|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 7:43 am
Marcinka wszystko sie da jak sie chcee domokun mnie by sie nie chciało! dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 7:46 am
Bry ponownie <3
Byłam u dentysty, coś mi tam pomajstrował przy zębach, ale już wróciłam, nawet mi znieczulenie zeszło. I czekamy z tatą na pizzę. Tata też był u dentysty, straszny z niego tchórz rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 7:48 am
Marcinka wszystko sie da jak sie chcee domokun chyba ... jak sie ma tablet sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 7:53 am
Rynn the Vampire Bry ponownie <3
Byłam u dentysty, coś mi tam pomajstrował przy zębach, ale już wróciłam, nawet mi znieczulenie zeszło. I czekamy z tatą na pizzę. Tata też był u dentysty, straszny z niego tchórz rofl mnie by sie przydał dentysta, jako rzecze moja mam. rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 7:56 am
Terrorystka Frania Rynn the Vampire Bry ponownie <3
Byłam u dentysty, coś mi tam pomajstrował przy zębach, ale już wróciłam, nawet mi znieczulenie zeszło. I czekamy z tatą na pizzę. Tata też był u dentysty, straszny z niego tchórz rofl mnie by sie przydał dentysta, jako rzecze moja mam. rofl A mi nowe zęby.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 8:00 am
BeeWolf Terrorystka Frania Rynn the Vampire Bry ponownie <3
Byłam u dentysty, coś mi tam pomajstrował przy zębach, ale już wróciłam, nawet mi znieczulenie zeszło. I czekamy z tatą na pizzę. Tata też był u dentysty, straszny z niego tchórz rofl mnie by sie przydał dentysta, jako rzecze moja mam. rofl A mi nowe zęby. A mi nowa flaszeczka.. soczek sie skonczyl sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 8:01 am
Terrorystka Frania Rynn the Vampire Bry ponownie <3
Byłam u dentysty, coś mi tam pomajstrował przy zębach, ale już wróciłam, nawet mi znieczulenie zeszło. I czekamy z tatą na pizzę. Tata też był u dentysty, straszny z niego tchórz rofl mnie by sie przydał dentysta, jako rzecze moja mam. rofl To czemu do niego nie pójdziesz? x) Ja mam b. słabe szkliwo, więc co dwa-trzy miesiące chodzę na kontrole. Mam dentystę 200m od domu, także luzik x)))
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 8:02 am
Rynn the Vampire Terrorystka Frania Rynn the Vampire Bry ponownie <3
Byłam u dentysty, coś mi tam pomajstrował przy zębach, ale już wróciłam, nawet mi znieczulenie zeszło. I czekamy z tatą na pizzę. Tata też był u dentysty, straszny z niego tchórz rofl mnie by sie przydał dentysta, jako rzecze moja mam. rofl To czemu do niego nie pójdziesz? x) Ja mam b. słabe szkliwo, więc co dwa-trzy miesiące chodzę na kontrole. Mam dentystę 200m od domu, także luzik x)))i jak znosisz te wszystkie krzyki ludzi którzy są na wizycie u dentysty?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 8:07 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 8:11 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 8:42 am
Marcinka Rynn the Vampire Terrorystka Frania Rynn the Vampire Bry ponownie <3
Byłam u dentysty, coś mi tam pomajstrował przy zębach, ale już wróciłam, nawet mi znieczulenie zeszło. I czekamy z tatą na pizzę. Tata też był u dentysty, straszny z niego tchórz rofl mnie by sie przydał dentysta, jako rzecze moja mam. rofl To czemu do niego nie pójdziesz? x) Ja mam b. słabe szkliwo, więc co dwa-trzy miesiące chodzę na kontrole. Mam dentystę 200m od domu, także luzik x)))i jak znosisz te wszystkie krzyki ludzi którzy są na wizycie u dentysty? xD to nie jest AŻ TAK blisko. I on zazwyczaj nie szczędzi znieczulenia, także raczej nikt u niego nie krzyczy ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 8:47 am
hej. Wróciłam ze zlotu gnębicieli (rodziny wink ) taa, wyrwałam sie, jak co to ja oferuje calkiem nowe (choć nie pamiętam kiedy wyrosły), mniej więcej 10 letnie zęby lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 8:57 am
nom .. ja też ... muszem wkuwać z niemca na jutro crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 9:04 am
Valter nom .. ja też ... muszem wkuwać z niemca na jutro crying spoko a ja na gegre ale cos mi sie nie chce xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 9:22 am
ech... praca męczy.
i szybko nie uzbieram na mojego dollfa, chociaż już znalazłam dziewczynę na splicik...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|