|
|
|
|
Posted: Wed Jun 13, 2007 8:21 am
Terrorystka Frania dostałam bukiet kwiatów a nawet nie wiem od kogo XDDD może od S. a ja jutro bede sie bujać po stolycy *chwali sie* i będe na bankiecie u ambasadora hiszpanii *lans* cool mrgreen xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 13, 2007 8:56 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 13, 2007 9:20 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 13, 2007 9:21 am
już przestalo się burzyć smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 13, 2007 10:08 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 13, 2007 10:10 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 13, 2007 10:18 am
obiad, książka, ogame, może meczyk w warsow'a a później po moją francuzeczkę na dworzec. Bueno.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 13, 2007 10:24 am
Omega Sun Valter wczorajsza buża była booska xd tyle że potem był skok napięcia i mi wyłączyło PC sweatdrop więc polazłem spać xp hehs ... szkoła ... muszem czekać aż do 8 lekcyjnej żeby zaliczyć chemie crying bu RZa! omi ... proszę nie poprawiaj mnie więcej .... jeśli wale orta to zazwyczaj oznacza że korzystam z nie swojego pc ( brak słownika w przeglądarce ) sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 13, 2007 10:24 am
racqel obiad, książka, ogame, może meczyk w warsow'a a później po moją francuzeczkę na dworzec. Bueno. smile u mnie tylko upaaaal...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 13, 2007 10:26 am
Iael racqel obiad, książka, ogame, może meczyk w warsow'a a później po moją francuzeczkę na dworzec. Bueno. smile u mnie tylko upaaaal... a ja w końcu mam koniec szkoły .... nic już nie muszę zaliczać xd jeszcze tylko jutro i w piątek idem ... i mam wolne rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 13, 2007 10:27 am
Valter Omega Sun Valter wczorajsza buża była booska xd tyle że potem był skok napięcia i mi wyłączyło PC sweatdrop więc polazłem spać xp hehs ... szkoła ... muszem czekać aż do 8 lekcyjnej żeby zaliczyć chemie crying bu RZa! omi ... proszę nie poprawiaj mnie więcej .... jeśli wale orta to zazwyczaj oznacza że korzystam z nie swojego pc ( brak słownika w przeglądarce ) sweatdrop nie poprawiam zeby sie nad Toba pastwic tylko zebys sie nauczyl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 13, 2007 10:29 am
Valter Iael racqel obiad, książka, ogame, może meczyk w warsow'a a później po moją francuzeczkę na dworzec. Bueno. smile u mnie tylko upaaaal... a ja w końcu mam koniec szkoły .... nic już nie muszę zaliczać xd jeszcze tylko jutro i w piątek idem ... i mam wolne rofl rofl rofl hah ! ja mam od tygodnia wolne XD przychodze do szloly zeby sobie na lanie w CS'a z kumplami pograc XDXDXD dzisiaj nie mialem nic XD 7 godzin napie... grania w CS... zuooooooo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 13, 2007 10:32 am
Omega Sun Valter Omega Sun Valter wczorajsza buża była booska xd tyle że potem był skok napięcia i mi wyłączyło PC sweatdrop więc polazłem spać xp hehs ... szkoła ... muszem czekać aż do 8 lekcyjnej żeby zaliczyć chemie crying bu RZa! omi ... proszę nie poprawiaj mnie więcej .... jeśli wale orta to zazwyczaj oznacza że korzystam z nie swojego pc ( brak słownika w przeglądarce ) sweatdrop nie poprawiam zeby sie nad Toba pastwic tylko zebys sie nauczyl A ja cię proszę żebyś przestała twoje nauki mi nie pomogą ... wystarczą mi podkreślenia z firefoxa xp ( koniec tematu ) stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 13, 2007 10:36 am
Iael Valter Iael racqel obiad, książka, ogame, może meczyk w warsow'a a później po moją francuzeczkę na dworzec. Bueno. smile u mnie tylko upaaaal... a ja w końcu mam koniec szkoły .... nic już nie muszę zaliczać xd jeszcze tylko jutro i w piątek idem ... i mam wolne rofl rofl rofl hah ! ja mam od tygodnia wolne XD przychodze do szloly zeby sobie na lanie w CS'a z kumplami pograc XDXDXD dzisiaj nie mialem nic XD 7 godzin napie... grania w CS... zuooooooo Nie gram w gry na PC ... od tego mam PS2 rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 13, 2007 10:37 am
Valter A ja cię proszę żebyś przestała twoje nauki mi nie pomogą ... wystarczą mi podkreślenia z firefoxa xp ( koniec tematu ) stare poki co wyglada na to, ze nie pomagaja blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|