwagę żałosnymi i obraźliwymi uwagami.
z mojego punktu widzenia .. to nie była obelga maria jako symbol nie ma dla mnie żadnego znaczenia a więc skierowanie przypuszczeń "codzienności" do zwykłej osoby nie jest niczym specjalnym . To tak jak bym powiedział ... zdzisio z pod kiosku był pijany , potknoł sie i zginoł pod samochodem . Czy w tym przypadku stwierdzenie że "zdzisio to pijak" ... jest obrazą dla niego , rodziny , lub polaków ... question Nie , stwierdziłem fakt .... a jeśli mnie przy tym nie było ... to wysnułem domysły. Tak samo jak w przypadku marji ... bo jak niby naukowo wyjaśnicie to że maria zaszła ... a juzef i ludzie nic o tym nie wiedzieli ... question albo została zgwałcona ... albo sama dała ... W tamtych czasach o takich rzeczach sie nie mówiło ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 14, 2007 6:35 am
Valter Rynn the Vampire A kierowanie obelg w Maryję, która jest jednym z najważniejszych symboli dla wielu Polaków i wszystkich katolików jest w stu procentach fair? I masz absolutne prawo do obrażania tego symbolu?
z mojego punktu widzenia .. to nie była obelga maria jako symbol nie ma dla mnie żadnego znaczenia a więc skierowanie przypuszczeń "codzienności" do zwykłej osoby nie jest niczym specjalnym . To tak jak bym powiedział ... zdzisio z pod kiosku był pijany , potknoł sie i zginoł pod samochodem . Czy w tym przypadku stwierdzenie że "zdzisio to pijak" ... jest obrazą dla niego , rodziny , lub polaków ... question Nie , stwierdziłem fakt .... a jeśli mnie przy tym nie było ... to wysnułem domysły. Tak samo jak w przypadku marji ... bo jak niby naukowo wyjaśnicie to że maria zaszła ... a juzef i ludzie nic o tym nie wiedzieli ... question albo została zgwałcona ... albo sama dała ... W tamtych czasach o takich rzeczach sie nie mówiło ...
Skończyłam z Tobą dyskutować. Jak Omi zauważyła - nie warto.
Naucz się ortografii, złotko.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 14, 2007 6:35 am
Rynn the Vampire Terrorystka Frania co za idioci pracują w mojej przychodni lekarskiej! <ściana> xD Co się stało? musiałam zrobić bilans do szkoły.
ide do babki pokazuje, pyta sie mnie czy mam jakąś kartke od okulisty, kiedy ostatnio mi wzrok badano.
daje jej kartke z Vision Express sprzed roku z kwietnia, to tak mnie objechała, że ja sobie żarty chyba stroje, że przy takiej wysokiej wadzie ja nie mam świeżych badań, że ja nie powinnam ćwiczyc na wfie, że to, że tamto. Jak juz się odwaliła od moich oczu, to powiedziała, że paski z sandałów mi się odcisnęły i, że najlepiej to bym sobie zmieniła obuwie. ale kurde, ale mnie wkurzyła z tymi oczami. wszytsko widze doskonale w soczewkach i jakoś nikt mi nie mówił, ze cos jest fe.
póxniej mi powiedziała, że ja mam astygamtyzm, i że ona nie ma badań o dnie oka. że nie wolno mi wskawiać do wody bo mi się siatkówka odklei i kazał mi się zapisać do DR. Pączek vizavi na przeciwko przytchodni XP jak już na poważnie skonczyla mnie opieprzac za moj wzrok i rzekome 'zaniedbanie' przyczepila sie do tego, ze na bilansie higienistka wpisywala dane 17 października.
Ja: No, nic na to nie poradzę. Moja wychowawczyni dała mi dwa tygodnie temu bilans do uzupełnienia Pani Zub: A co się wcześniej z nim działo Ja: Nie mam zielonego pojęcia, dano mi bilans do uzupełnienia do końca roku.
