Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 2850 2851 2852 2853 2854 2855 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

bromek

PostPosted: Thu Sep 30, 2004 3:37 am

Natalii
Muezzin
Kukus
Natalii
Kukus
Natalii
Kukus
jestem złym człowiekiem domokun
zdemoralizowałem w tym tygodniu 3 harcerki eek

a co ty im zrobiles a poza tym ciesz sie ze to nie były laseczki z zuchów... smile
a co można zrobić 18latce w mundurku i w getrach? redface
zdeforowałem blaugh
osz ty.....warto chociaz było ładne?
a tak w nawiasie dzieki za te tam kiedys buziaczki....
myślisz, że brzydkie bym ruszył? stare
były extra extra... podobał mi się text, ktoory wszystkie waliły: "co by na to powiedziała moja drużynowa" na co słyszały: "chodźmy ją zapytać, mieszka piętro niżej" to były panny z drużyny mojej sąsiadki blaugh

a co do buziaczków mam nadzie, że się sprawił jogin... miały być mokre i namiętne wink

No wiesz... namiętne były ciągle ale na początku było sucho ale po małej chwili było BARDZO mokro xd

ty ty co tak duzo gadasz nie chwal sie!!!!
Nuu.. jo ... jogin ..sie ... niechwalić .... nuuu... jogin... już... być.... grzeczny ... sweatdrop
PostPosted: Thu Sep 30, 2004 3:38 am

Natalii

a co bys zrobila gdybys dowiedziala sie czegos(zlego) o chlopaku swojej najlepszej przyjaciolki powiedziałabys jej o tym i ostrzegla przed nim czy kryla faceta....(twojego dobrego kolege)?

eeee eek normalnei szokujesz mnei tymi pytaniami eek , ale najparwdopodobniej powiedziałąbym kolezance xd stare stare
nie zmienie szkoły bo pzoa maturami jest spoko... jezyka sie ucze ^^ jak wszystko po angliku... domokun

Asiataka

Asiataka

PostPosted: Thu Sep 30, 2004 3:39 am

SERAFIN-VAMPIRE
k*rwa mam zjeb* dzień

o, wróciłes... 3nodding co sie stało? whee

Kukus
taka bestia jak ja... co robi "złe" rzeczy niewinnym dziewojom xd

Mi wszystko jedno blaugh *Wywraca Kukusa*

Sei chan

10,250 Points
  • Battle: Mage 100
  • Bunny Hunter 100
  • Bunny Hoarder 150

bromek

Muezzin
...
a co do buziaczków mam nadzie, że się sprawił jogin... miały być mokre i namiętne wink

No wiesz... namiętne były ciągle ale na początku było sucho ale po małej chwili było BARDZO mokro xd
ty ty co tak duzo gadasz nie chwal sie!!!!Nuu.. jo ... jogin ..sie ... niechwalić .... nuuu... jogin... już... być.... grzeczny ... sweatdrop
No ale warto było ... To był poprostu potop xd bynajmniej nie szwecki whee
PostPosted: Thu Sep 30, 2004 3:40 am

Cirilla
Natalii

a co bys zrobila gdybys dowiedziala sie czegos(zlego) o chlopaku swojej najlepszej przyjaciolki powiedziałabys jej o tym i ostrzegla przed nim czy kryla faceta....(twojego dobrego kolege)?

eeee eek normalnei szokujesz mnei tymi pytaniami eek , ale najparwdopodobniej powiedziałąbym kolezance xd stare stare
nie zmienie szkoły bo pzoa maturami jest spoko... jezyka sie ucze ^^ jak wszystko po angliku... domokun

no to dobrze solidarność z jajnikami musi byc bo inaczej byloby źle biggrin biggrin biggrin biggrin xd

Natalii

bromek

PostPosted: Thu Sep 30, 2004 3:42 am

Cirilla
...
nie zmienie szkoły bo poza maturami jest spoko... jezyka sie ucze ^^ jak wszystko po angliku... domokun

No i dochodzimy dzięki temu do wniosku:
NIEMA RÓŻY BEZ KOLCÓW JAK ŻYCIA BEZ STOLCÓW, czyli .... każdy wie o co mi lotto (bynajmniej ci wtajemniczeni ) wink

Muezzin
Muezzin
...

ty ty co tak duzo gadasz nie chwal sie!!!!Nuu.. jo ... jogin ..sie ... niechwalić .... nuuu... jogin... już... być.... grzeczny ... sweatdrop
eeeeeeeeeeeee jogin ja tu nadal jestem!!!!!!!!!!! ale ty jesteś skromny niech ze.........

Natalii

Kukus

Natalii
Cirilla
Natalii

no to dobrze solidarność z jajnikami musi byc bo inaczej byloby źle biggrin biggrin biggrin biggrin xd
ja bym powiedział przyjacioołce... a następnie ją pocieszył...
chwila... ja tak wciąż robię blaugh

Natalii
Cirilla
Natalii

eek stressed sweatdrop eek eek w tym momencie mnie dobiłas stare stare xd *siada na ziemi nieco zdezorientowana* ale powiem ci ejdno, mam 1 najlepsza przyjaciółke, i okolo 5 najleprzych przyjaciół (facetów). cos w tym złego? stare stressed stare

Asiataka

Omega Sun
Captain

(w końcu się włączył necik xd )

Witajcie smile
PostPosted: Thu Sep 30, 2004 3:43 am

*kładzie się na kanapie* zzzzzz... xp

Katka1989

Lady Karen

Witak młodzi gniewni....
o widzę że Kukus znowu dzieli się ze wszsytkimi swoimi najnowszymi fantazjami...
Jezu Kukus bycie prawiczkiem nie jest takie straszne...daj już spokój whee

Omega Sun
(w końcu się włączył necik xd )

Witajcie smile

Nyu^ ^

U ciebie TP też net popsuło???

Sei chan

10,250 Points
  • Battle: Mage 100
  • Bunny Hunter 100
  • Bunny Hoarder 150

bromek

Natalii
Muezzin
Muezzin
...

ty ty co tak duzo gadasz nie chwal sie!!!!
Nuu.. jo ... jogin ..sie ... niechwalić .... nuuu... jogin... już... być.... grzeczny ... sweatdrop
eeeeeeeeeeeee jogin ja tu nadal jestem!!!!!!!!!!! ale ty jesteś skromny niech ze.........No xd NIech mnie przytuli ... no ... przytul mnie biggrin
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 2850 2851 2852 2853 2854 2855 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games