Valter
Iael
Omega Sun
EvilYuki
*ma chęć nawiązania rozmowy*
to porozmawiajmy o czyms
smile tylko o czym?
hmmm ... może o ... nie ..... a może o .... nie to też nie ... no to może o .... hmmm ... wiem ..... albo nie
sweatdrop pogadajmy o ...
wiecie że jest różnica w wymowie "h" i "ch" ... ja jej nie zauważam , ale mój kumpel potrafi bezbłędnie pisać dyktanda analizując wymowę ( o ile ktoś poprawnie wymawia )
rofl kolega khem, pierdoli głupoty. w wymowie nie ma różnicy, ale chodzi o to, że ortografia też ma swoje prawa, po takich literach nie pisze siętakich a przed takimi takich, minus wyjątki. Są dwie choroby, przez które pisze siębłędy. Jedna to dyslekcja, przy której są zaburzenia pomiędzy koordynacją lewej i prawej półkuli mózgowej. W tym przypadku dyslektyk uczy się zasad ortografii i ma na egzaminach więcej czasu, aby napisać tak szybko jak inni a potem poprawićewentualne błedy, zastanawiając się nad zasadami pisowni.
Druga taka choroba, to zwykłe lenistwo, większość leniów ma orzeczenia pozałatwiane, aby mieć więcej czasu czy specjalne względy na egzaminie, co rzadko kiedy im pomaga. Nie znają zasad pisowni, więc robią błędy.