|
|
|
|
Posted: Wed Jun 13, 2007 2:05 pm
Omega Sun faceci tak maja (hmm... a postanowilam, ze nie bede szufladkowac ludzi) mam dzisiaj urodziny. doamagam się życzeń. : D macie jeszcze 55 minut ; p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 13, 2007 2:08 pm
Terrorystka Frania Omega Sun faceci tak maja (hmm... a postanowilam, ze nie bede szufladkowac ludzi) mam dzisiaj urodziny. doamagam się życzeń. : D macie jeszcze 55 minut ; p *podaje kubeczek z lipą* to zdrówko koleżanki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 13, 2007 2:10 pm
Autark Terrorystka Frania doamagam się życzeń. : D macie jeszcze 55 minut ; p *podaje kubeczek z lipą* to zdrówko koleżanki *stawia kukułe na stole* mrgreen mrgreen mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 13, 2007 2:14 pm
Terrorystka Frania Autark Terrorystka Frania doamagam się życzeń. : D macie jeszcze 55 minut ; p *podaje kubeczek z lipą* to zdrówko koleżanki *stawia kukułe na stole* mrgreen mrgreen mrgreen to nie wódka no ale.. *stawia na stole słoik korniszonów i widelca* zagrycha zawsze może się przydać cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 13, 2007 2:19 pm
Autark Terrorystka Frania Autark Terrorystka Frania doamagam się życzeń. : D macie jeszcze 55 minut ; p *podaje kubeczek z lipą* to zdrówko koleżanki *stawia kukułe na stole* mrgreen mrgreen mrgreen to nie wódka no ale.. *stawia na stole słoik korniszonów i widelca* zagrycha zawsze może się przydać cool to zależy ile sfermentujesz kukułek! XDDD
a co mi tam! *wyciąga Finladnie na stół* częstujta się. cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 13, 2007 2:25 pm
Omiś dziękuje bardzo mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 13, 2007 2:26 pm
Terrorystka Frania Omiś dziękuje bardzo mrgreen nie ma za co, wszystkiego najlepszego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 13, 2007 2:27 pm
Omega Sun Terrorystka Frania Omiś dziękuje bardzo mrgreen nie ma za co, wszystkiego najlepszego trzymama się twardo ; )
*ziew*
ołki dołki. idę świętować ostatnie 30minut mojego święta. xd
baj baj :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 13, 2007 2:27 pm
Terrorystka Frania to zależy ile sfermentujesz kukułek! XDDD
a co mi tam! *wyciąga Finladnie na stół* częstujta się. cool *polewa kielonki i podaje Frani oraz Omi* zdrówko, ja mykam z powrotem do nauki ps. proszę Frani nie waż się dorastać za szybko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 13, 2007 2:34 pm
Autark *polewa kielonki i podaje Frani oraz Omi* zdrówko, ja mykam z powrotem do nauki ps. proszę Frani nie waż się dorastać za szybkodzieki, ale nie pije alkoholu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 13, 2007 5:20 pm
Omega Sun Autark *polewa kielonki i podaje Frani oraz Omi* zdrówko, ja mykam z powrotem do nauki ps. proszę Frani nie waż się dorastać za szybkodzieki, ale nie pije alkoholu taaa jasne - juz nie zgrywaj takiej swietej :> razz nooo wsyztskiego najlepszego Franiu! chyba się spoznilem troche... :> ale lepiej pozno niz pozniej biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 13, 2007 5:35 pm
Gagarin Omega Sun Autark *polewa kielonki i podaje Frani oraz Omi* zdrówko, ja mykam z powrotem do nauki ps. proszę Frani nie waż się dorastać za szybkodzieki, ale nie pije alkoholu taaa jasne - juz nie zgrywaj takiej swietej :> razz nooo wsyztskiego najlepszego Franiu! chyba się spoznilem troche... :> ale lepiej pozno niz pozniej biggrin @.@
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 13, 2007 11:03 pm
Omega Sun Valter Omega Sun Valter wczorajsza buża była booska xd tyle że potem był skok napięcia i mi wyłączyło PC sweatdrop więc polazłem spać xp hehs ... szkoła ... muszem czekać aż do 8 lekcyjnej żeby zaliczyć chemie crying bu RZa! omi ... proszę nie poprawiaj mnie więcej .... jeśli wale orta to zazwyczaj oznacza że korzystam z nie swojego pc ( brak słownika w przeglądarce ) sweatdrop nie poprawiam zeby sie nad Toba pastwic tylko zebys sie nauczyl Ucz się ucz: a) bo nauka to do potęgi klucz? b) a garb Ci sam wyrośnie? c) -> a) + a jak uzbierasz wszystkie klucze, to zostaniesz woźnym?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 13, 2007 11:20 pm
Jak uzbiera wszystkie klucze to bedzie klucznikiem… xp Hm… wszystko potrafie zrozumiec (no dobra prawie wszystko), ale nie bledy w stylu ktury, muj, buza, rzaba itd. A ze ktos siedzi na innym niz swoj pc to zadne wytlumaczenie... crying ide dziobac histologie, ma ktos nervosol, nervanol? choc zwykla meliseeeee... aaaaaaaa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 13, 2007 11:29 pm
Nevokin Jak uzbiera wszystkie klucze to bedzie klucznikiem… xp Hm… wszystko potrafie zrozumiec (no dobra prawie wszystko), ale nie bledy w stylu ktury, muj, buza, rzaba itd. A ze ktos siedzi na innym niz swoj pc to zadne wytlumaczenie... crying ide dziobac histologie, ma ktos nervosol, nervanol? choc zwykla meliseeeee... aaaaaaaa... Nervosol najlepsiejszy whee
od błędów ortograficzych kręci mi się w głowie, ale od ich ciągłego poprawiania można popaść w obłęd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|