|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 1:07 pm
Rin_Youkai EvilYuki faktycznie, troche irytujeca sa takie rozmowki dwojki zakochanych, takie publiczne mła-mła, bez żadnych wartości rozmówczych xD e tam, od razu sie jakos lepiej na duszy robi jak sie widzi takie golabeczki _^_ niektórzy mogą być zazdrośni ... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 1:09 pm
Valter Rin_Youkai EvilYuki faktycznie, troche irytujeca sa takie rozmowki dwojki zakochanych, takie publiczne mła-mła, bez żadnych wartości rozmówczych xD e tam, od razu sie jakos lepiej na duszy robi jak sie widzi takie golabeczki _^_ niektórzy mogą być zazdrośni ... sweatdrop lub zniesmaczeni
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 1:10 pm
Portycja zuzika Portycja poegzaminowawszy... teraz czas się zrelaksować, a potem znów do nauki, bo jutro kolejny egzamin, nienawidzę studenckich okresów niedoli znanych także jako SESJA*siedzi rozwalona przy kompie i macha nogą w powietrzu* cieszę się, że nie jestem na studiach mrgreen xD ale nie ominie cię to, chyba, że zamierzasz dupą zarabiać, bo nie widzę innego wyjścia by coś osiągnąć jak tylko mieć papier. e tam ... o papier tera nie trudno ... idziesz na targ i masz ... xd wychodzi taniej , szybciej i bez stresowo xd a i tak robota zazwyczaj będzie całkowicie niezwiązana z twoim zawodem xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 1:12 pm
Valter Portycja zuzika Portycja poegzaminowawszy... teraz czas się zrelaksować, a potem znów do nauki, bo jutro kolejny egzamin, nienawidzę studenckich okresów niedoli znanych także jako SESJA*siedzi rozwalona przy kompie i macha nogą w powietrzu* cieszę się, że nie jestem na studiach mrgreen xD ale nie ominie cię to, chyba, że zamierzasz dupą zarabiać, bo nie widzę innego wyjścia by coś osiągnąć jak tylko mieć papier. e tam ... o papier tera nie trudno ... idziesz na targ i masz ... xd wychodzi taniej , szybciej i bez stresowo xd a i tak robota zazwyczaj będzie całkowicie niezwiązana z twoim zawodem xp w moim wypadku raczej robota z wykształceniem się całkiem skutecznie pokrywa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 1:19 pm
Portycja: to jak już uczysz sie anatomi ... to poczęstuje cię niesmacznym kawałem
Wiesz że ty żyd jesteś question
.... bo nie masz napletka ....
rofl rofl rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 1:26 pm
Valter Portycja: to jak już uczysz sie anatomi ... to poczęstuje cię niesmacznym kawałem Wiesz że ty żyd jesteś question .... bo nie masz napletka .... rofl rofl rofl rofl rofl lepiej się, kurwa, licz ze słowami, frajerze. talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 1:32 pm
Portycja Valter Portycja: to jak już uczysz sie anatomi ... to poczęstuje cię niesmacznym kawałem Wiesz że ty żyd jesteś question .... bo nie masz napletka .... rofl rofl rofl rofl rofl lepiej się, kurwa, licz ze słowami, frajerze. talk2hand spokojnie... po co te nerwy... troche kultury ludzie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 1:36 pm
Gagarin spokojnie... po co te nerwy... troche kultury ludzie... jestem spokojna, ale sobie za bardzo pofolgował koleżka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 1:39 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 1:40 pm
jakas nerwowa atmosfera tu zapanowala ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 1:40 pm
Portycja Gagarin spokojnie... po co te nerwy... troche kultury ludzie... jestem spokojna, ale sobie za bardzo pofolgował koleżka. przepraszam sweatdrop u nas w ekipie to takie żarty są na porządku dziennym ... i nie masz co sie denerwować ... przeca uprzedziłem że to żart i nie mam zamiaru nikogo obrażać. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 1:41 pm
Portycja Gagarin spokojnie... po co te nerwy... troche kultury ludzie... jestem spokojna, ale sobie za bardzo pofolgował koleżka. Ty też dałaś sie sprowokować... następnym razem proponuję, że przemyśleć jeszcze raz co się chce napisać i przede wszystkim spokój...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 1:46 pm
hehs ... muszę już iść ...
Portycja: jeśli cię uraziłem to naprawdę przepraszam sweatdrop mam nadzieje że nie będziesz miała mi nic za złe confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 1:46 pm
Gagarin Portycja Gagarin spokojnie... po co te nerwy... troche kultury ludzie... jestem spokojna, ale sobie za bardzo pofolgował koleżka. Ty też dałaś sie sprowokować... następnym razem proponuję, że przemyśleć jeszcze raz co się chce napisać i przede wszystkim spokój... nawet po godzinach nie wychodzisz z roli nauczyciela xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 1:54 pm
Omega Sun Gagarin Portycja Gagarin spokojnie... po co te nerwy... troche kultury ludzie... jestem spokojna, ale sobie za bardzo pofolgował koleżka. Ty też dałaś sie sprowokować... następnym razem proponuję, że przemyśleć jeszcze raz co się chce napisać i przede wszystkim spokój... nawet po godzinach nie wychodzisz z roli nauczyciela xd takie zboczenie zawodowe... -_- nie żeby mnie to cieszyło... ja chce wakacje! >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|