|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 11:27 am
Aj, dziękuje bardzo smile to ja sobie zawine jakis pokoik wink ale raczej bez dwójki współlokatorów eek ciasno by troche było lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 11:27 am
Grzybek Z Octu Gagarin ja mam tylko wolne lozko... :] Ta, wiem, że jestem budowy raczej drobnej, ale żebyś mnie nie zauważał pod swoją kołderką? crying aaaaa :] widze jakis sloik pod koldra XD to Ty? no zobacz... biggrin pomacam Cie troche wideclem XD *macu macu* biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 11:30 am
Gagarin Grzybek Z Octu Gagarin ja mam tylko wolne lozko... :] Ta, wiem, że jestem budowy raczej drobnej, ale żebyś mnie nie zauważał pod swoją kołderką? crying aaaaa :] widze jakis sloik pod koldra XD to Ty? no zobacz... biggrin pomacam Cie troche wideclem XD *macu macu* biggrin a ja też moge? 4laugh *wyciąga widelczyk* twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 11:33 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 11:35 am
Totek Aj, dziękuje bardzo smile to ja sobie zawine jakis pokoik wink ale raczej bez dwójki współlokatorów eek ciasno by troche było lol o jej ... a ja myślałem że zagrasz ze mną w bierki o 2 w nocy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 11:36 am
witam tutaj dla odmiany xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 11:37 am
Valter Totek Aj, dziękuje bardzo smile to ja sobie zawine jakis pokoik wink ale raczej bez dwójki współlokatorów eek ciasno by troche było lol o jej ... a ja myślałem że zagrasz ze mną w bierki o 2 w nocy xd no chybaż dasz mi wygrać lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 11:47 am
Totek Valter Totek Aj, dziękuje bardzo smile to ja sobie zawine jakis pokoik wink ale raczej bez dwójki współlokatorów eek ciasno by troche było lol o jej ... a ja myślałem że zagrasz ze mną w bierki o 2 w nocy xd no chybaż dasz mi wygrać lol no ba .... nawet 2 razy z rzędu ... 3nodding a potem oblejemy to jakimś napojem wysoko procentowym .... tyle że ja nie pije ... więc weięcej będzie dla ciebie twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 11:55 am
ole ; p ninja
cosietuudzieje?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 12:00 pm
YumiTao ole ; p ninja
cosietuudzieje? *strzela jej ze stanika* nie ... ale coś czuje że zaraz będzie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 12:02 pm
Valter YumiTao ole ; p ninja
cosietuudzieje? *strzela jej ze stanika* nie ... ale coś czuje że zaraz będzie xd ajć ninja
*strzela z majtek i ucieka do swojej ukochanej szuflady heart *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 12:07 pm
*wystawia głowe z szuflady*
wiecie co ? zamuuuuuuuuuulacie domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 12:19 pm
YumiTao *wystawia głowe z szuflady*
wiecie co ? zamuuuuuuuuuulacie domokun
Święte słowa żmijko, zamulają dlatego w topiku Loteria robie za "Wujka dobra rada"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 12:20 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 12:23 pm
YumiTao *wystawia głowe z szuflady*
wiecie co ? zamuuuuuuuuuulacie domokun a nom ... bo ja pracuje nad kolejną grafiką xd *patrzy na pękniętą gumke w majtkach* yyy.... chyba sie uzależniłem od photoshopa eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|