|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 14, 2007 2:09 am
EvilYuki renge_karen EvilYuki ja wczoraj narysowałam sobie jakieśtakieś coś, ale nie wrzucam na deva... do rysowania coś mi brakuje zapału... TT będe miała co czytać w drodze do roboty biggrin Ja wlasnie caly czas cos robie XD i juz ten obrazek meczy mnie ale musze go skonczyc > biggrin I widze ktos mi komenta trzasnol XDhehe to ja, to ja xD fiem biggrin a ja tez komus trzaslam komentarz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 14, 2007 3:28 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 14, 2007 4:04 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 14, 2007 4:05 am
Cześć Omi : ] (ło, ale zagrzmiało za oknem.) Co porabiasz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 14, 2007 4:06 am
Rynn the Vampire
Cześć Omi : ] (ło, ale zagrzmiało za oknem.) Co porabiasz?Jak widać - Omi się czai razz burze masz? dobrze Ci :/ u mnie słonce nawala, ze az boje się wjesc do kuchni - tam tak jasno i goraco :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 14, 2007 4:09 am
Rynn the Vampire
Cześć Omi : ] (ło, ale zagrzmiało za oknem.) Co porabiasz?Siedze sobie i slucham dolujacych piosenek i tak sobie przyszlam tutaj w nadziei, ze beda tutaj jacys ludzie i jak widac nie przeliczylam sie. A co u Ciebie? Jak mijaja wakacje?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 14, 2007 4:13 am
@Gagarin - a ty to się może nie czaisz, hm? : ] W Tychach było skwarnie do południa, później się zachmurzyło no i zapowiadają burze do wieczora. Dobrze, że udało mi się zrobić grilla wczoraj, i nie przełożyłam go na dziś <3
@Omi - w sumie to powinnam spać, a nie siedzieć przed komputerem, bo grill mi się skończył ok. 2 w nocy, jeszcze oglądaliśmy filmy. A musiałam wstać o 7, bo jeżdżę do Katowic żeby wyrobić sobie książeczkę sanepidową. A próbki przyjmują od 8-10. Na szczęście dzisiaj jechałam tam ostatni raz. Niech to diabli, w sanepidzie w Tychach remont do końca czerwca.
A czemu Cię wzięło na smutne piosenki?
Swoją drogą - cieszę się, że kotek wrócił, czytałam na gildii, ale nie miałam czasu napisać posta : ]
(No i lunęło.)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 14, 2007 4:14 am
cholera!! cholera! cholera! CHOLERA!!! jedyny dojazd pociągiem z Koszalina do Warszawy jest przez Poznań! i to w ile godzin! 9 !!! ja sie zastrzelę przez te remonty na trasie do Gdyni... evil evil evil evil evil evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 14, 2007 4:14 am
Omega Sun Rynn the Vampire
Cześć Omi : ] (ło, ale zagrzmiało za oknem.) Co porabiasz?Siedze sobie i slucham dolujacych piosenek i tak sobie przyszlam tutaj w nadziei, ze beda tutaj jacys ludzie i jak widac nie przeliczylam sie. no Ty chyba innych nie sluchasz... :> przypominam Ci, ze mialas cos wyslac w zwiazku z powyzszym zdaniem :] ej Omi - zarzuć cos: co fajnego da sie zrobic z piersia z kurczaka?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 14, 2007 4:18 am
`Lisica` cholera!! cholera! cholera! CHOLERA!!! jedyny dojazd pociągiem z Koszalina do Warszawy jest przez Poznań! i to w ile godzin! 9 !!! ja sie zastrzelę przez te remonty na trasie do Gdyni... evil evil evil evil evil evil Uch..ja tam lubię jeździć pociągami, dobrze mi się w nich śpi, ale 9h to faktycznie długo...
@Gagarin - ja to co prawda nie Omi, ale w jakiej formie chcesz mieć tę pierś? : ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 14, 2007 4:20 am
Rynn the Vampire
@Omi - w sumie to powinnam spać, a nie siedzieć przed komputerem, bo grill mi się skończył ok. 2 w nocy, jeszcze oglądaliśmy filmy. A musiałam wstać o 7, bo jeżdżę do Katowic żeby wyrobić sobie książeczkę sanepidową. A próbki przyjmują od 8-10. Na szczęście dzisiaj jechałam tam ostatni raz. Niech to diabli, w sanepidzie w Tychach remont do końca czerwca.
Swoją drogą - cieszę się, że kotek wrócił, czytałam na gildii, ale nie miałam czasu napisać posta : ]
(No i lunęło.)bo jakos nic sie ostatnio nie uklada i mam juz powoli wszystkiego serdecznie dosyc... Nie dam rady spac, jesc, ani w ogole jakkolwiek funkcjonowac xp a wrocil wrocil, ale wciaz planowal nowe ucieczki wiec przeprowadzil sie do ojca do pracy- bedzie mial tam ludzi 24h/dobe i duzo miejsca gdzie bedzie mogl sobie biegac bez obawy, ze stanie mu sie jakas krzywda. Drugi kotek jest typowym domatorem wiec zostal ze mna.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 14, 2007 4:23 am
Gagarin no Ty chyba innych nie sluchasz... :> przypominam Ci, ze mialas cos wyslac w zwiazku z powyzszym zdaniem :] ej Omi - zarzuć cos: co fajnego da sie zrobic z piersia z kurczaka? zaraz Ci wysle pokroic w kostke, wrzucic do miski, skropic odrobine oliwa i sosem sojowym, posypac obficie np curry, albo jakas przyprawa do kurczaka, do tego lyzke ziol prowansalskich. To wszystko na godzine do lodowki, potem usmazyc na patelni, wrzucic do garnka, zalac beszamelem, posypac szynka (mozna tez dorzucic ananasy- dobrze sie komponuja z kruchym miesem i delikatnym beszamelem), podgrzac wszystko i zjesc z makaronem penne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 14, 2007 4:23 am
Omega Sun Rynn the Vampire
(No i lunęło.)bo jakos nic sie ostatnio nie uklada i mam juz powoli wszystkiego serdecznie dosyc... Nie dam rady spac, jesc, ani w ogole jakkolwiek funkcjonowac xp a wrocil wrocil, ale wciaz planowal nowe ucieczki wiec przeprowadzil sie do ojca do pracy- bedzie mial tam ludzi 24h/dobe i duzo miejsca gdzie bedzie mogl sobie biegac bez obawy, ze stanie mu sie jakas krzywda. Drugi kotek jest typowym domatorem wiec zostal ze mna. Do pracy? I nie będzie tam przeszkadzał? : ]
Hm, przykry nastrój..oby się wszystko ułożyło i szybko minął.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 14, 2007 4:26 am
Rynn the Vampire Do pracy? I nie będzie tam przeszkadzał? : ]
Hm, przykry nastrój..oby się wszystko ułożyło i szybko minął.nie, tam jest mnostwo miejsca a pracownicy i tak nie maja nic do roboty, siedza na dyzurze i co jakis czas spisuja pomiary z licznikow.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 14, 2007 4:27 am
Lisica - masz cos do Poznania? :>
Rynn - ja nie twierdze, ze sie nie czaje, ale pytalas co robi Omi - wiec odpowiedzialem XD biggrin zalezalo mi żeby ta piers nie byla sucha i z serem - bo mam dosyc razz
Omi - chholera nie mam mleka zeby zrobic beszamel... hmm a daloby sie to z ryzem zjesc? jakos makaron dzisiaj mnie nie kreci... ale przepis sporbuje :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|