Booooooożęęęęęę! Jedyne co jej sie podobało to mój zgryz i zęby. _ _"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 14, 2007 6:37 am
Valter Rynn the Vampire A kierowanie obelg w Maryję, która jest jednym z najważniejszych symboli dla wielu Polaków i wszystkich katolików jest w stu procentach fair? I masz absolutne prawo do obrażania tego symbolu?
z mojego punktu widzenia .. to nie była obelga maria jako symbol nie ma dla mnie żadnego znaczenia a więc skierowanie przypuszczeń "codzienności" do zwykłej osoby nie jest niczym specjalnym . To tak jak bym powiedział ... zdzisio z pod kiosku był pijany , potknoł sie i zginoł pod samochodem . Czy w tym przypadku stwierdzenie że "zdzisio to pijak" ... jest obrazą dla niego , rodziny , lub polaków ... question Nie , stwierdziłem fakt .... a jeśli mnie przy tym nie było ... to wysnułem domysły. Tak samo jak w przypadku marji ... bo jak niby naukowo wyjaśnicie to że maria zaszła ... a juzef i ludzie nic o tym nie wiedzieli ... question albo została zgwałcona ... albo sama dała ... W tamtych czasach o takich rzeczach sie nie mówiło ... powiem Ci tak: każdy z nas wierzy święcie w inną bzdurę. ty nie wierzysz ok - ja, inni wierzymy - ok. zaniechaj ten temat.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 14, 2007 6:38 am
Terrorystka Frania Rynn the Vampire Terrorystka Frania co za idioci pracują w mojej przychodni lekarskiej! <ściana> xD Co się stało? musiałam zrobić bilans do szkoły.
ide do babki pokazuje, pyta sie mnie czy mam jakąś kartke od okulisty, kiedy ostatnio mi wzrok badano.
daje jej kartke z Vision Express sprzed roku z kwietnia, to tak mnie objechała, że ja sobie żarty chyba stroje, że przy takiej wysokiej wadzie ja nie mam świeżych badań, że ja nie powinnam ćwiczyc na wfie, że to, że tamto. Jak juz się odwaliła od moich oczu, to powiedziała, że paski z sandałów mi się odcisnęły i, że najlepiej to bym sobie zmieniła obuwie. ale kurde, ale mnie wkurzyła z tymi oczami. wszytsko widze doskonale w soczewkach i jakoś nikt mi nie mówił, ze cos jest fe.
póxniej mi powiedziała, że ja mam astygamtyzm, i że ona nie ma badań o dnie oka. że nie wolno mi wskawiać do wody bo mi się siatkówka odklei i kazał mi się zapisać do DR. Pączek vizavi na przeciwko przytchodni XP jak już na poważnie skonczyla mnie opieprzac za moj wzrok i rzekome 'zaniedbanie' przyczepila sie do tego, ze na bilansie higienistka wpisywala dane 17 października.
Ja: No, nic na to nie poradzę. Moja wychowawczyni dała mi dwa tygodnie temu bilans do uzupełnienia Pani Zub: A co się wcześniej z nim działo Ja: Nie mam zielonego pojęcia, dano mi bilans do uzupełnienia do końca roku.
xD Jak ja byłam ostatnio zrobić bilans to mnie obejrzała, opukała kręgosłup, powpisywała i puściła po 5 minutach. Czasami się na takiego lekarza trafi, i już. Ja na szczęście zazwyczaj trafiam na fajnych ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 14, 2007 6:40 am
Valter z mojego punktu widzenia .. to nie była obelga maria jako symbol nie ma dla mnie żadnego znaczenia a więc skierowanie przypuszczeń "codzienności" do zwykłej osoby nie jest niczym specjalnym . To tak jak bym powiedział ... zdzisio z pod kiosku był pijany , potknoł sie i zginoł pod samochodem . Czy w tym przypadku stwierdzenie że "zdzisio to pijak" ... jest obrazą dla niego , rodziny , lub polaków ... question Nie , stwierdziłem fakt .... a jeśli mnie przy tym nie było ... to wysnułem domysły. Tak samo jak w przypadku marji ... bo jak niby naukowo wyjaśnicie to że maria zaszła ... a juzef i ludzie nic o tym nie wiedzieli ... question albo została zgwałcona ... albo sama dała ... W tamtych czasach o takich rzeczach sie nie mówiło ... Religie polegaja na wierze w cuda, w Boga jako w sile wyzsza czyniaca rzeczy niepojete i niewyjasnione a nie analizy naukowe. Mnie nie obchodzi czy ludzie wierza w Boga, kosmitow czy lesne duszki, bo to jest kazdego indywidualna sprawa. Nie nauczono Cie w domu szacunku dla ludzi o odmiennych pogladach? W ogole nauczyli Cie chociaz minimum osobistej kultury? Niektore rzeczy wymagaja tego zeby je po prostu uszanowac i przemilczec.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 14, 2007 6:40 am
ta ja już może sobie pójdę .... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 14, 2007 6:42 am
Rynn the Vampire Valter EvilYuki Rynn the Vampire @Valter - parę tysięcy? Fo'real? W potopie zginęła prawie cała ludzkość :,] I ateizm ateizmem, sama nie jestem wierząca, ale nazywanie Maryji ''maryśką'' to lekka przesada.
