|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 3:37 am
Natalii Muezzin Kukus Natalii Kukus Natalii Kukus jestem złym człowiekiem domokun zdemoralizowałem w tym tygodniu 3 harcerki eek a co ty im zrobiles a poza tym ciesz sie ze to nie były laseczki z zuchów... smile a co można zrobić 18latce w mundurku i w getrach? redface zdeforowałem blaugh osz ty.....warto chociaz było ładne? a tak w nawiasie dzieki za te tam kiedys buziaczki.... myślisz, że brzydkie bym ruszył? stare były extra extra... podobał mi się text, ktoory wszystkie waliły: "co by na to powiedziała moja drużynowa" na co słyszały: "chodźmy ją zapytać, mieszka piętro niżej" to były panny z drużyny mojej sąsiadki blaugh a co do buziaczków mam nadzie, że się sprawił jogin... miały być mokre i namiętne wink No wiesz... namiętne były ciągle ale na początku było sucho ale po małej chwili było BARDZO mokro xd ty ty co tak duzo gadasz nie chwal sie!!!! Nuu.. jo ... jogin ..sie ... niechwalić .... nuuu... jogin... już... być.... grzeczny ... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 3:38 am
Natalii a co bys zrobila gdybys dowiedziala sie czegos(zlego) o chlopaku swojej najlepszej przyjaciolki powiedziałabys jej o tym i ostrzegla przed nim czy kryla faceta....(twojego dobrego kolege)? eeee eek normalnei szokujesz mnei tymi pytaniami eek , ale najparwdopodobniej powiedziałąbym kolezance xd stare stare nie zmienie szkoły bo pzoa maturami jest spoko... jezyka sie ucze ^^ jak wszystko po angliku... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 3:39 am
o, wróciłes... 3nodding co sie stało? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus taka bestia jak ja... co robi "złe" rzeczy niewinnym dziewojom xd Mi wszystko jedno blaugh *Wywraca Kukusa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Muezzin ... a co do buziaczków mam nadzie, że się sprawił jogin... miały być mokre i namiętne wink No wiesz... namiętne były ciągle ale na początku było sucho ale po małej chwili było BARDZO mokro xd ty ty co tak duzo gadasz nie chwal sie!!!!Nuu.. jo ... jogin ..sie ... niechwalić .... nuuu... jogin... już... być.... grzeczny ... sweatdrop No ale warto było ... To był poprostu potop xd bynajmniej nie szwecki whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 3:40 am
Cirilla Natalii a co bys zrobila gdybys dowiedziala sie czegos(zlego) o chlopaku swojej najlepszej przyjaciolki powiedziałabys jej o tym i ostrzegla przed nim czy kryla faceta....(twojego dobrego kolege)? eeee eek normalnei szokujesz mnei tymi pytaniami eek , ale najparwdopodobniej powiedziałąbym kolezance xd stare stare nie zmienie szkoły bo pzoa maturami jest spoko... jezyka sie ucze ^^ jak wszystko po angliku... domokun no to dobrze solidarność z jajnikami musi byc bo inaczej byloby źle biggrin biggrin biggrin biggrin xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 3:42 am
Cirilla ... nie zmienie szkoły bo poza maturami jest spoko... jezyka sie ucze ^^ jak wszystko po angliku... domokun No i dochodzimy dzięki temu do wniosku: NIEMA RÓŻY BEZ KOLCÓW JAK ŻYCIA BEZ STOLCÓW, czyli .... każdy wie o co mi lotto (bynajmniej ci wtajemniczeni ) wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Muezzin Muezzin ... a co do buziaczków mam nadzie, że się sprawił jogin... miały być mokre i namiętne wink No wiesz... namiętne były ciągle ale na początku było sucho ale po małej chwili było BARDZO mokro xd ty ty co tak duzo gadasz nie chwal sie!!!!Nuu.. jo ... jogin ..sie ... niechwalić .... nuuu... jogin... już... być.... grzeczny ... sweatdrop No ale warto było ... To był poprostu potop xd bynajmniej nie szwecki whee eeeeeeeeeeeee jogin ja tu nadal jestem!!!!!!!!!!! ale ty jesteś skromny niech ze.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Natalii Cirilla Natalii a co bys zrobila gdybys dowiedziala sie czegos(zlego) o chlopaku swojej najlepszej przyjaciolki powiedziałabys jej o tym i ostrzegla przed nim czy kryla faceta....(twojego dobrego kolege)? eeee eek normalnei szokujesz mnei tymi pytaniami eek , ale najparwdopodobniej powiedziałąbym kolezance xd stare stare nie zmienie szkoły bo pzoa maturami jest spoko... jezyka sie ucze ^^ jak wszystko po angliku... domokun no to dobrze solidarność z jajnikami musi byc bo inaczej byloby źle biggrin biggrin biggrin biggrin xd ja bym powiedział przyjacioołce... a następnie ją pocieszył... chwila... ja tak wciąż robię blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Natalii Cirilla Natalii a co bys zrobila gdybys dowiedziala sie czegos(zlego) o chlopaku swojej najlepszej przyjaciolki powiedziałabys jej o tym i ostrzegla przed nim czy kryla faceta....(twojego dobrego kolege)? eeee eek normalnei szokujesz mnei tymi pytaniami eek , ale najparwdopodobniej powiedziałąbym kolezance xd stare stare nie zmienie szkoły bo pzoa maturami jest spoko... jezyka sie ucze ^^ jak wszystko po angliku... domokun no to dobrze solidarność z jajnikami musi byc bo inaczej byloby źle biggrin biggrin biggrin biggrin xd eek stressed sweatdrop eek eek w tym momencie mnie dobiłas stare stare xd *siada na ziemi nieco zdezorientowana* ale powiem ci ejdno, mam 1 najlepsza przyjaciółke, i okolo 5 najleprzych przyjaciół (facetów). cos w tym złego? stare stressed stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
(w końcu się włączył necik xd )
Witajcie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 3:43 am
*kładzie się na kanapie* zzzzzz... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witak młodzi gniewni.... o widzę że Kukus znowu dzieli się ze wszsytkimi swoimi najnowszymi fantazjami... Jezu Kukus bycie prawiczkiem nie jest takie straszne...daj już spokój whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun (w końcu się włączył necik xd ) Witajcie smile Nyu^ ^ U ciebie TP też net popsuło???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Natalii Muezzin Muezzin ... a co do buziaczków mam nadzie, że się sprawił jogin... miały być mokre i namiętne wink No wiesz... namiętne były ciągle ale na początku było sucho ale po małej chwili było BARDZO mokro xd ty ty co tak duzo gadasz nie chwal sie!!!! Nuu.. jo ... jogin ..sie ... niechwalić .... nuuu... jogin... już... być.... grzeczny ... sweatdrop No ale warto było ... To był poprostu potop xd bynajmniej nie szwecki whee eeeeeeeeeeeee jogin ja tu nadal jestem!!!!!!!!!!! ale ty jesteś skromny niech ze.........No xd NIech mnie przytuli ... no ... przytul mnie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|