|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 3:29 am
Natalii Muezzin Natalii Muezzin Kukus jestem złym człowiekiem domokun zdemoralizowałem w tym tygodniu 3 harcerki eek Osz w Qwe !!! Ja też tak chce stare te te te nie brykaj co sie tak zachwycasz mało Ci.... Nie. . .. bz... nie.... tak ... Nie .... skądże .... nigdy .... nie.... smile taaaaaak biggrin nie ścimniaj.......... heart Ja skąd ... nie ... ja nie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 3:29 am
Natalii Cirilla Muezzin Kukus jestem złym człowiekiem domokun zdemoralizowałem w tym tygodniu 3 harcerki eek Osz w Qwe !!! Ja też tak chce stare lepiej nic nie mów, Nataly tu jest stare siemka Katka!! juz wszystko wiem a czemu go ostrzegasz trzymasz z jajnikami czy plemnikami?chyba nie jestes zdrajczynia co? biggrin biggrin biggrin eek texty masz bezbłedne nie powiem eek ja mu móie an wszelkie wypadek. sama nei wiem co ci odpowiedziec. Do Muezzin: co u mnei? wkur*** mnei moja szkółka. Po cholere mi trzy matury?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 3:30 am
Sei chan *Skacze na Kukusa, próbując go wywrucić*Nyu^ ^ przepraszam... a ty co? harcerka? eek blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 3:30 am
Kukus Natalii Kukus Natalii Kukus jestem złym człowiekiem domokun zdemoralizowałem w tym tygodniu 3 harcerki eek a co ty im zrobiles a poza tym ciesz sie ze to nie były laseczki z zuchów... smile a co można zrobić 18latce w mundurku i w getrach? redface zdeforowałem blaugh osz ty.....warto chociaz było ładne? a tak w nawiasie dzieki za te tam kiedys buziaczki.... myślisz, że brzydkie bym ruszył? stare były extra extra... podobał mi się text, ktoory wszystkie waliły: "co by na to powiedziała moja drużynowa" na co słyszały: "chodźmy ją zapytać, mieszka piętro niżej" to były panny z drużyny mojej sąsiadki blaugh a co do buziaczków mam nadzie, że się sprawił jogin... miały być mokre i namiętne wink oj tak tak były.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 3:31 am
Kukus Sei chan *Skacze na Kukusa, próbując go wywrucić*Nyu^ ^ przepraszam... a ty co? harcerka? eek blaugh Nie, uczę sie polować blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 3:32 am
Kukus Natalii Kukus Natalii Kukus jestem złym człowiekiem domokun zdemoralizowałem w tym tygodniu 3 harcerki eek a co ty im zrobiles a poza tym ciesz sie ze to nie były laseczki z zuchów... smile a co można zrobić 18latce w mundurku i w getrach? redface zdeforowałem blaugh osz ty.....warto chociaz było ładne? a tak w nawiasie dzieki za te tam kiedys buziaczki.... myślisz, że brzydkie bym ruszył? stare były extra extra... podobał mi się text, ktoory wszystkie waliły: "co by na to powiedziała moja drużynowa" na co słyszały: "chodźmy ją zapytać, mieszka piętro niżej" to były panny z drużyny mojej sąsiadki blaugh a co do buziaczków mam nadzie, że się sprawił jogin... miały być mokre i namiętne wink No wiesz... namiętne były ciągle ale na początku było sucho ale po małej chwili było BARDZO mokro xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 3:34 am
Cirilla Natalii Cirilla Muezzin Kukus jestem złym człowiekiem domokun zdemoralizowałem w tym tygodniu 3 harcerki eek Osz w Qwe !!! Ja też tak chce stare lepiej nic nie mów, Nataly tu jest stare siemka Katka!! juz wszystko wiem a czemu go ostrzegasz trzymasz z jajnikami czy plemnikami?chyba nie jestes zdrajczynia co? biggrin biggrin biggrin eek texty masz bezbłedne nie powiem eek ja mu móie an wszelkie wypadek. sama nei wiem co ci odpowiedziec. Do Muezzin: co u mnei? wkur*** mnei moja szkółka. Po cholere mi trzy matury? Znam jedno wyjście: ZMIEN SZKOŁE !!! sweatdrop No... wiedziałaś coś brała.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Kukus Sei chan *Skacze na Kukusa, próbując go wywrucić*Nyu^ ^ przepraszam... a ty co? harcerka? eek blaugh Nie, uczę sie polować blaugh na dewiantów? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cirilla Natalii Cirilla Muezzin Kukus jestem złym człowiekiem domokun zdemoralizowałem w tym tygodniu 3 harcerki eek Osz w Qwe !!! Ja też tak chce stare lepiej nic nie mów, Nataly tu jest stare siemka Katka!! juz wszystko wiem a czemu go ostrzegasz trzymasz z jajnikami czy plemnikami?chyba nie jestes zdrajczynia co? biggrin biggrin biggrin eek texty masz bezbłedne nie powiem eek ja mu móie an wszelkie wypadek. sama nei wiem co ci odpowiedziec. Do Muezzin: co u mnei? wkur*** mnei moja szkółka. Po cholere mi trzy matury? a co bys zrobila gdybys dowiedziala sie czegos(zlego) o chlopaku swojej najlepszej przyjaciolki powiedziałabys jej o tym i ostrzegla przed nim czy kryla faceta....(twojego dobrego kolege)?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 3:35 am
Kukus Sei chan Kukus Sei chan *Skacze na Kukusa, próbując go wywrucić*Nyu^ ^ przepraszam... a ty co? harcerka? eek blaugh Nie, uczę sie polować blaugh na dewiantów? eek Nyu?? Co to dewiant??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 3:35 am
Muezzin Kukus Natalii Kukus Natalii Kukus jestem złym człowiekiem domokun zdemoralizowałem w tym tygodniu 3 harcerki eek a co ty im zrobiles a poza tym ciesz sie ze to nie były laseczki z zuchów... smile a co można zrobić 18latce w mundurku i w getrach? redface zdeforowałem blaugh osz ty.....warto chociaz było ładne? a tak w nawiasie dzieki za te tam kiedys buziaczki.... myślisz, że brzydkie bym ruszył? stare były extra extra... podobał mi się text, ktoory wszystkie waliły: "co by na to powiedziała moja drużynowa" na co słyszały: "chodźmy ją zapytać, mieszka piętro niżej" to były panny z drużyny mojej sąsiadki blaugh a co do buziaczków mam nadzie, że się sprawił jogin... miały być mokre i namiętne wink No wiesz... namiętne były ciągle ale na początku było sucho ale po małej chwili było BARDZO mokro xd ty ty co tak duzo gadasz nie chwal sie!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 3:36 am
*Kończy browarka* stare empty browarek stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 3:37 am
Sei chan Kukus Sei chan Kukus Sei chan *Skacze na Kukusa, próbując go wywrucić*Nyu^ ^ przepraszam... a ty co? harcerka? eek blaugh Nie, uczę sie polować blaugh na dewiantów? eek Nyu?? Co to dewiant?? taka bestia jak ja... co robi "złe" rzeczy niewinnym dziewojom xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|