dzięki Bogu, że istnieją tacy ateiści jak ty... <3 Dla mnie maryśka to nikt inny jak typiara która dała zada i nie chciała sie do tego przyznać ... xd A dla mnie Twój ojciec to nikt inny tylko frajer który zapomniał założyć prezerwatywy na imprezie. Nie przeginaj, Valter. Nikogo nie obchodzi to, że jesteś niewierzący, a swoje ''głębokie przemyślenia'' zachowaj dla siebie.Ostro.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 14, 2007 6:42 am
z mojego punktu widzenia .. to nie była obelga maria jako symbol nie ma dla mnie żadnego znaczenia a więc skierowanie przypuszczeń "codzienności" do zwykłej osoby nie jest niczym specjalnym . To tak jak bym powiedział ... zdzisio z pod kiosku był pijany , potknoł sie i zginoł pod samochodem . Czy w tym przypadku stwierdzenie że "zdzisio to pijak" ... jest obrazą dla niego , rodziny , lub polaków ... question Nie , stwierdziłem fakt .... a jeśli mnie przy tym nie było ... to wysnułem domysły. Tak samo jak w przypadku marji ... bo jak niby naukowo wyjaśnicie to że maria zaszła ... a juzef i ludzie nic o tym nie wiedzieli ... question albo została zgwałcona ... albo sama dała ... W tamtych czasach o takich rzeczach sie nie mówiło ... a mial byc koniec tematu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 14, 2007 6:44 am
Rynn the Vampire Terrorystka Frania Rynn the Vampire Terrorystka Frania co za idioci pracują w mojej przychodni lekarskiej! <ściana> xD Co się stało? musiałam zrobić bilans do szkoły.
xD Jak ja byłam ostatnio zrobić bilans to mnie obejrzała, opukała kręgosłup, powpisywała i puściła po 5 minutach. Czasami się na takiego lekarza trafi, i już. Ja na szczęście zazwyczaj trafiam na fajnych ;D ta zawsze była nienormalna. w zime, jak ktoś jej kichnie to ona od razu, że ma 2 tygodnie w łózku leżeć. Boooooże. No ja po prostu nie moge. to ona to jakas kpina a nie mój brak badań dna oka!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 14, 2007 6:47 am
@Frania - xD Marzenie każdego ucznia który się usiłuje wymigać od szkoły!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 14, 2007 6:53 am
Rynn the Vampire @Frania - xD Marzenie każdego ucznia który się usiłuje wymigać od szkoły!no wlasnie mi moja zawsze komentuje moja figure. kaze mi przytyc mimo tego ze wygladam normalnie. ona jest gruuuuuuuuuuuuuuba. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 14, 2007 6:53 am
Rynn the Vampire @Frania - xD Marzenie każdego ucznia który się usiłuje wymigać od szkoły! ja bardzo chetnie, ale teraz i tak nic sie nie robi, a pozatym ja nienawidze chodzić do okulisty, bo szcerze to się wstydze mojej wady.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 14, 2007 6:59 am
Dariia Rynn the Vampire @Frania - xD Marzenie każdego ucznia który się usiłuje wymigać od szkoły!no wlasnie mi moja zawsze komentuje moja figure. kaze mi przytyc mimo tego ze wygladam normalnie. ona jest gruuuuuuuuuuuuuuba. mrgreen jak ja byłam mniejsza to byłam troche papuśna XD to powiedziała mojej matce, ze jestem za chuda rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|