Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 2851 2852 2853 2854 2855 2856 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Asiataka

PostPosted: Thu Sep 30, 2004 3:43 am

Omega Sun
(w końcu się włączył necik xd )

Witajcie smile

Witaj Omega-san!
PostPosted: Thu Sep 30, 2004 3:44 am

Cirilla
eek stressed sweatdrop eek eek w tym momencie mnie dobiłas stare stare xd *siada na ziemi nieco zdezorientowana* ale powiem ci ejdno, mam 1 najlepsza przyjaciółke, i okolo 5 najleprzych przyjaciół (facetów). cos w tym złego? stare stressed stare
niezłe szoł musi odchodzić wink

Kukus

Natalii

Kukus
Natalii
Cirilla
Natalii

a co bys zrobila gdybys dowiedziala sie czegos(zlego) o chlopaku swojej najlepszej przyjaciolki powiedziałabys jej o tym i ostrzegla przed nim czy kryla faceta....(twojego dobrego kolege)?

eeee eek normalnei szokujesz mnei tymi pytaniami eek , ale najparwdopodobniej powiedziałąbym kolezance xd stare stare
nie zmienie szkoły bo pzoa maturami jest spoko... jezyka sie ucze ^^ jak wszystko po angliku... domokun

no to dobrze solidarność z jajnikami musi byc bo inaczej byloby źle biggrin biggrin biggrin biggrin xd
ja bym powiedział przyjacioołce... a następnie ją pocieszył...
chwila... ja tak wciąż robię blaugh

ej ty naprawde coraz bardziej mi sie podobasz z tymi tekstami jestes taki taki....jak ja lubie.............

Natalii
SERAFIN-VAMPIRE
k*rwa mam zjeb* dzień

a co sie stanęło..?

dziśaj sie dowiedziałem że rozpoczęcie roku akademickieo było 28 września mam jeszcze do dziśaj zaplacić za czesne a dopiero co domnie przyszły wszystkie informacje na moim kącie jeszcze kasa nie wpłyneła i jutro jest pierwsze spotkanie zwała

Uriell Angel of Death

Asiataka

PostPosted: Thu Sep 30, 2004 3:45 am

Kukus
Cirilla
eek stressed sweatdrop eek eek w tym momencie mnie dobiłas stare stare xd *siada na ziemi nieco zdezorientowana* ale powiem ci ejdno, mam 1 najlepsza przyjaciółke, i okolo 5 najleprzych przyjaciół (facetów). cos w tym złego? stare stressed stare
niezłe szoł musi odchodzić wink

ej! stressed bez podtektów prosze sweatdrop stare

Omega Sun

Witajcie smile

Nuu.. CZEŚĆ biggrin Kochana TePSA stare

bromek

Uriell Angel of Death

Omega Sun

Witajcie smile

witam
PostPosted: Thu Sep 30, 2004 3:46 am

SERAFIN-VAMPIRE
Natalii
SERAFIN-VAMPIRE
k*rwa mam zjeb* dzień

a co sie stanęło..?

dziśaj sie dowiedziałem że rozpoczęcie roku akademickieo było 28 września mam jeszcze do dziśaj zaplacić za czesne a dopiero co domnie przyszły wszystkie informacje na moim kącie jeszcze kasa nie wpłyneła i jutro jest pierwsze spotkanie zwała

*przytulas* nie martw sie... bedzie dobrze... 3nodding

Asiataka

Natalii

Cirilla
Natalii
Cirilla
Natalii

a co bys zrobila gdybys dowiedziala sie czegos(zlego) o chlopaku swojej najlepszej przyjaciolki powiedziałabys jej o tym i ostrzegla przed nim czy kryla faceta....(twojego dobrego kolege)?

eeee eek normalnei szokujesz mnei tymi pytaniami eek , ale najparwdopodobniej powiedziałąbym kolezance xd stare stare
nie zmienie szkoły bo pzoa maturami jest spoko... jezyka sie ucze ^^ jak wszystko po angliku... domokun

no to dobrze solidarność z jajnikami musi byc bo inaczej byloby źle biggrin biggrin biggrin biggrin xd

nie w tym akurat nie chodzi o te sprawy wyzszej rangi....no wiesz jak te co napisalam wczesniej.Ja tak szczerze mowiac to tez mam wielu kumpli i lepiej sie z nimi dogaduje niz z laskami....

Lady Karen
Witak młodzi gniewni....
o widzę że Kukus znowu dzieli się ze wszsytkimi swoimi najnowszymi fantazjami...
Jezu Kukus bycie prawiczkiem nie jest takie straszne...daj już spokój whee
znowu zaczynasz? domokun
czemu ty zawsze przyłazisz jak ja wychodzę... właśnie się ubrałem i wybijam do psora po materiały o PRLu sweatdrop

Kukus

Omega Sun
Captain

PostPosted: Thu Sep 30, 2004 3:47 am

Sei chan
Omega Sun

Witajcie smile

Nyu^ ^

U ciebie TP też net popsuło???

na szczęście nie jestem skazana na usługi złodziejskiej TEPSy sweatdrop Moja sieć po prostu ma często jakieś przerwy w dostawie netu, bo coś unowocześniają xp
PostPosted: Thu Sep 30, 2004 3:48 am

Kukus
Lady Karen
Witak młodzi gniewni....
o widzę że Kukus znowu dzieli się ze wszsytkimi swoimi najnowszymi fantazjami...
Jezu Kukus bycie prawiczkiem nie jest takie straszne...daj już spokój whee
znowu zaczynasz? domokun
czemu ty zawsze przyłazisz jak ja wychodzę... właśnie się ubrałem i wybijam do psora po materiały o PRLu sweatdrop

królik bo ja jestem taka wstrętną wszą jak ty blaugh
ale dzisiaj jestem na posterunku do 17....więc jak coś to wal jak w dym

Lady Karen

Sei chan

10,250 Points
  • Battle: Mage 100
  • Bunny Hunter 100
  • Bunny Hoarder 150

Hieh.. mykam bo baterie się zbuntowały i się wyładowały, papatki!!!

Natalii

nie w tym akurat nie chodzi o te sprawy wyzszej rangi....no wiesz jak te co napisalam wczesniej.Ja tak szczerze mowiac to tez mam wielu kumpli i lepiej sie z nimi dogaduje niz z laskami....

no bo to tak jest, dziewczyny często śa ze tak powiem nielojalne i wiecznie coś konbinuja. Bywają zazdrosne o byle co. Jakos faceci tak nei maja i dlatego lepiej sie z nimi przyjaźni niz z dziewczynami.

Asiataka

Uriell Angel of Death

PostPosted: Thu Sep 30, 2004 3:49 am

Cirilla
SERAFIN-VAMPIRE
Natalii
SERAFIN-VAMPIRE
k*rwa mam zjeb* dzień

a co sie stanęło..?

*przytulas* nie martw sie... bedzie dobrze... 3nodding

wiem bynajmiej mam atką nadzieje *przytula sie* ale te informacje już od tygodnia powinienem mieć 10 dni czekałem aż przyjdą
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 2851 2852 2853 2854 2855 2856 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games